Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Yellostone-og-Rocky-Mountains-desktop.jpg
YELLOWSTONE OG ROCKY MOUNTAINS
DENVER - byen gemmer på en række spændende seværdigheder og gode restauranter. Gå ikke glip af Denver ARt Museum der har en imponerende samling af indiansk kunst, Check Point Travel
YELLOWSTONE - det er muligt at komme helt tæt på de termiske kilder, der skaber en farverig fantasiverden i den centrale del af parken, Check Point Travel
ROCKY MOUNTAINS - for de aktive er der et overflødighedshorn af muligheder for vandreture, kanosejlads, mountainbiking og picnic i det fri, Check Point Travel
YELLOWSTONE - store bisonflokke præger lanskabet i nationalparken, ligesom de termiske kilder og sprudlende gejsere, Check Point Travel
ARCHES NATIONALPARKEN - fine vandrestier forbinder de fantastiske naturskabte buer, der alle har individuelle navne, eks. double arch, Check Point Travel
YELLOWSTONE - det særdeles rige og afvekslende dyreliv i Yellowstone nationalparken er med tila t gøre et besøg til noget helt unikt, Check Pont Travel
MOUNT RUSHMORE - de fire enorme præsidenter er vel nok et af de mest spektakulære af de menneskeskabte nationale monumenter i USA, Check Point Travel
YELLOWSTONE - de enorme grizzly bjørne er især synlige i sommerhalvåret, hvor de samler honning i skovene og jager fisk i floderne, Check Point Travel
GRAND TETON - lej en kano og nyd en tur på Snake River med de magiske Grand Teton bjerge i baggrunden, Check Point Travel
Se galleri

Yellowstone og Rocky Mountains

  • Oplev smukke Yellowstone og Rocky Mountains
  • Nyd fantastisk natur i flere nationalparker
  • Besøg legendariske Mount Rushmore
  • Se store klippeformationer og tørre sletter
  • Mærk stemningen i gamle westernbyer
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

19 dage fra kr. 18.700,-

Rejseplan

Drømmer I om at opleve det bedste af den storslåede amerikanske natur, så er dette rejsen for jer. Her oplever I endeløse prærier, kommer tæt på det rige dyreliv og den vilde natur i de smukke nationalparker, ser spektakulære klippeformationer og besøger traditionelle amerikanske westernbyer på et rigtigt road trip. Rejsen starter og slutter i Denver, Colorado, og indimellem oplever I nogle af de allerstørste naturhøjdepunkter i det centrale USA.

OBS - Bemærk venligst, at adgang til nationalparkerne kan være hæmmet af sne/kulde i vintermånederne. Vi anbefaler derfor, at denne rejse afvikles i sommerhalvåret.

shutterstock_47311708 A herd of bison moves quickly along the Firehole River in Yellowstone National Park (near Midway Geyser Basin)..jpg

Rejsen kort

Denne fantastiske naturrejse bringer jer rundt i Colorado, South Dakota, Wyoming og Utah i hjertet af USA. Undervejs besøger I nogle af landets flotteste nationalparker, der giver jer store, og meget forskelligartede, naturoplevelser.

I Rocky Mountain National Park kan I beundre de smukke bjergtinder og komme tæt på nogle af de vilde dyr, der har hjemme her. I Grand Teton National Park kan I gå på opdagelse i det åbne prærielandskab med klare søer, indrammet af savtakkede, sneklædte bjergtinder, og i Yellowstone National Park, hvor I bor i luksussafaritelt, kan I blandt andet se geysere og varme kilder, der er med til at gøre verdens ældste nationalpark til noget helt unikt.

På jeres rejse rundt i de amerikanske landskaber får I også mulighed for at beundre synet af flere forskellige klippeformationer. I ser Mount Rushmore, hvor ansigterne af fire tidligere amerikanske præsidenter skuer ud over området. I oplever den mystiske klippe, Devils Tower, der står som skudt op af jorden på dramatisk vis.

