Zion-desktop.jpg
STORBYER OG NATIONALPARKER I VEST
Se galleri

Program & kort

1

Los Angeles

3 nætter:

Oplev glamouren i USAs berømte filmby

2

Lake Havasu

1 nat:

Gåtur ved søen og London Bridge

3

Grand Canyon

2 nætter:

Nyd solnedgangen fra kanten af den dramatiske kløft

4

Bryce Canyon National Park

3 nætter:

Vandreture mellem imponerende klippepartier og landskaber i Bryce og Zion-nationalparkerne

5

Las Vegas

2 nætter:

Prøv lykken i USAs neonoplyste spilleby

6

Mammoth Lakes

1 nat:

Overnatning i Sierra Nevada-bjergene efter smuk køretur gennem Death Valleys ørken

7

Yosemite National Park

2 nætter:

Granitbjerge, vandfald og dybe skove med et rigt dyreliv

8

San Francisco

3 nætter:

Hyggelig storby med en unik kant

9

Monterey

1 nat:

Stemningsfuld kystby, mulighed for hvalsafari

10

Santa Barbara

1 nat:

Palmestrøede sandstrande, historiske bygninger

Rejseplan

På denne USA rejse får I det hele. Der venter jer alt lige fra fantastiske storbyer til en perlerække af USAs spændende nationalparker. I får de store oplevelser og god tid til at opleve dem. Glæd jer til denne fantastiske rundrejse i USA. 

Rejsen Kort

Denne rejse har ganske enkelt det hele: Spændende storbyer som San Francisco og Los Angeles med et overflødighedshorn af muligheder for sightseeing, shopping og spændende restauranter. Tilføj en perlerække af USA’s mest interessante nationalparker, der byder på alt fra rustrøde ørkenlandskaber omkring Grand Canyon, til skovklædte bjerge med brusende vandfald og bjørne i naturskønne Yosemite, hvor I bor i en stemningsfuld og komfortabel teltlejr.

Ved Bryce- og Zion-nationalparkerne har I god tid til at nyde klippelandskaberne, de store kløfter og åbne sletter. Derudover får I en uforglemmelig køretur langs Stillehavskysten ad den legendariske Highway 1 med mulighed for at tage en afstikker til nogle af Californiens bedste vinområder.

LOS ANGELES - Hollywood Boulevard hvor håbefulde unge mennekser frekventerer de hsitoriske spillesteder og barer i håbet om at blive opdaget, Check Point Travel

Fra Danmark flyver I til Los Angeles. Her ankommer I samme eftermiddag. I lufthavnen henter I jeres lejebil og kører til hotellet, der ligger centralt i forhold til byens seværdigheder. Her indlogeres I for tre nætter.
Allerede på den første køretur i L.A. fornemmer man, at det faktisk er ganske hurtigt at komme omkring med bil i Los Angeles. Så det er helt klart et kæmpe plus, at I har bilen til rådighed lige fra første dag i USA. Det giver jer mulighed for at se og opleve mest muligt af byen. 

Brug vores guide til Los Angeles' seværdigheder, når I planlægger jeres ferie.

Los Angeles byder på et væld af muligheder fra museer og forlystelsesparker i verdensklasse til shopping i outlet malls, hvor I kan købe mærkevarer til spotpris. Men inden I beslutter jer for, hvilke oplevelser dagene skal indeholde, så er det godt at få tanket op med en god morgenmad og frisklavet kaffe. Den laves ikke meget bedre end den, man får på Nicks Café i Chinatown, hvor man siden 1948 har serveret solide morgenmåltider til de lokale og betjente fra LAPD i de stemningsfulde lokaler. Herfra vil det være oplagt at køre i retning af Beverly Hills og Hollywood, der er hjertet i den amerikanske filmindustri. Her produceres en lang række af de amerikanske spillefilm og TV-serier, vi kender i Danmark.

I det nærliggende Beverly Hills bor skuespillere, producenter, musikere, kunstnere side om side i gigantiske villaer. I denne del af byen er det ikke utænkeligt, at man passerer en berømthed på gaden. Så prøv lykken og gå en tur ad Hollywood Boulevard. Om ikke andet så kan I finde berømthedernes stjerner på fortovet på den legendariske ”Walk of Fame” og opleve Kodak Theatre, hvor alle de kendte stjerner hvert år samles for at hylde hinanden og uddele de eftertragtede Oscar-statuetter.

