004-Delux-1.jpg
Kokulo Beach Club 8.jpg
The Titan_5.jpg
Pool3.jpg
Deluxe Poolside 1.jpg (1)
Kokulo Beach Club 3.jpg (1)
Beach 2.jpg
Kokulo Beach Club 4.jpg
Santhiya-desktop.jpg
Chantara Restaurant (7).jpg
Elephant Experience at Elephant Hills Luxury Tented Camp Khao Sok National Park Thailand.jpg
General View (4).JPG
_MG_0199.jpg
Maya bay of Phi-Phi island,Krabi,Thailand_88638445.jpg

Khao Lak og Koh Yao Yai

  • 6 nætter i Khao Lak på 4-stjernet resort
  • Bo ved stranden og tæt på restauranter
  • 6 nætter på 5-stjernet resort på Koh Yao Yai
  • Luksusresort i smukke omgivelser
  • Afslapning og mulighed for udflugter
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

15 dage fra kr. 8.570,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 07. sep 2019

Rejseplan

Denne rejse til Thailand er for jer, der ønsker en afslappende badeferie under særdeles komfortable forhold. I har seks nætter i hyggelige Khao Lak på 4-stjernet resort og ligeledes seks nætter på et 5-stjernet resort på den frodige tropeø, Koh Yao Yai, øst for Phuket. Begge steder kan I slappe af, nyde omgivelserne og de fornemme hotelfaciliteter. Og når I får lyst til afveksling, er der masser af muligheder for spændende udflugter til frodig regnskov, farvestrålende markeder og flot koralrev.

Rejsen kort:

Denne rejse er for jer, der ønsker en afslappende badeferie under særdeles komfortable forhold. Se frem til en fantastisk ferie på 4-stjernet resort i Khao Lak og 5-stjernet resort på Koh Yao Yai. I bliver ikke skuffet. 

I rejser fra Danmark, og efter en mellemlanding i Bangkok ankommer I til Phuket lufthavn, hvorfra I bliver kørt til Khao Lak og indkvarteret på det 4-stjernede La Vela. 

På rejsens første del tilbringer I seks nætter i Khao Lak på det 4-stjernede La Vela. 

Her kan I boltre jer i hotellets store poolområder eller ved stedets private strand, spise god mad i hotellets restaurant og nyde udsigten over Andamanhavet.

Restauranter og udflugtsmuligheder

Fra hotellet er der butikker og restauranter indenfor gåafstand, og der er masser af muligheder for at tage på spændende udflugter og for eksempel snorkle ved farvestrålende koralrev, sejle ved stejle klippeformationer i Phang Nga-bugten, møde elefanter og vandre i junglen i Khao Sok National Park eller besøg små lokale fiskerlandsbyer og mærk det autentiske landsbyliv.  


Besøg elefanterne i Khao Sok National Park

Fra Khao Lak tager I til Koh Yao Yai, hvor I bliver indlogeret på det 5-stjernede Santhiya Resort for seks nætter.

I bor på en frodig grøn bjergside, hvorfra I kan nyde en fantastisk udsigt over havet. 

I kan også nyde hotellets mange faciliteter, der er af meget høj kvalitet. Nyd en afslappende spa-behandling, køl jer ned i poolen eller få lidt sved på panden i motionsrummet. 

Måltiderne kan I indtage i hotellets fremragende restauranter, der byder på både thailandske- og internationale specialiteter.

Tag på dagstur til Koh Phi Phi

Fra hotellet kan I desuden tage på dagsudflugter til nærliggende tropeøer som Koh Phi Phi eller snorkle ved øerne i Ao Nang-bugten.


Besøg Koh Phi Phi på en dagstur

Efter en afslappende luksusbadeferie begynder hjemrejsen. Fra hotellet bliver I transporteret til Phuket lufthavn. Herfra begynder flyvningen, og efter et stop i Bangkok går turen hjem mod København.