Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Vietnam-desktop.jpg (1)
Rejser til Vietnam
MEKONG-DELTAET - Fra den store flod udspringer et netværk af kanaler. Tusindvis af vandveje, der fører forbi frodige rismarker, frugtplantager og landsbyer. En sejltur giver et indblik i livet og daglidagen, Check Point Travel
HANOI - En cykel og en stor kurv, så har man rullende blomsterbutik og kan tage opstilling i markedsgaderne i det gamle Hanoi, Check Point Travel
HOI AN - Den gamle by er både smuk og interessant, og så har den tillige en fin strand, Check Point Travel
Vietnam-desktop.jpg
LungPhin_5576.JPG

Program & kort

1

Hanoi

2 nætter:

Hektisk storby med kultur, gadeliv og masser af sjæl

2

Mai Chau

2 nætter:

Rismarker, natur og kultur

3

Hanoi

1 nat:

Hektisk storby med kultur, gadeliv og masser af sjæl

4

Halong-bugten

1 nat:

Sejl ud mellem dramatiske kalkstensbjerge

5

Hué

1 nat:

Kejserby med paladser, gravmæler og pagoder

6

Hoi An

4 nætter:

Vietnams hyggeligste kolonitidsby og gode strande

Rejseplan

Tag på en herlig kombinationstur til nogle af de mest interessante steder i det nordlige og centrale Vietnam. Muligheder for cykelture, korte vandreture, landsbybesøg og fantastisk natur. Denne rejse er velegnet til både familier som individuelle par, der ønsker at kombinere natur, kultur, historie og afslapning på samme tur.

I begynder i Vietnams charmerende hovedstad, Hanoi, hvor I mærker franskmændenes indflydelse og kan gå på opdagelse i det spændende gadeliv. Herefter venter de frodige dalstrøg omkring Mai Chau, hvor I bor på den charmerende Mai Chau Eco Lodge.

Næste højdepunkt oplever I på et minicruise på den legendariske Ha Long-bugt og efterfølgende går det med tog til kejserbyen Hué, hvor I mærker historiens vingesus i kejsernes gamle paladser og hemmelighedsfulde gravsteder. Turen rundes af i den stemningsfulde kolonitidsby Hoi An, hvor I kan slappe af på stranden.

HANOI - Den gamle bydel er en fascinerende labyrint af handelsgader, der kantes travle værksteder og butikker med varer fra gulv til loft, Check Point Travel

Tag på en herlig kombinationstur til nogle af de mest interessante steder i det nordlige og centrale Vietnam. Muligheder for cykelture, korte vandreture, landsbybesøg og fantastisk natur. Denne rejse er velegnet til både familier som individuelle par, der ønsker at kombinere natur, kultur, historie og afslapning på samme tur.

Rejsen starter i Vietnams charmerende hovedstad, Hanoi, hvor I kan sidde på en plasticstol og indtage noget af det mest fantastiske vietnamesiske mad på de små gadekøkkener, mærke franskmændenes indflydelse og gå på opdagelse i det spændende gadeliv.

Mod Vest ligger de frodige dalstrøg omkring Mai Chau, hvor I bor på den charmerende Mai Chau Eco Lodge. Her er rismarker så langt øjet rækker, og i landsbyerne skal I møde de lokale etniske grupper. Med engelsktalende lokalguider cykler, går og kører I rundt til nogle af dalens traditionelle landsbyer. 

Næste højdepunkt oplever I på et minicruise på den legendariske Ha Long-bugt ombord på en klassisk junke. Blandt hundredvis af stejle kalkstensklipper sejler I rundt til store grotter, tidevandskanaler og en smuk solopgang.

Efterfølgende går det med tog til kejserbyen Hué, hvor I mærker historiens vingesus i kejsernes gamle paladser og hemmelighedsfulde gravsteder.

Turen rundes af i den stemningsfulde kolonitidsby Hoi An, hvor I kan slappe af på stranden.  

I flyver fra Danmark med kurs mod Vietnam. Dagen efter ankommer I til Hanoi, hvor repræsentanter fra vores lokale rejsearrangør tager imod jer lige udenfor ankomsthallen. De kører jer til hotellet, der ligger i hjertet af Vietnams charmerende hovedstad. For at undgå jetlag og sikre, at I hurtigst muligt kommer ind i den rigtige døgnrytme fra starten, anbefaler vi, at I blot stiller bagagen ind på hotellet og derefter går lidt på opdagelse i byens gader.