Hvis I er sultne, trænger til en kop kaffe eller har lyst til en forfriskende dukkert, så fortsæt vestover mod Santa Monica Beach. Her er der masser af hyggelige små restauranter og caféer og en fin sandstrand.
Fra Santa Monica Beach kan I vælge at tage til det oversete Lake Shrine. Et tempel der blev etableret af en indisk shwami tilbage i 1950’erne. Det er en stilfærdig oase midt i den pulserende storby og en af de smukkeste offentlige haver i det sydlige Californien.

Se vores guide til Los Angeles seværdigheder og få mere inspiration til dagene i Los Angeles.

En anden mulighed kunne være, at I besøgte The Getty Center. Endnu en seværdighed, der ikke står nævnt i de almindelige guidebøger. Her får I fantastisk arkitektur, kunst i verdensklasse, imponerende haveanlæg og en mageløs udsigt over Los Angeles.
Kør retur ad Sunset Boulevard og oplev byens etniske og kulturelle mangfoldighed. Parker i nærheden af Sunset Strip og gå en tur på ”striben”, hvor det vrimler med trendy tøjbutikker, spillesteder, caféer og gallerier.
Skulle man vælge et sted at spise aftensmad i dette område, så skulle det måske være på den vaskeægte rockcafé, The Rainbow Bar & Grill. Det er et sted, der oser af stemning og historier. Her ved disse borde har man serveret for prominente og hæmningsløse rockstjerner som Keith Richards, Ringo Star, Jimi Hendrix og Alice Cooper.
Glem for øvrigt ikke at holde øje med hvad, der foregår i Staples Center i hjertet af L.A. Stedet er hjemmebane for byens berømte basketballhold L.A. Lakers og for ishockeyholdet Los Angeles Kings. Derudover afholdes der løbende koncerter og et væld af kulturelle arrangementer i Staples Center.

I kunne også starte en af dagene i Los Angeles med at smutte forbi det danske bageri ”Hygge” på Hope Street i downtown L.A. og derfra tage et par smurte rundstykker med til en byvandring i El Pueblo, der er den ældste del af Los Angeles. Herfra er det nærliggende at gå en tur i Chinatown eller køre lidt nordpå og besøge Universal Studios, hvor I kommer med om bag og rundt i kulisserne til nogle af de mest berømte amerikanske film. Derudover rummer parken forlystelser, der kan forvandle den mest hærdede voksen til et halvfjollet legebarn.

Få en god tidlig start på dagen. Forlad stillehavskysten og sæt kurs mod Joshua Tree National Park og Mojave-ørkenen. Gør et stop i Palm Springs, få en kop kaffe og måske lidt at spise, inden I begiver jer ind i Joshua Tree National Park. Sørg for at bilen er tanket op og tag så turen tværs gennem nationalparken. Der er en rå og utæmmet skønhed over dette landskab, hvor ensomme joshuatræer strækker deres krogede grene i alle retninger på en baggrund af gule bjerge og besynderlige klippeformationer.
På den anden side af nationalparken går turen igen østover, og det sidste stykke op mod Lake Havasu følger I Colorado River.
Fremme ved Lake Havasu finder I jeres hotel og kan gå en tur ved søen og henover den gamle London Bridge fra 1831. Broen har faktisk stået i London, men den blev købt på en auktion i 1960 og flyttet hertil sten for sten.

Fra Lake Havasu er der mulighed for at køre en del af dagens strækning på den legendariske Route 66, der er en af de mest berømte vejstrækninger i USA. Vejen strækker sig 3.939 kilometer gennem noget af det mest spektakulære natur i USA fra Chicago over Rocky Mountains til Los Angeles. Så langt skal I dog ikke.
Fra Lake Havasu kører I via Oatman, hvor vilde muldyr af og til går rundt i gaderne, til den større by Kingman. Det er lige efter Kingman, at det længste stykke af den originale Route 66 drejer af og kører i en bue nord for hovedvejen. Sørg for at gøre stop i byerne Seligman og Williams, der er rigtige gammeldags highway-byer i det tørre Arizona. Her kører gamle amerikanerbiler og pickup trucks rundt i de støvede gader, hvor diners og gammeldags benzinstationer stadig ligger side om side. Herfra går det nordpå mod et af turens helt store højdepunkter, Grand Canyon, hvor I indlogeres på jeres hotel for de næste to nætter.