I den barske Badlands National Park kan I beundre stejle, rød/sorte klippeformationer, og I Arches National Park kommer I tæt på mere end 2.000 sandstensklipper, hvoraf flere af dem er formet som store, spektakulære buer.

Efter en flyvetur fra Danmark ankommer I til Denver, Colorado. I lufthavnen henter I jeres lejebil og kører til jeres hotel for de næste to nætter. Hvor meget sightseeing I kan nå i Denver den første dag, afhænger af hvornår I lander.

Kør eller gå eventuelt en lille tur i Denver og fornem, hvad det er for et sted, I er landet. Find en hyggelig restaurant og marker, at I er nået frem til USA med et godt måltid.

dag 1shutterstock_186925442 Sunny Denver Skyline. Spring in Colorado. Denver Skyline and Snowy Rocky Mountains..jpg

I slår øjnene op til rejsens første hele dag i USA. Her har I dagen til at gå på opdagelse i Denver. Byen rummer masser af interessante muligheder for turister. Gå en tur ad den travle gågade 16th Street Mall i downtown Denver. Gaden er fyldt med smarte butikker, hyggelige restauranter og trendy barer.

En anden mulighed er at besøge Denver Art Museum. DAM, som museet forkortes, er blandt andet hjemsted for en af USA's største samlinger af indiansk kunst.

For de mad- og drikkeinteresserede er Denver et fremragende sted, da byen har den bedste kulinariske scene mellem Chicago og Californien. Derudover er her masser af lokale ølbryggerier, hvor I kan smage de lokale dråber.

dag 2 shutterstock_157526717 DENVER - JUNE 25. View of 16th Street Pedestrial Mall downtown..jpg

Fra Denver kører I ud i det fantastiske amerikanske landskab. Næste stop er Rocky Mountain National Park, der ligger nordvest for Denver. I Rocky Mountains kan I blandt andet opleve den storslåede udsigt til majestætiske bjergtinder og komme tæt på områdets variede dyreliv - her lever både elge, pumaer, sortbjørne og mange andre. Nationalparken byder også på idyliske, grønne skovområder og den store Colorado River.

Parker bilen og gå på opdagelse i den vilde natur. Rocky Mountain National Park rummer hele 562 kilometer vandrestier, så her er rig mulighed for virkeligt at komme ud i det spektakulære landskab. Indsug den friske bjergluft, gå langs rislende bække og se trægrænsen slutte i øde tundra på de høje bjerge.
Er I til klatring, har I lyst til at fiske i en af parkens søer, eller drømmer I om at opleve Rocky Mountains fra hesteryg, så er der også mulighed for det.

Efter en dag i den vilde natur kører I til den lille by Estes Park, hvor I finder jeres hotel for natten.

dag 3shutterstock_208574044 female enjoying stunning view at lake Odessa with notchtop peak in rocky mountain NP.jpg

Efter at have taget afsked med Rocky Mountains National Park fortsætter rejsen nordpå mod Cheyenne, der er hovedstaden i staten Wyoming. Det er en smuk køretur på et par timer.

I Cheyenne finder I jeres hotel, og har derefter tid til at se lidt nærmere på byen, der er hjemsted for omkring 63.000 mennesker. Her kan I for eksempel gå en tur i den grønne Lions Park eller se det over hundrede år gamle Wyoming State Capitol, der huser Wyomings regering og guvernør. Bygningen blev i 1987 officielt udnævnt som et National Historic Landmark i USA.

Besøger I Cheyenne i slutningen af juli kan I også opleve Cheyenne Frontier Days, der er en ti-dage lang rodeo- og westernfejring, der er blevet afholdt årligt siden 1897. Cheyenne Frontier Days er efter sigende et af de allerstørste udendørs rodeoer i USA. Omkring 200.000 mennesker strømmer hvert år til for at opleve westernstemningen og konkurrencerne i en række discipliner, hvor cowboys fra nær og fjern kan vise talenterne frem.

dag 4.shutterstock_183912404 The Capitol of the State of Wyoming, in Cheyenne, Wyoming..jpg

I dag skal I ud på en længere køretur, når I kører godt seks timer fra Cheyenne i Wyoming til Rapid City i South Dakota, der bliver jeres base til store naturoplevelser de følgende par dage.