Hanoi_Cykeltaxa_11730970).jpg

Praj eventuelt en cykeltaxa og bed chaufføren om at køre jer til den gamle bydel, Pho Puong. Husene er flere hundrede år gamle, og kvarteret er en sand labyrint af snørklede handelsgader. Engang var hver enkelt af disse 36 gader forbeholdt et bestemt erhverv og havde navn efter det produkt, der blev solgt: Saltgade, Nudelgade, Medicingade, Silkegade, Kurvegade...

shutterstock_128096717 HANOI, VIETNAM - FEBRUARY 3 Unidentified vendor at the small market on February 3, 2013 in Hanoi, Vietnam..jpg

I dag kan I bruge tiden på at udforske Hanoi. Der venter jer et møde med byens spændende historie, der går helt tilbage til kejsertiden over den franske periode og frem til det moderne Vietnam, som I ser i dag. Hanoi består af mange brede boulevarder og smukke bygninger fra den franske kolonitid. Det er med til at give en særlig stemning i byen. Derudover findes der hyggelige oaser med små søer og grønne arealer, hvor vietnameserne mødes for at spille badminton, dyrke tai chi eller bare sidde i skyggen og følge livets gang. 

Få mere information om, hvad I kan lave i Hanoi.

IMG_5771.JPG

Fra Hanoi er der cirka 150 kilometer til de frodige dalstrøg omkring Mai Chau, hvor I skal tilbringe de næste dage på det hyggelige Mai Chau Eco Lodge. Landskabet skifte karakter så snart I forlader Hanoi. Mai Chau er en lille tidslomme, hvor I kan få indblik i det traditionelle liv på landet. 

Fremme i Mai Chau tjekker I ind på den hyggelige Mai Chau Ecolodge. Lodgen ligger omgivet af smukke rismarker, vilde bjerge, og I mærker hurtigt den helt særlige stemning, der hersker her.

Læs mere om hvad der venter jer i Mai Chau

shutterstock_166945304 CIRCA AUGUST 2011 - MAI CHAU, VIETNAM - A woman farmer cleans a rice paddy, 9 August 2011, in Mai Chau, Vietnam.jpg

Det går op og ned på dagens korte vandretur til landsbyerne Xam Khoe og Buock, hvor det vil være muligt at komme tættere på de lokale og høre mere om deres kulturer, arbejdsmetoder og livets gang.

Er I heldige vil det også være muligt at stikke hovedet indenfor i den lokale skole, eller besøge et af områdets fascinerende og farverige markeder. 

Hanoi_puppet_2.jpg

Efter morgenmaden går I til de traditionelle landsbyer Pom Coong og Lac, hvor I vil møde den etniske gruppe, white Thai. Huse på stolper bygget af træ og bambus er kendetegnende for denne gruppe af vietnamesere.

Efter frokost i Lac går turen tilbage til Hanoi, hvor I har resten af eftermiddagen og aftenen til disposition. Lige ved Hoan Khiem søen ligger et populært vanddukketeater, der er en af Nordvietnams vigtigste kulturinstitutioner. 

Halong Bay_11264944).jpg

Det er tid at tage afsked med charmerende Hanoi. I bliver hentet af en shuttlebus ved jeres hotel og kører mod denne rundrejses mest markante højdepunkter, den sagnomspundne Ha Long-bugt. Forude venter et uforglemmeligt cruise blandt bugtens hundredvis af mytiske kalkstensbjerge. Der går ikke lang tid, førend man forstår, hvorfor UNESCO har valgt at inkludere dette naturlige vidunder på deres liste over Verdens Naturarv, for det er imponerende.

Læs mere om oplevelserne ved Ha Long Bay

Ha Long-bugten er som taget ud af et eventyr, når morgendisen letter, og de mange klippeformationer langsomt kommer til syne rundt om junken. Nyd en dejlig morgenmad, mens junken sejler jer tilbage til Ha Long, hvor en shuttelbus kører jer tilbage til Hanoi.

shutterstock_299074148 Beautiful view from sundeck of tourist junks in Ha Long bay. Ha Long bay (Vietnam)..jpg

Fra Hanoi går turen videre med det historiske tog Genforeningsekspressen til kejserstaden Hué. Der er afgang først på aftenen, og I rejser hen over natten med ankomst tidligt om morgenen i Hué. Togturen er en mulighed for at rejse som de lokale, og i 4-personers kupéen, der er indrettet med fire senge, kan I møde de gæstfrie vietnamesere. Komforten er ikke prangende, men det er en anderledes oplevelse at tage toget. Mod et tillæg kan der arrangeres flytransport til Hué og en ekstra overnatning på hotel.

4-personers kupé på Genforeningsekspressen.jpg

I ankommer til Hué tidligt om morgenen, hvor I bliver hentet på banegården og kørt til en lokal morgenmadsrestaurant. Efterfølgende bliver I transporteret til hotellet, hvor I kan stille jeres bagage og tage hul på en tur tilbage til kejsertidens Vietnam. I besøger det historiske royale palads midt i Hué og de mange gravsteder i omegnen af byen tæt ved bredden af Duftenes Flod.

Læs om vores 5 favoritoplevelser i Hué

PerfumRiverHue.jpg
shutterstock_270841277 Hai Van pass - the famous road which leads along the coastline mountains near Da Nang city, Vietnam..jpg

Omkring middagstid er det blevet tid til at fortsætte rejsen mod syd til kolonitidsperlen Hoi An. I kører langs med det Sydkinesiske Hav på en af de mest spektakulære dele af den lange kyststrækning. Turen går blandt andet over Hai Van-passet, der under Vietnamkrigen var en af de allieredes vigtigste baser, og China Beach udenfor byen Da Nang, hvor de amerikanske styrker gik i land og oprettede deres vigtigste brohoved til det nordlige Vietnam i forbindelse med krigen. I dag ligger hotellerne side om side på denne strækning.

