Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_1054716632 A game drive Safari in Serengeti national park,Tanzania..jpg
Oplev det bedste af Tanzania Masser af game drives
shutterstock_682728133 Connochaetes. Big herd of Wildebeests grazing in Serengeti National Park in Tanzania, East Africa..jpg
Oplev gnuernes vandring i Serengeti
shutterstock_181452677 A pair of large Masai Giraffes cross the savanna. Serengeti National Park, Tanzania.jpg
Stor natur venter i Tanzania
Shutterstock 767618422
Glæd dig til de dejlige strande på Zanzibar
Ole Serai Luxury Camp
Bo på lækre lodges
AMP 8609
Afslut med skøn badeferie
Se galleri

Det bedste af Tanzania - Deluxe

 • Safariprogram med rutinerede engelsktalende guides
 • Tæt på flodheste og løver ved Lake Manyara
 • Oplev dyrelivet i den verdensberømte Serengeti nationalpark
 • Safari i Ngorongoro kraterets beskyttende indre
 • Afsluttende badeferie på Zanzibar
 • Inkl. fly, transport, hoteller samt måltider iht. program

Kontakt os for pris

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

Rejseplan

Her er den perfekte kombinationsrejse til jer, der både ønsker at opleve det vilde dyreliv og afslapning på fantastiske Zanzibar.

På denne rejse har vi sammensat nogle af de bedste nationalparker i Tanzania og et dejligt strandhotel på Zanzibar.

Løver, giraffer, flodheste, antiloper, vulkaner og hvide sandstrande i det azurblå Indiske Ocean - det bliver ikke meget bedre.

Tanzania Migration Dyr111

Tanzania er et overflødighedshorn af store naturoplevelser, og på denne spændende kombinationsrejse har vi samlet de mest interessante nationalparker og krydret det med en herlig badeferie på Zanzibar – I får det "Det bedste af Tanzania."

Naturoplevelserne begynder ved Lake Manyara i den store Rift Valley. Lake Manyara er tidligere kendt for sine træklatrende løver. Der findes ikke mange af dem tilbage i denne nationalpark, men kig godt efter i træerne, måske er I heldige. 

Safarien fortsætter ud på savannen og den verdensberømte Serengeti National Park.

I har god tid til at opleve området og det rige dyreliv, som blandt andet byder på The Big Five med løver, leoparder, elefanter, bøfler samt næsehorn, hvis I er heldige. Flokke af antiloper, gnuer, gazeller og giraffer er ligeledes blandt beboerne i Tanzanias bedste safariområde.

Safaridelen af rejsen afsluttes på behørigvis ved det spektakulære Ngorongoro krater, der danner rammen om en af de største koncentrationer af dyreliv i Afrika. I bor på kraterkanten med en forrygende udsigt og får muligheden for at komme helt tæt på de mange dyr.

Fra fastlandet går turen til Stone Town og Zanzibar, hvor kridhvide sandstrande og Det Indiske Oceans azurblå hav venter. 

I flyver fra Danmark med flyskifte i f.eks. Amsterdam lufthavn til Arusha, som er den lufthavn i Tanzania, der ligger nærmest Kilimanjaro.

Vi har valgt at starte med en overnatning i Arusha frem for at starte safarien direkte fra lufthavnen. Dermed har I mulighed for at slappe af ovenpå udrejsen og møde veludhvilede op til den første safaridag, således at I får mest muligt ud af jeres safari.

Ved ankomsten til Kilimanjaro lufthavn venter en chauffør på at køre jer til hotellet, der ligger indrettet på en gammel kaffeplantage lidt udenfor Arusha i smukke, rolige omgivelser.

Lake Manyara Kilimamoja Lodge (8)

Efter en tidlig morgenmad på hotellet bliver I afhentet af jeres chauffør og kørt til et samlingssted, hvor I møder de andre deltagere på jeres safari. Her får I nogle instruktioner i forbindelse med den forestående safari. Dette gælder ligeledes for jer, der har valgt at opgradere turen til en privat safari.

Herefter begynder safarituren, hvor I kører til Lake Manyara, der er jeres første stop og safaritur ved søen Manyara, der ligger smukt i den store Rift Valley.

Lake Manyara er kendt for sine træklatrende løver og det rige fugleliv ved vandet. Der findes mange forskellige dyr i området, som også er hjemsted for de store baobabtræer og tætte skovarealer. Så kig godt efter i træerne, måske er I heldige at se de træklatrende løver.

I skal overnatte på Lake Manyara Kilimamoja, der ligger smukt på kanten af en dyb gravsænkning. Der er en formidabel udsigt over Lake Manyara. Det er også på lodgen, at I spiser en frokost inden I skal afsted på jeres safaritur. 

LAKE MANYARA KILIMAMOJA LODGE12

I dag fortsætter safarituren til Tanzanias berømte savanne – Serengeti National Park.

I har en lang og spændende køretur foran jer og I gør stop, hvor dyrene og landskabet giver de bedste oplevelser. Ved ankomst til Serengeti, venter en velfortjent frokost på jeres camp "Ole Serai Luxury Camp".

I bor i luksustelte, og det er en kæmpe oplevelse. Dette er virkelig luksus midt på savannen, hvor man ofte hører løvernes brøl om aftenen og natten igennem.