Efter en lang, men flot, køretur ankommer I til hotellet, hvor I kan slappe af og se frem til de næste to dage i den spændende natur.

dag 5 shutterstock_216768805 Panorama of Rapid City, South Dakota, USA.jpg

Fra Rapid City kører I en times tid østpå til Badlands National Park. Her kan I opleve et spektakulært klippelandskab, der er skabt af vind og vand, der har eroderet områdets lerrige jord over millioner af år.

Kør rundt på store, græsrige præriesletter mellem nøgne klipper, der skyder stejlt op af jorden. Farverne på klipperne i det barske Badlands er en spektakulær sammensætning af sort/blå kulstriber og markant rød lerjord.

Efter en flot dag mellem klipperne på prærien vender I tilbage til hotellet i Rapid City.

dag 6 shutterstock_106385135 Scenic view at Badlands National Park, South Dakota, USA in the day light.jpg

Fra Rapid City kører I cirka en halv time mod sydvest og det berømte Mount Rushmore National Memorial. Her ankommer I til den berømte klippe, hvor ansigterne på fire berømte amerikanske præsidenter er skåret ud af bjergsiden. Det er en stor oplevelse at se de berømte, 18 meter høje granitudskæringer af George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln på nært hold.

Det var historikeren Doane Robinson fra South Dakota, der kom på idéen om at udskære berømtheder i klipperne i Black Hills regionen i South Dakota - for at tiltrække turister til området. Den dansk/amerikanske skulptør Gutzon Borglum blev hyret til at stå for arbejdet med at skære i klipperne. Robinson ønskede oprindeligt, at billederne i klippen skulle forestille westernhelte, men Borglum besluttede, at skulpturene skulle have en mere national appel og valgte derfor, at det skulle være fire tidligere præsidenter, der skulle foreviges i Mount Rushmores granit. Forslaget blev vedtaget, og der blev fundet sponsering til projektet. Konstruktionen begyndte i 1927, og ansigterne blev færdige mellem 1934 og 1939.
Mount Rushmore er i dag et symbol på USA. Hvert år besøges stedet af cirka to millioner mennesker.

Når I har set Mount Rushmore og det omkringliggende område, kører I retur til Rapid City, hvor I har en sidste aften og overnatning.

dag 7shutterstock_113115559 Mount Rushmore National Monument in South Dakota. Summer day with clear skies..jpg

Om morgenen kører I fra Rapid City og South Dakota og kører vestpå. Først krydser I grænsen til Wyoming og efter cirka to timers kørsel bliver I mødt af et meget særpræget syn. Klippen Devils Tower skyder dramatisk 386 meter lodret op i luften. Den ser nærmest hel symmetrisk rund ud, og dens sider rummer dybe riller, der ser ud som om en kæmpe har stået med en rive og skrabet i klippen.

Gå en tur og se nærmere på den specielle klippe og det omkringliggende landskab.

Devils Tower var det første officielle nationale monument i USA, udnævnt af præsident Theodore Roosevelt i 1906. Cirka 400.000 mennesker besøger årligt den specielle klippe.

Efter besøget hos Devils Tower kører I godt 2,5 timer videre vestpå til byen Sheridan, hvor I tjekker ind på jeres hotel for natten.

dag 8shutterstock_23881288 Devils Tower National Park.jpg

Fra Sheridan kører I videre mod vest til westernbyen Cody. Efter cirka tre timers kørsel ankommer I til Cody, der er en rigtig Wild West by. Cirka 10.000 mennesker bor der i byen, der er opkaldt efter William Frederick Cody, der er bedre kendt under sit legendariske cowboy-navn "Buffalo Bill".

Cody har en vigtig plads i USA's cowboy- og westernhistorie. Her kan I besøge "The Buffalo Bill Center of the West", nær byens centrum, der huser fem museer under et tag om blandt andet områdets indianere, historie og om Buffalo Bill selv.