Det er svært at forestille sig Grand Canyons gigantiske dimensioner. Omkring 450 km strækker den enorme kløft sig igennem det barske landskab, og på sit bredeste sted er der 29 km fra kant til kant. Det er en helt særlig oplevelse at stå på kanten og kigge ned i det uendelige dyb til Colorado-floden, der snor sig gennem kløften op til 1.600 meter under jer. Særlig smuk er Grand Canyon omkring solnedgang og solopgang, hvor det røde landskab gløder i gyldne nuancer.
I har hele dagen til at nyde farvespillet, der ændrer sig i kløften, som dagen skrider frem. Der er flere gode vandreture langs kløften, og med bilen til rådighed kan I lægge menneskemængderne bag jer og køre ud til mere isolerede dele af parken. Vi anbefaler også at booke en helikoptertur ved Grand Canyon. Det er en kæmpe oplevelse af svæve mellem de enorme klippevægge.

Læs også vores guide til oplevelser i Grand Canyon.

I dag går turen fra Grand Canyon i Arizona mod Utah og nationalparkerne Bryce og Zion. Men inden I krydser statsgrænsen, kan I gøre holdt ved flotte Antelope Canyon, der er en smal og dyb kløft. Her har I mulighed for at tage på en kort vandretur - vi anbefaler, at I tager Lower Antelope Canyon eller "The Corkscrew", som den også kaldes. Ved denne kløft er der færre turister, og det er en bedre rute rent logistisk.     

Fremme i Bryce indlogeres I på Bryce View Lodge for tre nætter. Jeres hotel ligger dejlig centralt i forhold til at udforske de to nationalparker.

I kan også vælge at tilbringe de tre nætter på Zion Mountain Ranch, hvor I bor i bjælkehytter omgivet af smukke landskaber, som I har mulighed for at opleve på bedste cowboymanér på ryggen af en hest. Derudover arrangeres der mange andre aktiviteter og ture, som I har mulighed for at deltage i. Det koster lidt mere at opgradere til ophold på Zion Mountain Ranch, men I får til gengæld en helt særlig oplevelse. Spørg vores rejsekonsulent, når rejsen skal planlægges.

Provianter lidt dagen i forvejen hos den lokale købmand og tag mad og drikke med i rygsækken på dagens tur til Zion National Park. I Zion kan I opleve de dybe, skovklædte dale, der snor sig mellem høje klipper, der kaster lange skygger over området. Se sandstensformationerne, der tårner sig op i unikke formationer og giver et specielt udtryk til dette fredfyldte landskab. Vi holder særligt af et par af de lette, men meget spektakulære vandreture. The Zion Narrows Riverside Walk er en vandretur på blot 3-3,5 kilometer. Men det er en flot tur, hvor man følger floden ind mellem bjergene, der tårner sig op på begge sider. Er det en varm dag, kan I hive sko og sokker af og køle fødderne af i floden. En anden fin vandretur er Emerald Pools Trail, der tager sin begyndelse ved Zion Lodge og fører jer gennem et fantastisk natursceneri med vandfald og smukke udsigtspunkter til de små søer, kaldet Emerald Pools. En rigtig fin tur på ca. 3,5 kilometer.

Bryce Canyons naturskabte amfiteater åbner hver eftermiddag for en mageløs forestilling. Erosionen har gennem tiden skåret sig gennem plateauet, så en række fritstående kalkstenssøjler er kommet til syne. Det imponerende klippelandskab synes nærmest at skifte farve fra gul, over orange til koralrød som eftermiddagen skrider frem.

Solnedgangen i Bryce er legendarisk. Men også morgenstemningen er noget ganske særligt. Er I tidligt ude, vil I ofte have stierne for jer selv. Så det er som regel muligt at finde et uforstyrret udkigspunkt, hvorfra I kan nyde solopgangen. Vandreture i parken er ligeledes mere behagelige, inden den kraftige sol får ordentligt fat og når helt ned i bunden af de smalle passager mellem klippetårnene. Glæd jer til en fantastisk flot vandretur. En af vore absolutte favoritter er den vandretur, der kaldes Navajo Loop & Queens Garden Trail. Det er en relativt let tur på ca. 4,5 kilometer. Den bringer jer ned i bunden af kløften, så I kan opleve klippespirene nedefra, inden I ender i Queens Garden, hvor I belønnes med udsigten til et parkens smukkeste områder. Dette er en rigtig fin morgentur.

Hvis I holder af vandreture, så bør I se næremere på denne hjemmeside: http://www.alltrails.com/

Her er der noget for enhver smag.

