detostligeusasikoner-desktop.jpg
WASHINGTON - på toppen af Capitol Hill ligger den imponerende Capitol-bygning, der huser USAs lovgivende forsamling, kongressen, Check Point Travel
BOSTON - der er en helt særlig stemning i byens historiske kvarter, hvor røde murstensbygninger bringer minderne frem om de europæiske rødder, Check Point Travel
BOSTON - downtown Boston har et stort udvalg af spændende restauranter og velassorterede indkøbscentre, Check Point Travel
NIAGARA FALLS - vandfaldene der danner grænse mellem USA og Canada er et imponerende syn, Check Point Travel
LANCASTER - Amish-folket præger området med deres tradtionelle hestevogne og påklædning, Check Point Travel
WASHINGTON - Det Hvide Hus er bopæl for den siddende amerikanske præsident og en af Verdens mest kendte bygninger, Check Point Travel
NEW YORK - den historiske Brooklyn Bridge var Verdens længste hængebro da den stod færdig i 1883. I dag er det en af byens mest kendte bygningsværker, Check Point Travel

Program & kort

1

Washington

2 nætter:

Oplev magtens korridorer og museer i verdensklasse

2

Gettysburg

1 nat:

Kom tæt på borgerkrigens USA på denne slagmark

3

Lancaster

1 nat:

Rejs tilbage til 1800-tallets USA hos Amish-folket

4

Niagara Falls

1 nat:

Mærk suset når millioner af liter vand falder i dybet

5

Boston

2 nætter:

Historisk by fyldt med sjæl og charme

6

New York

3 nætter:

Storbyliv og shopping i byen der aldrig sover

Rejseplan

Denne rejse kombinerer store historiske seværdigheder med vild natur. I starter jeres rejse i Washington herefter skal I til den berømte slagmark ved Gettysburg. Det næste stop er som at rejse tilbage i tiden, I kommer nu til Pennsylvania, som er her hvor Amish-folket holder til. Fra det gammeldags landlige idyl til det imponerende vandfald ved Niagara Falls. 

Rejsen afsluttes i byernes by; New York.

NEW YORK - Manhattan skyline med majestætiske Empire State Building i forgrunden og det nye vartegn Freedom Tower i baggrunden, Check Point Travel

På denne rejse til det nordøstlige USA får I lejlighed til at opleve en række af landets mest interessante storbyer i kombination med historiske seværdigheder og vild natur.

Rejsen begynder i magtens centrum, Washington D.C., hvor I foruden Det Hvide Hus og Capitol Hill også kan opleve en lang række af landets bedste museer. Herfra fører ruten jer over borgerkrigens berømte slagmark ved Gettysburg til Amish-folkets gammeldags landlige idyl i Pennsylvania. Ved Niagara Falls mærker I suset fra de brølende vandmasser, inden det er tid til at udforske Bostons rige historie og europæiske charme. Og måske frister en hvalsafari.

Rejsen rundes af i New York, der byder på museer i verdensklasse, gospel i Harlem, stemningsfulde kvarterer, shows på Broadway, musik, shopping og god mad. 

Afrejse fra Danmark mod Washington, som I ankommer til allerede samme dag pga. tidsforskellen. Fra lufthavnen er det let og hurtigt at tage en taxa ind til jeres centralt beliggende hotel. Brug resten af dagen på at hvile ud oven på rejsen, eller gå en tur i Washingtons oplyste gader og få de første indtryk af USA's magtfulde og meget smukke hovedstad.

Washington ligner ingen andre amerikanske storbyer. Her er de lysende reklameskilte og højhusene i glas og stål udskiftet med grønne parker, smukke monumenter og de ikoniske neoklassicistiske bygningsværker, vi kender så godt fra TV og film. I dag er det svært at forestille sig, at en afstemning i 1812 nær havde flyttet den unge nations hovedstad fra Washington til et andet sted. Washington vandt afstemningen med meget få stemmer, og derfor er det den dag i dag i Det Hvide Hus og Capitol-bygningen, at store beslutninger dagligt bliver taget med konsekvens for hele verden.