Først på eftermiddagen er I fremme i Hoi An og har mulighed for at gå rundt i den historiske, og ikke mindst bilfri, gamle bydel, der huser en lang række glimrende restauranter og små hyggelige caféer.

HOI AN - Besøg det lokale marked i Hoi An, hvor boderne bugner af grøntsager, frugt og friskfanget fisk, Check Point Travel

Start opholdet i Hoi An med en spændende byvandring i den UNESCO-fredede gamle bydel, hvor det er nemt at hyre en lokalguide til at fortælle historien om dengang Hoi An var en af Sydøstasiens vigtigste handelsbyer på lige fod med Macau og Penang. 

I dag fremstår Hoi An som en velbevaret handelsby fra kolonitidens Vietnam med atmosfærefyldte og bilfri gader, små hyggelige caféer og butikker indrettet i de fredede bygninger, så der er noget om snakken, når vietnameserne taler om Hoi An som Vietnams smukkeste by.

I har to hele dage til at udforske Hoi An og omegn, og trænger I til en pause væk fra byen, ligger Hoi An kun 5-10 minutters kørsel fra den fremragende Cua Dai-strand med hvidt sand og palmer, så langt øjet rækker. Det er også muligt at komme på et kombineret snorkel- og kultursejllads til de beboede Cham-øer ud for kysten. Eller hvad med en halvdags kokkeskole, hvor I lærer de grundlæggende teknikker i det vietnamesiske køkken - eksempelvis at lave forårsruller. Mulighederne er mange i Hoi An, og det hele er nemt at arrangere selv.

HOI AN - Den gamle by er både smuk og interessant, og så har den tillige en fin strand, Check Point Travel

I kan lige nå de sidste indkøb, inden turen går hjem mod Danmark. Dagen efter ankommer I til Københavns lufthavn.

Natur, kultur & landsbyliv i Vietnam

 • Kultur og natur i den smukke Mai Chau dal
 • Hanoi, Hué og afslapning i Hoi An
 • Cykelture, vandreture og farverige markeder
 • Etnisk folkemusik, frodige rismarker og små landsbyer
 • Kejsernes Vietnam, paladser og smukke gravsteder
 • Inkl. fly, hoteller, morgenmad, bil og chauffør

15 dage fra kr. 19.800,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 29. okt 2023

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Hanoi t / r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Indenrigsfly Da Nang - Hanoi
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Privat transport fra Hanoi Lufthavn til hotel i Hanoi 
 • 2 nætter i Hanoi på Superhotel Hanoi Old Quarter *** (eller tilsvarende) i Standard Room incl. morgenmad
 • Privat transport fra hotel i Hanoi til hotel i Mai Chau
 • 2 nætter i Mai Chau på Mai Chau Eco Lodge **** (eller tilsvarende) i Standard Room incl. morgenmad
 • Privat transport fra hotel i Mai Chau til hotel i Hanoi
 • 1 nat i Hanoi på Superhotel Hanoi Old Quarter *** (eller tilsvarende) inkl. morgenmad
 • Transport med shuttlebus fra hotel i Hanoi til Ha Long-bugten
 • 1 nat Minicruise med Bai Tho Junk på Ha Long Bay med alle måltider
 • Transport med shuttlebus fra Ha Long-bugten til Hotel i Hanoi
 • 1 nat på toget mellem Hanoi og Hué i 4-personers kupé
 • Privat transport fra Hué Banegård til hotel i Hué
 • 1 nat i Hué på Eldora Hotel**** (eller tilsvarende) i Standard Room inkl. morgenmad
 • Privat transport fra hotel i Hué til hotel i Hoi An
 • 4 nætter i Hoi An på Hoi An Ancient House Resort & Spa**** (eller tilsvarende) i Standard Room inkl. morgenmad
 • Privat Transport fra hotel i Hoi An til Da Nang Lufthavn
 • Udflugter:
 • Heldagstur "Byrundtur i Hanoi" - Litteraturens tempel, Ho Chi Minhs mausoleum mm. med engelsktalende lokalguide
 • Udflugtspakke i Mai Chau - cykeltur, landsbybesøg, let vandring mm. med engelsktalende lokalguide inkl. måltider
 • Udflugtspakke i Hué - de kejserlige gravsteder, Den Forbudte by, Tien Mu pagoden mm. med engelsktalende lokalguide

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 30 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Det er ikke nødvendigt med turistvisum på denne rejse. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af Vietnam.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Vietnam eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
airport

Tilpas ferie

Rejsens samlede pris
Fortsæt
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
Ha Long Bay - Et af de smukkeste landskaber i Vietnam, Check Point Travel
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os