TRÆ - Indretningen og arkitekturen på Santhiya Koh Yao Yai er gennemført. Smukt håndværk i træ både inde og ude, Check Point Travel
Kokulo Beach Club 8.jpg
JA TAK! - Jeg tager gerne en papayasalat og en kold øl, Check Point Travel
SANTHIYA KOH YAO YAI - Pool med udsigt til skovklædte bjergskråninger, vandfald og hav, Check Point Travel
Deluxe Poolside 1.jpg (1)
Kokulo Beach Club 3.jpg (1)
Beach 2.jpg
Kokulo Beach Club 4.jpg
Santhiya-desktop.jpg
Chantara Restaurant (7).jpg
KHAO SOK NATIONALPARK - Thailands flotteste nationalpark ligger ganske tæt på Khao Lak og kan besøges på en heldagstur, Check Point Travel
STRANDEN - Ved Moracea by Khao Lak Resort er virkelig flot. Enkelte store sten ligger i vandkanten, som var de tabt af en kæmpe, Check Point Travel
SANTHIYA KOH YAO YAI - Er et 5-stjernet resort opført i traditionel thailandsk stil, Check Point Travel
MAYA BAY - Fra Santhiya Koh Yao Yai arrangeres der forskellige sejl- og snorkelture til bl.a. Maya Bay på Koh Phi Koh Phi

Khao Lak og Koh Yao Yai

  • 7 nætter i Khao Lak på 4-stjernet resort
  • Bo ved stranden og tæt på restauranter
  • 5 nætter på 5-stjernet resort på Koh Yao Yai
  • Luksusresort i smukke omgivelser
  • Afslapning og mulighed for udflugter
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

15 dage fra kr. 8.350,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 21. aug 2019

Rejseplan

Denne rejse til Thailand er for jer, der ønsker en afslappende badeferie under særdeles komfortable forhold. I har seks nætter i hyggelige Khao Lak på 4-stjernet resort og ligeledes seks nætter på et 5-stjernet resort på den frodige tropeø, Koh Yao Yai, øst for Phuket. Begge steder kan I slappe af, nyde omgivelserne og de fornemme hotelfaciliteter. Og når I får lyst til afveksling, er der masser af muligheder for spændende udflugter til frodig regnskov, farvestrålende markeder og flot koralrev.

Rejsen kort:

Denne rejse er for jer, der ønsker en afslappende badeferie under særdeles komfortable forhold. Se frem til en fantastisk ferie på 4-stjernet resort i Khao Lak og 5-stjernet resort på Koh Yao Yai. I bliver ikke skuffet. 

I rejser fra Danmark, og efter en mellemlanding i Bangkok ankommer I til Phuket lufthavn, hvorfra I bliver kørt til Khao Lak og indkvarteret på det 4-stjernede La Vela. 

På rejsens første del tilbringer I syv nætter i Khao Lak på det 4-stjernede La Vela. 

Her kan I boltre jer i hotellets store poolområder eller ved stedets private strand, spise god mad i hotellets restaurant og nyde udsigten over Andamanhavet.

Restauranter og udflugtsmuligheder

Fra hotellet er der butikker og restauranter indenfor gåafstand, og der er masser af muligheder for at tage på spændende udflugter og for eksempel snorkle ved farvestrålende koralrev, sejle ved stejle klippeformationer i Phang Nga-bugten, møde elefanter og vandre i junglen i Khao Sok National Park eller besøg små lokale fiskerlandsbyer og mærk det autentiske landsbyliv.  


Besøg elefanterne i Khao Sok National Park

Fra Khao Lak tager I til Koh Yao Yai, hvor I bliver indlogeret på det 5-stjernede Santhiya Resort for seks nætter.

I bor på en frodig grøn bjergside, hvorfra I kan nyde en fantastisk udsigt over havet. 

I kan også nyde hotellets mange faciliteter, der er af meget høj kvalitet. Nyd en afslappende spa-behandling, køl jer ned i poolen eller få lidt sved på panden i motionsrummet. 

Måltiderne kan I indtage i hotellets fremragende restauranter, der byder på både thailandske- og internationale specialiteter.

Tag på dagstur til Koh Phi Phi

Fra hotellet kan I desuden tage på dagsudflugter til nærliggende tropeøer som Koh Phi Phi eller snorkle ved øerne i Ao Nang-bugten.


Besøg Koh Phi Phi på en dagstur

Efter en afslappende luksusbadeferie begynder hjemrejsen. Fra hotellet bliver I transporteret til Phuket lufthavn. Herfra begynder flyvningen, og efter et stop i Bangkok går turen hjem mod København.