Men Washington er meget mere end verdens ubestridte magtcentrum. Det er en både hyggelig og folkelig by fyldt med kultur og liv. Gå for eksempel en tur i byens hektiske Chinatown, hvor kinesisk medicin sælges fra små familieejede butikker, og duften af frisklavet nudelsuppe siver ud fra restauranternes køkkener. En helt anden stemning hersker på Arlington National Cemetery, hvor I kommer tæt på landets historie. Siden Den Amerikanske Borgerkrig er mere end 225.000 krigshelte, præsidenter og andre prominente personligheder blevet stedt til hvile her.

Besøg også de fantastiske Smithsonian-museer, hvor I kan stifte et dybere bekendtskab med USA's fascinerende historie eller dvæle ved særudstillinger om alt fra rumfart og flyhistorie til indiansk kultur. Washington har rigeligt med seværdigheder til adskillige dages udforskning, men husk også at nyde folkelivet; Gå en tur i parkerne, sæt jer på en af de lokale caféer eller lej cykler og udforsk den hyggelige bydel Georgetown i et stille og roligt tempo. Der arrangeres adskillige guidede cykelture i hovedstaden, og det er en god måde at komme ind bag facaden af denne unikke og charmerende storby.

Bilen hentes fra morgenstunden, og inden længe lægger I storbylivet bag jer og sætter kursen nordpå mod Gettysburg i det sydøstlige Pennsylvania. Ved ankomsten til den lille by med ca. 8.000 indbyggere kan det være svært at se, hvordan den kan have spillet en så vigtig rolle i USA's historie. Men det var på de lave bakker uden for denne by, at et af de store og helt afgørende slag i Den Amerikanske Borgerkrig blev udkæmpet.

I juli 1863 havde sydstatshæren under ledelse af General Robert E. Lee invaderet Pennsylvania, og nu stod nordstatshæren klar til at stoppe Lees fremfærd. Det blev et voldsomt slag, der varede adskillige dage, men til sidst så Lee ingen anden udvej end at trække sig tilbage til Virginia. Historikere anslår, at mellem 46.000 og 51.000 soldater døde, blev såret eller blev tilfangetaget i slaget om Gettysburg, der skulle vise sig at blive et vendepunkt i krigen. Men også efter slaget kom Gettysburg til at spille en rolle. Det var nemlig her, at præsident Lincoln i november samme år holdt sin berømte Gettysburg-tale, der for alvor gjorde principperne om lige rettigheder for sorte og hvide til et centralt aspekt i både borgerkrigen og den amerikanske ånd.

I dag har freden for længst sænket sig over den lille by, men det er en bevægende oplevelse at vandre hen over de gamle slagmarker, der ændrede historiens gang. Besøg også de forskellige museer eller tag en tur med guide, der fortæller om slaget og dets betydning. I har god tid til at nyde stemningen, for I overnatter i Gettysburg.

I tager afsked med Gettysburg fra morgenstunden og fortsætte nordøstpå mod Lancaster. Efter en kort køretur begynder scenerierne uden for vinduet at ændre karakter. Måske ser I bønder med stråhat, smækbukser og fuldskæg arbejde i markerne med leen, eller en bonde på hestevogn i gang med at køre et læs hø hjem til gården. I er nu nået til Amish-folkets højborg.

Amish-folket er en unik kristen gruppe, hvis levevis ikke har ændret sig synderligt gennem de sidste 200 år. Her går traditionelle familiemønstre og den kristne tro forud for materielle goder. De har ingen mobiltelefoner, og de foretrækker hestevogn og biblens ord frem for biler og internet. Det betyder ikke, at Amish-folket fuldstændigt har vendt verden ryggen - de fleste folk på disse kanter ved udmærket, hvad der foregår rundt om i verden. Men de er glade for deres valg af livsstil, og viser man dem respekt, fortæller de gerne besøgende om deres hverdag og tro. Denne aften overnatter I på et hotel i Lancaster.