Fra Bryce sætter I nu kurs mod Las Vegas. Hen på eftermiddagen toner byen frem i forruden som et  fatamorgana i ørkenlandskabet. Tusindvis af mennesker ankommer hver dag til denne oaseby. Alle med håbet om den store gevinst, hvad enten det er i form af jackpot på ét af byens spillesteder eller en ny tilværelse i USA's hurtigst voksende storby. Omdrejningspunktet i Las Vegas er stadig gaden The Strip, hvor de legendariske kasinoer Golden Nugget og Flamingo grundlagde Las Vegas' vej til berømmelse. Siden starten har Las Vegas handlet om andet og mere end rouletter og kortspil. Verdensberømte entertainere såsom The Rat Pack, Dean Martin, Liza Minelli og naturligvis Frank Sinatra har alle sat deres tydelige fingeraftryk på Las Vegas. Byen er i fuld gang på alle tider af døgnet, men det er først og fremmest efter solnedgang, at Las Vegas vågner op til dåd. Når mørket sænker sig over ørkenen, tændes lysene og forvandler Las Vegas til et gigantisk, funklende lysshow i alle regnbuens farver.

Store neonreklamer blinker om kap på de mange kasinoer for at tiltrække kundernes opmærksomhed. Nogle steder er man gået endnu længere, og det er muligt at opleve både ildspyende vulkanudbrud, romerske legionærer og iscenesatte sørøverslag på en gåtur gennem byen. Underholdningen kender ingen grænser, og der er noget for enhver smag. Find en god restaurant, nyd eventuelt ét af byens fantastiske shows eller prøv lykken på de flotte kasinoer. Selv hvis I ikke ønsker at spille, er det værd at kigge forbi et kasino eller to for at nyde den fantasifulde arkitektur. Hvor ellers kan man besøge New York, Venedig, Det gamle Egypten, Cæsars palads og Eiffeltårnet inden for få timer? Det er også værd at tage opstilling foran Hotel Bellagio, hvis oplyste dansende springvand er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Nyd en stille og rolig morgen med en overdådig morgenmadsbuffet, inden I kaster jer ud i byens gadevrimmel. Et godt sted at få overblik over det hele er Stratosphere Hotel Tower. Bygningen er den højeste vest for Mississippi, og fra toppen har I en fabelagtig udsigt over byen. Bliver det hele lidt for meget, er ørkenen aldrig langt væk, og med bilen til rådighed er det let at køre en tur til eksempelvis Hoover-dæmningen. Denne 221 meter høje og 379 meter lange betonkonstruktion er et ingeniørmæssigt mesterværk, der mod alle odds blev opført på blot fem år i starten af 1930'erne. Projektet blev dengang vurderet som noget nær umuligt, og mange arbejdere døde under byggeriet. Men projektet lykkedes, og siden 1936 har Hoover-dæmningen leveret elektricitet til store dele af det sydvestlige USA.

I forlader spillebyen Las Vegas og befinder jer ganske snart omgivet af tidløse ørkenlandskaber. Køreturen gennem ”Dødens Dal” er en stor naturoplevelse med smukke ørkenbjerge, klippekløfter, enorme sandklitter og solbagte saltsletter. Lidt overraskende for de fleste, så er der et ganske rigt dyre- og planteliv i Death Valley. Til gengæld har menneskene haft svært ved at finde sig til rette i dalen, hvor det kan blive op til 50 grader varmt på en god sommerdag.

Rundt om i området vidner spøgelsesbyer og forladte huse om knuste nybyggerdrømme og et ubeskriveligt hårdt liv i de nådesløse omgivelser. Alligevel viser arkæologiske levn, at Shoshone-indianerne formåede at leve i disse stenede landskaber, længe før de hvide mennesker meldte deres ankomst og gav området sit ildevarslende navn. Men med opfindelsen af biler, aircondition og køleskabe er livet i Death Valley dog blevet betydeligt lettere. På etapens sidste del snor vejen sig op mod Sierra Nevada-bjergkæden. Fremme i Mammoth Lakes, indlogeres I for natten på Mammoth Mountain Inn.

Fra Mono Lake snor vejen sig op over bjergene og ind ad bagindgangen til Yosemite National Park. Højere og højere snor vejen sig op mellem dybe skove, blanke søer og dramatiske granitbjerge. På vejen gennem højlandet passerer I adskillige fantastiske udsigtspunkter.