I kan også gå en tur i "Old Trail Town", hvor mere end 25 originale, historiske westernbygninger fra området er blevet samlet, så nysgerrige kan få et indblik i, hvordan en westerngade kunne se ud lige før år 1900.

Rodeo er et vigtigt kulturelt element blandt cowboys i westernmiljøer, og dette er naturligvis også tilfældet i Cody. Byen kalder sig ligefrem for "Rodeo Capital of the World".
Fra 1. juni til 31. august afholdes "The Cody Nite Rodeo", der er en stor amatør-konkurrence. I Cody bliver der også afholdt det professionelle "Cody Stampede Rodeo", der er et af USA's største rodeoer. "The Stampede" er siden 1919 blevet afholdt 1. juli - 4. juli (Independence Day). Her deltager nogle af landets dygtigste cowboys.

dag 9shutterstock_292631978 Cody is a city in Park County. Old Trail Town is historic western buildings..jpg

I dag skifter I westernmiljøet i Cody ud med mere storslået natur. Fra Cody kører I stik vest gennem den legendariske Yellowstone National Park og ankommer til den stemningsfulde teltlejr, Yellowstone Under Canvas. Turen varer cirka 3 timer og femten minutter eksklusiv pauser. Her bliver I indlogeret for tre nætter i et luksus-safaritelt. Det er en unik oplevelse at opleve Yellowstone på denne måde, da I virkelig får følelsen at være midt i naturen. Fra teltene er der udsigt til natur og dyreliv, og med lejrens placering ved Yellowstone National Parks vestlige indgang er det en god base for at udforske parkens fantastiske natur.

Safari_View_op_800x800.jpg

Yellowstone-området blev i 1872 erklæret som nationalpark og skulle efter sigende være den ældste nationalpark i verden. I Yellowstone National Park har I god tid til at opleve de mange forskellige og smukke landskaber, der byder på høje klipper, buldrende vandfald, frodige græssletter og et rigt dyreliv.

I den enorme park, på hele 8.983 kvadratkilometer, kan I gå på opdagelse efter nogle af de spændende dyr. I kan blandt andet støde på ulve, grizzlybjørne og bisoner. Dyrelivet er rigest i parkens nordlige kløfter og dale.

I kan også se den berømte gejser, Old Faithful, der er en af de mest forudsigelige geotermiske fænomener på jorden, da den "går i udbrud" cirka hver 63. minut. Der findes flere gejsere og mange andre geotermiske fænomener, som varme kilder og små jordskælv, i Yellowstone, da området ligger ovenpå en "sovende" men aktiv supervulkan, Yellowstone Caldera, der stadig påvirker landskabet i høj grad. Det er i høj grad disse ting, der gør Yellowstone til noget helt unikt. 

Få flere tip til jeres rejse i vores guide til Yellowstone.

dag 10.shutterstock_206579788 Yellowstone's grand prismatic spring.jpg

Fra Yellowstone kører I sydpå til Grant Teton National Park - en kort tur, da Grand Teton ligger bare 16 kilometer syd for Yellowstone. Nationalparken er opkaldt efter bjerget Grand Teton (4.197 meter), der er det højeste punkt i Teton-bjergene.

Grand Teton National Park blev etableret i 1929 og er på størrelse med Lolland. Parken er nok allermest kendt for de ikoniske sneklædte bjergtinder. De savtakkede bjergtoppe bryder op af det flade prærielandskabet, som byder på store græssletter og klare gletsjersøer.

Følg stierne mellem høje grantræer og grønt græs. Nyd den friske luft og udsigten til bjergene. Gør holdt ved en af parkens mange idylliske søer. Smid jer i græsset, og drøm jer tilbage til tidligere tiders USA, hvor omvandrende jæger/samler-folk og Shoshone-indianere holdt til i området.

