Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Vietnam-desktop.jpg (1)
Rejser til Vietnam
MEKONG-DELTAET - Fra den store flod udspringer et netværk af kanaler. Tusindvis af vandveje, der fører forbi frodige rismarker, frugtplantager og landsbyer. En sejltur giver et indblik i livet og daglidagen, Check Point Travel
HANOI - En cykel og en stor kurv, så har man rullende blomsterbutik og kan tage opstilling i markedsgaderne i det gamle Hanoi, Check Point Travel
HOI AN - Den gamle by er både smuk og interessant, og så har den tillige en fin strand, Check Point Travel
Vietnam-desktop.jpg
LungPhin_5576.JPG

Kort over Vietnam

Her får I overblik over landet. Uanset hvilken rejse til Vietnam I vælger, kan I her se hvor de forskellige byer ligger i forhold til hinanden. 

1

Ha Giang - Farverige markeder og etniske minoriteter

2

Ha Long Bay - Sejltur mellem dramatiske kalkstensbjerge

3

Hanoi - Hektisk storby med kultur, gadeliv og masser af sjæl

4

Ninh Binh - Kalkstensbjerge hævet over rismarker og landsbyer

5

Hué - Historisk kongeby med paladser, gravmæler og pagoder

6

Hoi An - Vietnams hyggeligste kolonitidsby og gode strande.

7

Cu Chi tunnelerne - Et imponerende, underjordisk forsvarsværk fra Vietnamkrigen

8

Ho Chi Minh City - En moderne storby med et kig ind i fremtidens Vietnam

9

Mekong-deltaet - Vietnams køkkenhave med flydende markeder og rismarker

10

Puh Qouc - Lækre strande i palmernes skygge

Vietnam med børn

Vietnam er et fantastisk rejsemål for familier med børn. Hotellerne er gode, maden er dejlig, og skulle I have glemt noget, kan I købe det meste på stedet.

Men mest af alt byder Vietnam på et væld af eksotiske oplevelser, der uden tvivl vil fascinere de fleste børn. Det kunne være spande med levende fisk på et marked eller en sejltur ad floderne i Mekong-deltaet. Andre gode oplevelser kunne være en køretur i rickshaw gennem Hanoi, eller en cykeltur mellem rismarkerne omkring Hoi An, hvor bønderne pløjer jorden ved hjælp af vandbøfler.

En helt unik oplevelse ville uden tvivl være at overnatte i et homestay i en lille landsby i bjergene. Her kommer I tæt på en hverdag, der er meget anderledes end den danske, og børnene vil hurtigt få masser af nye legekammerater.

Udsøgt gastronomi for store og små

Vietnam byder på et gastronomisk eventyr i verdensklasse, som tilgodeser både små og store munde. Fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, kylling, and, grøntsager og frugt blandes med krydderurter, chili, lime og fiskesauce og serveres med friske nudler (pho) eller ris. Børnene vil uden tvivl suge alle indtrykkene ind, når I sidder ved det lokale gadekøkken og snakker med de lokale. Men der findes også et utal af moderne restauranter, hvor de kendte klassikere tilberedes i gamle templer, gårdhaver eller franske kolonitidsbygninger.

Vil I gerne have en familierejse med de små, så er vores øvrige asiatiske destinationer også gode valg. En ferie i Thailand på et dejligt resort ved stranden vil glæde mange og ligeledes kan Sri Lankas elefantflokke begejstre både store og små.

LungPhin_5576.JPG
HANOI - Gadehandlere på vej på arbejde i den gamle bydel, Check Point Travel