I kan sandsynligvis høre Niagara Falls, før I ser de enorme vandmasser vælte 53 meter i dybet med en hul rumlen på grænsen mellem USA og Canada. Hvert sekund falder mere end 1.800 kubikmeter vand ud over den 790 meter brede kant med en enorm kraft og skaber et af verdens smukkeste vandfald.

Udsigtsplatforme placeret rundt om vandfaldet gør det muligt at se vandmasserne fra forskellige sider. Det bedste udsyn fås fra den canadiske side, men heldigvis er det let at rejse mellem de to lande – så længe I husker at medbringe passet. Andre steder fører vandrestier ned til Niagara-floden, eller I kan se det hele fra oven fra Skylon Tower. Her kan I nyde en god frokost i den roterende restaurant med en storslået udsigt over vandfaldene 230 meter under jer.

Vil I tættere på, er der også råd for det; Båden Maid of the Mist kan tage jer helt hen til vandmasserne, hvor luften er fuld af vanddamp, og hvor det er umuligt at høre andet end vandets brusen. En tunnel fører også ind bag det store Horseshoe Falls, så I kan mærke de enorme kræfter, når vandmasserne buldrer forbi.

Når I har set vandfaldet fra de forskellige sider, er det værd at kigge nærmere på selve byen, der byder på masser af restauranter, farverige butikker og højteknologiske attraktioner såsom ”Niagara Fury” og ”Legends and Daredevils”.

I overnatter ved Niagara Falls, så I har god tid til at nyde det skiftende lys over vandfaldene.

Fra Niagara Falls sættes kursen mod østkysten og byen Boston. Det er en længere tur, men landskaberne undervejs er storslåede, og særligt Catskill Mountains er et besøg værd - ikke mindst om efteråret, når bladenes gule, røde og brune nuancer får skovene til at ligne et flammehav.

I kan også gøre stop i et par af de mindre byer, I passerer undervejs, og opleve den amerikanske hverdag, som den udleves væk fra storbyerne. Vel fremme i Boston afleveres bilen og I indlogeres på jeres hotel for de næste to nætter.

Brug hele dagen på at udforske Boston, der er blandt de hyggeligste byer i hele landet. Den er også en af landets ældste, og stemningen synes nogle steder næsten europæisk. Men mest af alt er Boston en prestigefyldt universitetsby fyldt med historie.

Byen kan spore sine rødder helt tilbage til år 1630, hvor den blev grundlagt af en gruppe kristne tilrejsende fra England. Men det var også i Boston, at Den Amerikanske Revolution, der førte til bruddet med England, begyndte.

Den spæde start skete i 1770 med Bostonmassakren, men revolutionen brød for alvor ud i lys lue i 1773, da en gruppe aktivister stormede havneområdet i Boston og kastede 342 kasser engelsk te i havnen som protest mod engelske skatter og afgifter.

Efter uafhængigheden i 1776 slog mange immigranter sig ned i Boston med håbet om et bedre liv. De kom fra så forskellige lande som Irland, Rusland og Italien, og den dag i dag er de europæiske rødder tydelige i Bostons hyggelige gader.

Gå for eksempel en tur ad den 5 km lange Freedom Trail, der fører jer til en række af byens vigtigste historiske steder. Når I trænger til en pause, kan I kigge indenfor på en lokal, irsk pub. Det kunne f.eks. være Bull & Finch Pub, hvis indgangsparti er kendt fra TV-serien ”Cheers”. Kig også forbi byens kunstmuseer og nyd stemningen i det hyggelige kvarter, Beacon Hill.

Ingen rejse i det nordøstlige USA er komplet uden et besøg i New York. Så i dag sætter I jer godt til rette i toget, der fører jer fra Boston til Pennsylvania Station i ’Byen, der aldrig sover’.

Ved ankomsten er det lettest at gøre som newyorkerne: tage en taxa til hotellet, hvor jeres værelse for de næste tre nætter står klar. Brug aftenen på at få de første indtryk af denne multikulturelle myretue af en storby – der vitterligt aldrig synes at gå til ro. 