Hen på eftermiddagen når I frem til Half Dome Village, der ligger inde midt i nationalparken omgivet af stålgrå bjerge, der tårner sig op over de vidstrakte skove. Her under de mægtige fyrretræer ligger teltlejren, der består af store stationære telte i hvid kanvas, med trægulv og rigtige senge. Man føler sig hensat til den tid, da teltlejre som denne var beboet af guldgravere, pelsjægere og eventyrere. Teltene er opført i den gamle stil. De er enkle, rummelige og har trærammer, der giver teltene en hyggelig, rustik og nærmest historisk atmosfære. Der er elektrisk lys i teltene, men ikke noget fjernsyn og den slags. Sengene er redt op med lagner, uldtæpper og puder, og der er lagt håndklæder frem, som I kan tage med, når I benytter de fælles badefaciliteter. Får I brug for et ekstra tæppe eller håndklæde, så henvender I jer blot i receptionen. Teltene kommer i flere størrelser og kan rumme helt op til 5 personer. Foretager I rejsen i foråret eller i efteråret, så kan det endda lade sig gøre at få opvarmede telte. Teltlejren har flere restauranter, hvor I både kan få morgenmad og aftensmad, og der er en købmandsbutik, hvor I kan proviantere.

At bo to nætter i telt ude midt i en af de smukkeste nationalparker i USA, er efter vores mening en fantastisk måde at opleve den amerikanske vildmark på. Men foretrækker I at bo på hotel, så kan det naturligvis også arrangeres.

(Bemærk at vejen gennem Yosemite kun er åben om sommeren. Fra midt på efteråret til ca. maj er passene ofte sneet til, og det er nødvendigt at køre en mere sydlig rute rundt om Sierra Nevada. Bemærk også at overnatningsmulighederne i Yosemite er meget begrænsede. Så det kræver, at man bestiller i særdeles god tid, hvis man ønsker at bo i eller nær parken.)

Fra Half Dome Village er der mulighed for at tage med på guidede cykel- og vandreture af varierende længde og varighed, hvor stedkendte guider tager jer med ind i nationalparken og viser jer både de mest berømte steder, men også de områder og udsigtspunkter, som kun de færreste kender til. Har I mere lyst til at tage af sted på egen hånd, så er der mange fine vandreruter med tydelige markeringer. Tag en snak med receptionen og find ud af, hvilken af ruterne, der passer jer bedst. Der er også mulighed for et leje cykler, hvis I har lyst til at komme lidt længere omkring.

I har hele dagen til at nyde Yosemites skovklædte klippelandskaber.

Yosemite er endnu et af Californiens flotte naturhøjdepunkter, og I har hele dagen til at nyde de skovklædte klippelandskaber. Yosemite er også hjemsted for flere spændende dyrearter, og med lidt held kan I opleve blandt andet bjørne på nært hold. Den store park byder også på rislende bække, store grønne sletter og meget mere. Det er i høj grad værd at overveje at tage på en af de mange vandreture, der udgår fra Yosemite Village. Et godt bud kunne være ”The Mist Trail”, der fører gennem varierede landskaber forbi Vernal Falls og Nevada Falls.

Få mere inspiration til jeres besøg i vores guide til Yosemite National Park

Brug eventuelt morgenen på flere oplevelser i Yosemite, inden I fortsætter gennem Californiens landsbrugsområder til vidunderlige San Francisco. Vel fremme indlogeres I på jeres centralt beliggende hotel i det såkaldte SOMA (South of Market Street) distrikt. Dette er et hyggeligt kvarter, der bugner af museer, butikker, restauranter og caféer.

San Francisco ligger på stejle skråninger med udsigt til San Francisco Bay og Stillehavet. San Francisco er skøn og I har to hele dage til at udforske byen, der er en af de hyggeligste i USA.

San Francisco har masser at byde på. Stig for eksempel på en sporvogn og kør gennem det fashionable kvarter Nob Hill til lystbådehavnen Fisherman's Wharf, hvor der altid er masser af liv krydret med en formiddabel udsigt mod Golden Gate-broen og Alcatraz. Ofte kan man også se søløverne slikke solskin i den gamle marina.

Når I nu er i San Francisco, skal I naturligvis også opleve Golden Gate på nært hold. Et af de bedste steder at gøre dette er ved den gamle spanske fæstning på Fort Point. En anden mulighed er at leje cykler og tage færgen over på den anden side af bugten til Sausalito, der er en overset perle. Så kører I på cykel retur til San Francisco ad Golden Gate Broen.

