shutterstock_766389052 Cheetahs resting on the rock in Serengeti National Park, Tanzania.jpg
Tag på en fantastisk Tanzania Safari
Se galleri

Program & kort

1

Arusha

1 nat:

En overnatning i Arusha gør, at I er friske til safari i morgen

2

Lake Manyara

1 nat:

Start på safari og hyggelige Lake Manyara

3

Serengeti National Park

2 nætter:

Verdens mest kendte safaripark

4

Ngorongoro

2 nætter:

Et unik naturvidundere og spændende safaripark

Rejseplan

Den perfekte safarirejse til jer, der ønsker at opleve Tanzanias mest interessante nationalparker. I får de største dyre- og naturoplevelser på Serengetis uendelige savanne og i Ngorongoro kraterets indre. Muligheden for at komme tæt på The Big Five og i sæsonen den spektakulære gnuvandring, er blot nogle af de uforglemmelige oplevelser, der venter jer.

Kenya Dyr Foto36

Tanzania er et sandt overflødighedshorn af store naturoplevelser, og på denne spændende safarirejse har I udelukkende samlet de mest interessante nationalparker, den verdenskendte Serengeti og det mageløse Ngorongoro krater og krydret det med et ophold ved fortryllende Lake Manyara.

I tager hul på de mange store naturoplevelser ved Lake Manyara i den store Rift Valley. Dyrelivet omkring søen er afvekslende og trækronerne deles af både løver og aber samt et stort antal fugle, mens flodhestene dominerer søbredden. Fra Manyara søen fortsætter I ud på savannen til den sagnomspundne Serengeti nationalpark, hvor dyrene har rigtig gode betingelser. I sæsonen kan I opleve den store imponerende gnuvandring, men Serengeti har noget at tilbyde hele året, som blandt andet The Big Five, løver, leoparder, elefanter, bøfler samt næsehorn, hvis I er heldige. Flokke af antiloper, gnuer, gazeller og giraffer er ligeledes blandt beboerne i Tanzanias bedste safariområde.

Safarien rundes af med et bombardement af sanseindtryk ved det spektakulære Ngorongoro krater, der danner rammen om en af de største koncentrationer af dyr i Afrika. I bor rigtig lækkert på kraterkanten med en spektakulær udsigt over det enorme krater, og kommer helt tæt på de mange dyr nede i kraterets indre på jeres game drive.

I rejser fra Danmark mod Tanzania med et enkelt flyskifte undervejs.

41451972

Ved ankomst til Kilimanjaro lufthavn i Arusha bliver I mødt af vores repræsentant, som kører jer til Lake Duluti, der ligger godt 45 minutter fra lufthavnen. Her bor I på det hyggelige Arusha Serena Hotel Resort & Spa, således I får mulighed for at slappe af efter udrejsen. I har god tid til at nyde hotellets mange faciliteter og den skønne have samt forberede jer på de næste dages oplevelser.

Vi har valgt lige netop dette herlige hotel for at komme lidt væk fra den travle by, Arusha, og for at give jer den bedst tænkelige start på en safari i Tanzania.

Shutterstock 629677979

Veludhvilede kører I efter morgenmaden imod den vidunderlige Lake Manyara og stopper først ved jeres lodge, der ligger smukt placeret i The Rift Valley med en formidabel udsigt over kløften og søen. Lake Manyara Serena Safari Lodge har måske den bedste placering i området, hvor du kan ligge i swimmingpoolen og nyde udsigten over Lake Manyara og kløften. I spiser frokost efter ankomsten og fortsætter derefter på safari game drive i Lake Manyara national park, hvor de første dyroplevelser venter.

Lake Manyara er kendt for sine træklatrende løver og det rige fugleliv ved vandet, hvor flodhestene boltrer sig i vandkanten. Der findes mange forskellige dyr i området, så måske oplever I også giraffer, zebraer og elefanter på jeres første safaritur. I det tætte skovområde rundt om søen skal I kigge godt efter i trækronerne, hvis I skal lykkedes med at se løverne klatre. Ellers må I nøjes med at iagttage de legesyge aber og se de store baobabtræer. Sidst på dagen kører I tilbage til jeres lodge, og kan skylle støvet af i poolen og nyde en velfortjent drink i baren til solnedgangen.

Serengeti Serena Safari Lodge 24

Safarituren fortsætter i dag til den verdensberømte Serengeti National Park. I har en lang og spændende køretur foran jer, og muligheden for rigtig mange smukke oplevelser, så sæt jer godt til rette i safaribilen og nyd udsigten, imens I kører dybere og dybere ind på savannen, hvor de helt store dyreoplevelser venter.

De medbragte madpakker hives frem så snart jeres guide har fundet et sikkert og godt sted på savannen, hvor I kan spise jeres frokost i det fri. Det bliver ikke bedre, når man sidder i skyggen og nyder sin frokost med alle dyrene ude i horisonten.

Under opholdet i Serengeti bliver I indkvarteret på den fantastiske Serengeti Serena Safari Lodge, som er et af de bedste overnatningssteder i Serengeti. Lodgen ligger strategisk godt placeret på en skrænt med en uforglemmelig udsigt over savannen. Efter middagen kan I nyde en kop friskbrygget Tanzania kaffe omkring bålet i haven imens løvernes brøl tydeligt høres fra savannen – Velkommen til Afrika.