I har to hele dage til at udforske New York, og der er nok at tage fat på; Oplev Manhattans skyskrabere og den nærmest elektriske stemning i byens gader, gå en tur blandt fortravlede forretningsfolk på Wall Street, oplev den vemodige stemning ved Ground Zero, tag til gospelkoncert i Harlem, og udforsk kunsten og historiens vingesus på nogle af verdens bedste museer.

Eller hvad med en gåtur blandt de rige og berømte ned ad eksklusive 5th Avenue eller måske en frisklavet pastaret i Little Italy? New Yorks Chinatown er også et besøg værd. Det samme er Frihedsgudinden, der står som et symbol på det forjættede land ved indsejlingen til New Yorks havn. Hør også historierne om byens immigranter på Ellis Island, eller nyd en hyggelig picnic i Central Park side om side med de imødekommende newyorkere.

Og så er der shopping. Udvalget af butikker er gigantisk i New York, og der er ofte penge at spare. Hvis I får brug for at få overblikket, kan I altid tage turen op til toppen af Empire State Building og nyde synet af Manhattan, der ligger for jeres fødder.

Også når mørket falder på, er der fuld fart på New York; Slå f.eks. et smut forbi Times Square, der altid syder af liv i neonlysets skær, eller køb billetter til et af de stort opsatte shows på Broadway.

Når sulten melder sig, kan I forkæle smagsløgene på byens utallige gourmetrestauranter, eller I kan sætte jer til rette langs disken på en ægte amerikansk diner. Hvordan I vælger at bruge tiden i New York, er helt op til jer.

Når tid er, tager I mod lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

I ankommer til Danmark.

Det østlige USA's ikoner

 • Capitol Hill og Det Hvide Hus i Washington
 • Amishfolk og borgerkrigshistorie på landet
 • De imponerende vandfald, Niagara Falls
 • Irske pubber og hvalsafari i Boston
 • Frihedsgudinden, shopping og shows i N.Y.
 • Inkl. fly, hoteller og billeje

Kontakt os for pris

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

Bestil et uforpligtende tilbud og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Børn fra 12 år anses som voksne.

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København - Washington og New York - København inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 2 nætter i Washington på Carlyle Suites*** (eller tilsvarende) i Standard Room
 • 1 nat i Gettysburg på Courtyard Marriott Gettysburg*** (eller tilsvarende) i Standard Room 
 • 1 nat i Lancaster på Heritage Hotel Lancaster*** (eller tilsvarende) i Standard Room
 • 1 nat ved Niagara Falls på Oakes Overlooking the Falls Hotel*** (eller tilsvarende) i Standard Room
 • 2 nætter i Boston på Comfort Inn Boston City*** (eller tilsvarende) i Standard Room
 • 3 nætter i New York på Hotel Edison Times Square*** (eller tilsvarende) i Standard Room
 • Togbillet fra Boston til New York
 • 4 døgns billeje fra Washington til Boston af typen Chevrolet Malibu eller tilsvarende. inkl. 1 fører, fri kilometer samt forsikring.

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)
 • Evt. bagagegebyr på indenrigsflyvninger (kan kun betales lokalt)
 • Envejsgebyr for billeje
 • Lokale resort fee og parkerings-fee

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Alle danske statsborgere skal ansøge om indrejsetilladelse til USA senest 72 timer før afrejse. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af USA.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores USA eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
WASHINGTON - Washington Monument spejler sig i Tidal bassinet omgivet af blomstrende kirsebærtræer, et smukt tidspunkt at besøge byen, Check Point Travel
NEW YORK - en af byens mest kendte gader, Broadway, er hjemsted for et fatastisk udvalg af musicals og teaterstykker med de største verdensstjerner, Check Point Travel
NEW YORK - frihedsgudinden ved indsejlingen til New Yorks havn er en af byens mest berømte seværdigheder, Check Point Travel
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os