GRAND TETON - præriestemning i Grand Teton, hvor det kan anbefales at tage en tur på hesteryg og lege cowboy for en dag, Check Point Travel

Start dagen med en god gang morgenmad og en dejlig morgengåtur i Grand Teton. Herefter byder dagen på en køretur sydpå til byen Rock Springs. Turen tager cirka tre timer og et kvarter eksklusiv pauser.

Nyd det skiftende landskab fra bilen, mens I triller afsted. Fremme i Rock Springs bliver I indlogeret på hotellet og kan gå en tur i den hyggelige by med cirka 25.000 indbyggere. Byen er kendt for at være hjemsted for mange forskellige nationaliteter, fordi immigranter fra hele verden kom til for at arbejde i områdets kulminer.

Om aftenen kan I gå ud og spise et godt måltid på en af de lokale restauranter, mens I kan se frem til at opleve rejsens sidste nationalpark, Arches National Park, den følgende dag.

dag 13. shutterstock_325784873 Fisherman on Snake River, Grand Teton National Park.jpg

Rejsens 15. dag byder på en lang køretur videre sydpå fra Rock Springs. Køretiden er små seks timer, men cirka halvvejs kan I gøre et oplagt hold for at se Dinosaur National Monument på grænsen mellem Utah og Colorado. Parken byder på mere end 800 paleontologiske steder, der ligger spredt rundt i det store, barske klippelandskab. Her er blandt andet udgravede fossiler fra flere forskellige dinosaur-arter i nogle af klipperne, som I kan opleve på nært hold.

dag 15-16shutterstock_305001953 Dinosaur National Monument.jpg

Herefter kører I videre sydpå mod det østlige Utah og Arches National Park. I Moab lige ved siden af parken bliver I indlogeret for natten, og er klar til at udforske Arches næste dag.

Morgenen efter kører I den korte tur fra Moab og ind i Arches National Park, der er hjemsted for mere end 2.000 store, røde sandstensklipper. De høje, røde klipper skyder lodret op i luften over et område på 310 kvadratkilometer. Blandt områdets unikke geologiske formationer er "Delicate Arch" den mest kendte. Delicate Arch er en 20 meter høj fritstående, buet klippe. Klippen er også et kendt symbol for hele Utah og har tidligere været at finde på statens nummerplader og på et frimærke.

Efter en smuk dag i Arches National Park kører I tilbage til Moab, hvor I tilbringer endnu en nat.

dag 15-16shutterstock_69480328 Delicate Arch Sunset, Arches National Park.jpg

Rejsen lakker mod enden, når I kører de omkring fem en halv time tilbage til Colorado og Denver, hvor jeres USA-eventyr begyndte.

Planlæg eventuelt efter at nå til Denver tids nok til at I kan gå en eftermiddagstur i byen i solens sidste stråler. Derefter kan I spise en god middag, hvor I kan tænke tilbage på de seneste dages mange uforglemmelige højdepunkter fra USAs fantastiske natur.

dag 17.shutterstock_279704720 restaurant in Denver, Colorado.jpg

Efter en overnatning i Denver kører I til lufthavnen, hvor I afleverer bilen. Herfra flyver I hjem mod Danmark.

Efter en dejlig rejse i USA lander I igen i Danmark.

Bestil tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Børn fra 12 år anses som voksne.

Rejseperiodemaj - aug. / 2024
2 voksne Pris per person.
2 voksne, 2 børn Pris per person.
Rejseperiode 15. maj 2024 - 19. juni 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 31.500
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 18.700
Rejseperiode 20. juni 2024 - 11. august 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 33.500
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 20.500
Rejseperiode 12. august 2024 - 31. oktober 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 31.500
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 18.700
Rejseperiode Senere afrejse
Pris pr. person ved 2 voksne Kontakt os for pris
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris

Få et uforpligtende tilbud

GRAND TETON - lej en kano og nyd en tur på Snake River med de magiske Grand Teton bjerge i baggrunden, Check Point Travel
ROCKY MOUNTAINS - for de aktive er der et overflødighedshorn af muligheder for vandreture, kanosejlads, mountainbiking og picnic i det fri, Check Point Travel
Se alle rejser til:
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os