Vietnam-desktop.jpg (1)
Rejser til Vietnam
Mekong delta, Can Tho, Vietnam  shutterstock_74636878.jpg
shutterstock_125079869 HANOI, VIETNAM - APRIL 21 Unidentified flower vendor at the flower small market on April 21, 2012 in Hanoi, Vietnam..jpg
shutterstock_188298236 HOI AN, VIETNAM -APRIL 16 Cua Dai Beach in Hoi An, Vietnam on April 16, 2014 in Hoian, Vietnam..jpg
Vietnam-desktop.jpg
LungPhin_5576.JPG

Kort over Vietnam

Her får I overblik over landet. Uanset hvilken rejse til Vietnam I vælger, kan I her se hvor de forskellige byer ligger i forhold til hinanden. 

Vietnam med børn

Vietnam er et fantastisk rejsemål for familier med børn. Hotellerne er gode, maden er fantastisk, og skulle I have glemt noget, kan I købe det meste på stedet.

Men mest af alt byder Vietnam på et væld af eksotiske oplevelser, der uden tvivl vil fascinere de fleste børn. Det kunne være spande med levende fisk på et marked eller en sejltur ad floderne i Mekong-deltaet. Andre gode oplevelser kunne være en køretur i rickshaw gennem Hanoi, eller en cykeltur mellem rismarkerne omkring Hoi An, hvor bønderne pløjer jorden med vandbøfler.

En helt unik oplevelse ville uden tvivl være at overnatte i et homestay i en lille landsby i bjergene. Her kommer I tæt på en hverdag, der er meget anderledes end den danske, og børnene vil hurtigt få masser af nye legekammerater.

Udsøgt gastronomi for store og små

Vietnam byder på et gastronomisk eventyr i verdensklasse, som tilgodeser både små og store munde. Fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, kylling, and, grøntsager og frugt blandes med krydderurter, chili, lime og fiskesauce og serveres med friske nudler (pho) eller ris. Børnene vil uden tvivl suge alle indtrykkene ind, når I sidder ved det lokale gadekøkken og snakker med de lokale. Men der findes også et utal af moderne restauranter, hvor de kendte klassikere tilberedes i gamle templer, gårdhaver eller franske kolonitidsbygninger.

Vil I gerne have en familierejse med de små, så er vores øvrige asiatiske destinationer også gode valg. En ferie i Thailand på en dejligt resort ved stranden vil glæde mange og ligeledes kan Sri Lankas elefantflokke begejstre både store og små.

LungPhin_5576.JPG
Hanoi_Gadebillede.JPG