Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
thai3-desktop_ny_650x1800.jpg
Øhop i Sydthailand Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokal privat transport
Se galleri

Program & kort

1

Koh Lanta

6 nætter:

Slap i af palmernes skygge

2

Koh Ngai

3 nætter:

Nyd indbydende strande foran jungleklædte bakker

3

Koh Mook

3 nætter:

Ægte postkort tropeø med plads til afslapning

Rejseplan

På dette øhop oplever I tre forskellige tropeøer, der alle ligger langt væk fra de gængse turistområder.

AFSLAPNING - Øhop i Sydthailand er det perfekte valg, hvis man bare trænger til ay slappe af og lade batterierne op, Check Point Travel

På dette øhop oplever I tre forskellige tropeøer, der alle ligger langt væk fra de gængse turistområder.

Rejsen starter på Koh Lanta, der byder på smukke strande og mulighed for cykelture mellem små lokale fiskerlandsbyer. Herfra fortsætter I med båd til de to små paradisøer Koh Ngai og Koh Mook, der med deres hvide sandstrande, svajende palmer og krystalklare vand indbyder til rendyrket afslapning.

Hotellerne på denne rundrejse er 3- og 4-stjernede. De er enkle og rustikke, som det nu hører sig til, når man søger væk fra den slagne turistrute. Men de er pæne og rene, og så ligger de alle tre helt ned til stranden. Så hvis I leder efter en afslappende strandferie i det sydthailandske øhav, og vægter smuk natur, flotte strande og eventyr over høj komfort, så er dette den rigtige rejse.

Koh Ngai - Smuk solnedgang set fra stranden på Koh Ngai, Check Point Travel

Fra Danmark sættes kursen østpå mod Thailand.

DSC_7265_kateharmon-4.jpg

Efter et hurtigt flyskifte i Bangkok fortsætter I til Krabi. Her står en chauffør klar til at køre jer til den lille færgehavn, hvor båden mod Koh Lanta ligger klar til afgang. Vel ankommet til Koh Lanta bliver I kørt det sidste lille stykke til Twin Bay Resort, der ligger perfekt direkte ned til en af øens bedste sandstrande. Brug resten af dagen på at slappe af ved poolen eller gå en tur langs den kilometerlange sandstrand.

KOH LANTA - Aftenstemning i hovedbyen Saladans gamle kvarter, Check Point Travel

Med en lokalbefolkning på ca. 20.000 er Koh Lanta den største og mest udviklede af de besøgte øer. De fantastiske strande er med rette populære blandt øens besøgende, men Koh Lanta byder også på en mængde andre spændende oplevelser. Øens kultur bærer naturligvis præg af det thailandske fastland, men der er også en tydelig indflydelse fra de muslimske egne af Sydthailand. Også kinesiske og arabiske sømænd har gennem tiderne sat deres præg på Koh Lanta. Så det er ikke ualmindeligt at passere både forgyldte thai-templer og smukke moskéer på en cykeltur rundt på øen. Også menukortene byder på en bred vifte af eksotiske impulser langvejs fra, og det er vidunderligt at sidde i et 100 år gammelt træhus på stilke ud til vandet og nyde en veltilberedt, friskfanget fisk.

Naturen på øens indre er også værd at udforske, og rundt om Koh Lanta ligger utallige små tropeøer, hvis lækre strande indbyder til en dagtur – eventuelt i havkajak. Både snorkling og i særdeleshed dykning er glimrende på sejlture fra Koh Lanta.

I bliver hentet på hotellet og sejlet til den lille tropeø Koh Ngai, der ligger syd for Koh Lanta. Her indlogeres I på Thanya Resort, der ligger perfekt helt ned til stranden.

shutterstock_257832379 Paradise beach in kohngai island at trang Thailand.jpg

På Koh Ngai er der betydeligt færre mennesker end på Koh Lanta, og livet går sin stille og rolige gang langs de indbydende og børnevenlige sandstrande. Sceneriet fuldendes af jungleklædte bakker, der rejser sig fra øens indre og skaber en perfekt baggrund bag de hvide sandstrande. Der ligger kun et par enkelte resorter på Koh Ngai, og her er ingen større by. Så dette er det perfekte sted at komme helt ned i tempo og nyde de dejlige strande i fulde drag.

KOH MOOK - En ø i den sydthailandske skærgård, hvor I kan bo på Sivalai Beach Resort

Fra Koh Ngai fortsætter I til endnu et af rejsens højdepunkter, Koh Mook. Bare det at ankomme til Koh Mook er en oplevelse. Øen rejser sig op af Andamanhavets turkisblå vand som en frodig grøn oase omringet af dramatiske klipper, svajende palmer og bløde, hvide sandstrande. Her indlogeres I på Sivalai Resort - et lækkert resort med fantastisk beliggenhed ved stranden og med udsigt over det smukke hav.

TILKØB - Hvis I ønsker at bo i 1. række til stranden, så kan det lade sig gøre mod et tillæg, Check Point Travel

Koh Mook er den type af øer, man ser på postkort. Der ligger kun et par enkelte resorter på Koh Mook, der også besøges af dagtursturister fra Koh Lanta. Men det kan ikke ændre på, at Koh Mook opfylder de flestes drøm om en ægte tropeø, og Koh Mook er da også langt mindre turistet end de fleste øvrige thailandske øer. Cirka 2.000 mennesker bor fast på øen i to små landsbyer, der blandt andet huser et lille buddhistisk tempel samt en moské.

I den nordlige ende af øen fører en kalkstenstunnel ind til en skjult vandfyldt lagune, hvor I kan bade fra en strand omgivet af høje klipper. Lagunen kan kun nås med båd ved lavvande, så dette var et perfekt sted for sørøvere at gemme deres skatte i gamle dage. Lagunen er populær hos dagtursturister. Men besøger I lagunen først eller sidst på dagen, ånder alt fred og ro i denne magiske lille verden.

Når tid er, bliver I hentet på Koh Mook og sejlet ind til fastlandet, hvor en bil står klar til at køre jer til Krabi Lufthavn. Herfra flyver I til Bangkok, hvor I skifter fly og fortsætter mod Danmark.

I ankommer til København tidligt om morgenen efter en skøn badeferie i Thailand.