Serengeti Løve

I starter dagen tidligt for at komme på safaritur ved solopgang. Dyrene er nemlig mest aktive om morgenen og sidst på dagen.

I spiser morgenmad på campen og kører ud på safari hele dagen for at bruge tiden på savannen med dyrene. I får derfor en lækker frokostpakke med, så kan I spise jeres frokost under et akacietræ, hvor der er fred og ro, og nyde udsigten over savannen.

Ingen ved, hvad I oplever før dagen er omme, men det bliver med garanti en kæmpe naturoplevelse med masser af dyr.

Sidst på dagen kører I tilbage til Serengeti Serena Safari Lodge, hvor I kan nyde en velfortjent middag og drinks ved bålet om aftenen.

Læs mere om Serengeti National Park

Skærmbillede 2019 09 25 Kl. 19.46.49
Der er fantastisk udsigt fra jeres lodge

Efter morgenmaden forlader i imponerende Serengeti for at køre til et andet af Tanzanias absolutte safari højdepunkter, Ngorongoro krateret

På vej derhen gør I stop ved Olduwai George kløften, hvor der er fundet fodspor fra vores tidligste forfædre. De levede i dette område for omkring 3 millioner år siden. Det er historisk sted, hvor der for første gang blev fundet spor fra verdens første opretgående menneske. Det skal naturligvis opleve på nærmeste hold.

Ved ankomsten til Ngorongoro Serena Safari Lodge spiser I frokost i den hyggelige restaurant. Efterfølgende er resten af eftermiddagen afsat til at nyde lodgens faciliteter og den skønne udsigt over Ngorongoro krateret.

Jeres lodge ligger på kraterkanten og er indrettet således, at alle værelser har en forrygende udsigt over området. Her kommer elefanterne ofte helt tæt på, når de leder efter mad, og husk at lukke vinduerne, for aberne sniger sig gerne ind på værelset og tager hvad de kan finde, hvis vinduet er åbent. Der er med andre ord også mange spændende dyreoplevelser på lodgen.

Middag med udsigt til Ngorongoro krateret og hygge omkring bålet om aftenen, hvor der ofte arrangeres masai dans fra de lokale masai-folk fra området.

Dyr Ngorongoro16
Store naturoplevelser venter ved Ngorongoro krateret.

Efter morgenmed kører I på safari ned i Ngorongoro krateret, som er Tanzanias mest berømte safariområde efter Serengeti National Park.

Ngorongoro er en gammel og uddød vulkan, hvor dyrene har fundet ro. Det siges, at der her er den største koncentration af dyr på bare 260 km2 kraterbund. Næsten alle dyr findes her lige bortset fra girafferne, som ikke kan komme ned i krateret grundet deres ben.

I kører ad de mange snoede veje rundt i krateret for at dække hele området, og I medbringer frokost og nyder den ved Lake Magadi for at få mest mulig tid til oplevelser. Men pas på rovfuglene, de stjæler gerne maden fra jer!

Læs mere om Ngorongoro National Park

Sidst på dagen kører I op til lodgen, der ligger ved kraterkanten, hvor I om aftenen nyder en velfortjent middag i restauranten eller under åben himmel.

shutterstock_762734848 cheetahs watching prey in Serengeti National Park, Tanzania.jpg

I afslutter jeres safari i Tanzania med at køre tilbage til byen Arusha. Her vil der være tid til frokost ved en lokal restaurant inden turen går til Kilimanjaro lufthavn. Fra de uendelige grønne savanner og store naturoplevelser fortsætter turen nu hjem til Danmark, og I har god tid til at mindes de mange store naturoplevelser på jeres safari.

Tanzania Safari

 • Spændende safariprogram med garanteret vinduesplads
 • 4-stjernede lodges med lokationer i/ved nationalparkerne
 • Kom tæt på flodheste, løver og fugleflokke ved Lake Manyara
 • Safari på Serengetis uendelige savanne blandt store dyreflokke
 • Safari i Ngorongoro krateret helt tæt på dyrene
 • Inkl. fly, transport, hoteller samt måltider iht. program

9 dage fra kr. 20.400,-

Pris pr. person ved 2 voksne

Afrejse: København d. 18. apr 2022

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Arusha (Kilimanjaro) – t/r inkl. forplejning og bagage
 • Safariprogram: 7 dage/6 nætter med engelsktalende guides
 • Safarikørsel i firehjulstrækker med garanteret vinduesplads til alle
 • Entrér til de forskellige nationalparker
 • 1 nat udenfor Arusha på Arusha Serena Hotel, Resort & Spa i Standard room
 • 1 nat ved Lake Manyara på Lake Manyara Serena Lodge i standard room
 • 2 nætter i Serengeti på Serengeti Serena Safari Lodge i Standard room
 • 2 nætter i Ngorongoro på Ngorongoro Serena Safari Lodge i Standard room
 • Helpension under hele safariprogrammet
 • NB: Er I 4-6 der rejser sammen opgraderes gratis til privat safari uden andre deltagere.
 • Pris pr. Person for opgradering til privat safari:
 • 2 pers.           3 Pers.             4 Pers.          5 Pers.           6 Pers.              
 • 527 USD          176  USD            0                    0                   0

Prisen inkluderer ikke

 • Visum til Tanzania (USD 50 pr. person) 
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Selvvalgte ekstrature under safariprogrammet
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Tanzania eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os