Derudover er det næsten et must at tage en tur ud til den tidligere fængsels-ø Alcatraz, som ligger i San Francisco-bugten. Herfra er udsigten til byen og Golden Gate Broen helt fantastisk. Tag med på en guidet tur eller gå selv rundt med kort og audio-guide og hør om gangsterkongen Al Capones mislykkede flugtforsøg og meget mere.

Se vores guide til oplevelser i San Francisco og få endnu flere ideer.

 

Syd for San Francisco følger vejen Stillehavet mod den stemningsfulde kystby Monterey, der indtil 1846 var hovedstad i det nordlige Mexico. Beliggenheden helt ud til kysten har alle dage haft stor betydning for Monterey, der tidligere nød godt af en stor fiskekonserves-industri. I dag er de tidligere fabriksbygninger indrettet med hyggelige restauranter og butikker, og området omkring Fisherman's Wharf er et mindre forlystelseskvarter, hvor turister og sejlere fra den nærliggende marina mødes. Byens største attraktion er dog Monterey Bay Aquarium, der regnes for at være et af de bedste i verden. Det er i høj grad værd at bruge eftermiddagen eller den følgende formiddag på en hvalsafari ud for kysten, hvor både gråhvaler, blåhvaler og pukkelhvaler ses ganske ofte. Også sæler, søløver, delfiner og de sjældne havoddere ses ofte langs kysten ved Monterey.

Syd for Monterey kører I for alvor ud på en af USA's mest legendariske vejstrækninger, Highway 1, der snor sig på dramatisk vis langs Stillehavskysten. Nogle gange kører I helt inde ved vandkanten, mens vejen andre gange fører højt op ad snørklede hårnålesving. Så det er en flot køretur, I har i vente i dag.
Inden længe når I frem til kunstnerbyen Carmel. Små butikker, atelierer, hyggelige caféer og restauranter fylder denne lille perle af en by, der har været hjem for kendte forfattere som Jack London og Mary Austin, fotografen Ansel Adams og adskillige kunstnere.

Længere mod syd venter den vilde kyststrækning Big Sur samt spektakulære 17-Mile Drive.

Syd for Big Sur ligger hyggelige kystbyer som perler på en snor med Stillehavet på den ene side og vingårde samt nationalparker på den anden. Det er her I finder San Simeon og Hearst Castle. 
Gør også gerne stop i San Luis Obispo, der er kendt som ”Den lykkeligste by i USA,” inden I fortsætter mod dagens mål, Santa Barbara. Udover sine palmestrøede hvide sandstrande er Santa Barbara kendt for sine smukke historiske bygninger og spanskinspirerede kolonitidsarkitektur. Santa Barbara opleves bedst til fods. Så lad bilen stå på hotellet og tag på opdagelse. Er I interesserede i vin, er der ikke langt til Santa Ynez-dalen, hvis vinhuse blev berømte i filmen ”Sideways.”

Se og vores guide til Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles her.

Fortsæt sydpå langs kysten. På vejen kommer I igennem ikoniske badebyer som Santa Monica og Malibu, der er kendt fra adskillige TV-serier og amerikanske film. Bilen afleveres i Los Angeles lufthavn og inden længe går rejsen hjemover mod Danmark.

I lander i Danmark efter tre ugers fantastisk rundrejse i det sydvestlige USA med masser af natur- og storbyoplevelser.

Bemærk venligst at distancer og køretid er cirka-angivelser eksklusiv sightseeing og stop undervejs.

Storbyer og nationalparker i vest

  • Oplev San Francisco, Los Angeles og Las Vegas
  • Nationalparkerne Grand Canyon, Bryce og Zion
  • Bo tæt på nationalparkerne og få mere tid til at opleve
  • Mulighed for ophold på klassisk amerikansk ranch
  • Bo i telt med rigtige senge i Yosemite Nationalpark
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

21 dage fra kr. 10.600,-

Bestil et uforpligtende tilbud og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Børn fra 12 år anses som voksne.

Rejseperiodemar - okt / 2022
2 voksne Pris per person.
2 voksne, 2 børn Pris per person.
Rejseperiode 01. november 2021 - 31. marts 2022
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 17.000
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 10.600
Rejseperiode 01. april 2022 - 19. juni 2022
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 18.500
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 11.400
Rejseperiode 20. juni 2022 - 15. august 2022
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 20.000
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 12.200
Rejseperiode 16. august 2022 - 31. oktober 2022
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 18.500
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 11.400
Rejseperiode Senere afrejse
Pris pr. person ved 2 voksne Kontakt os for pris
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os