I kører jeres første game drive i Serengeti og udforsker alle områderne, hvor dyrene gemmer sig. Landskabet er fyldt med granitklipper, og her gemmer leoparden og sjakalen sig ofte for at jagte sit bytte.

Dyr Serengeti10

I spiser middagsmad på lodgen og nyder solnedgangen og aftenen omkring bålet.

Ole Serai Luxury Camps Moru Kopjes (4)

I starter dagen tidligt for at komme på safaritur ved solopgang. Dyrene er nemlig mest aktive om morgenen og sidst på dagen.

I spiser morgenmad på campen og kører ud på safari hele dagen for at bruge tiden på savannen med dyrene. I får derfor en lækker frokostpakke med, så kan I spise jeres frokost under et akacietræ, hvor der er fred og ro, og nyde udsigten over savannen.

Ingen ved, hvad I oplever før dagen er omme, men det bliver med garanti en kæmpe naturoplevelse med masser af dyr.

Sidst på dagen kører I tilbage til jeres luksuriøse camp, hvor I kan nyde den lækre middag, der serveres under åben himmel.

shutterstock_177189071 Hot Air Balloons over the Serengeti at sunrise.jpg

Læs mere om Serengeti National Park

Tag på ballonsafari

Der er mulighed for at flyve i ballon over savannen denne dag. Ønsker I denne fantastiske flyvetur med champagne, skal det bestilles ved ankomst til Tanzania. Det er meget populært, og er alle pengene værd.

Ngorongoro Oldeani Mountain Lodge (15)

I spiser morgenmad på lodgen og sætter derefter kurs mod Ngorongoro krateret, som er jeres næste store eventyr på safarirejsen.

På vej derhen gør I stop ved Olduwai George kløften, hvor der er fundet fodspor fra vores tidligste forfædre. De levede i dette område for omkring 3 millioner år siden. Det er historisk sted, hvor der for første gang blev fundet spor fra verdens første opretgående menneske. Det skal naturligvis opleve på nærmeste hold.

Dyr Ngorongoro14

I fortsætter gennem mere bjergrige områder til Ngorongoro krateret. I tjekker ind på NgoroNgoro Oldeani Mountain Lodge ved frokosttid og har resten af dagen fri til at nyde dette fantastisk luksuriøse sted. Her er en fremragende swimmingpool og massage, hvis I ønsker at forkæle jer selv. I spiser middag under åben himmel og nyder solen gå ned over Ngorongoro krateret.

Dyr Ngorongoro16

Efter morgenmed kører I på safari ned i Ngorongoro krateret, som er Tanzanias mest berømte safariområde efter Serengeti National Park.

Ngorongoro er en gammel og uddød vulkan, hvor dyrene har fundet ro. Det siges, at der her er den største koncentration af dyr på bare 260 km2 kraterbund. Næsten alle dyr findes her lige bortset fra girafferne, som ikke kan komme ned i krateret grundet deres ben.

I kører ad de mange snoede veje rundt i krateret for at dække hele området, og I medbringer frokost og nyder den ved Lake Magadi for at få mest mulig tid til oplevelser. Men pas på rovfuglene, de stjæler gerne maden fra jer!

Shutterstock 1030736470

Læs mere om Ngorongoro National Park

Sidst på dagen kører I op til lodgen, der ligger ved kraterkanten, hvor I om aftenen nyder en velfortjent middag i restauranten eller under åben himmel.

Shutterstock 277251281

I afslutter jeres safari i Tanzania med at køre tilbage til byen Arusha. Her er der tid til frokost ved en lokal restaurant, inden turen går til Kilimanjaro lufthavn. Fra de uendelige grønne savanner og store naturoplevelser fortsætter rejsen nu til Zanzibar, hvor en skøn badeferie på Zanzibar venter.

Inden I når til stranden, får I to nætter i Stone Town, hvor den historiske gamle bydel danner en enestående arkitektonisk labyrint, der emmer af mystik og spændende oplevelser.

Ved ankomsten til Zanzibar bliver I modtaget af en chauffør, som kører jer til jeres hotel, der ligger midt i den historiske gamle bydel.

Shutterstock 749396725

I har hele dagen til at gå på opdagelse i Stone Town, og det gøres bedst til fods, så I virkelig får stemningen ind under huden i den UNESCO fredede gamle bydel.

Shutterstock 1163736271

Zanzibar var kendt for sine store krydderimarkeder, bazarer og som indehaver af den tvivlsomme titel af Østafrikas største slavemarked. Krydderierne spiller fortsat en stor rolle på Zanzibar, og på det centrale marked kan I finde alle de kendte krydderier, vi bruger herhjemme, men også mange ukendte dufte fylder næseborene.

Udover krydderier er der farverige frugter og grøntsager til salg. Og på fiskemarkedet kæmper de lokale om at finde de bedste tilbud blandt nattens fangst.

En tur forbi det gamle slavemarked, hvor en lille udstilling fortæller den grusomme historie, kan fint kombineres med et besøg i nogle af de gamle historiske bygninger og kirker.

AMP 8609

Efter morgenmaden bliver I mødt af jeres chauffør, der kører jer til det skønne Ocean Paradise Resort and Spa, beliggende på den dejlige Kiwengwa Beach lige ud til den kridhvide sandstrand og det azurblå hav. Her skal I bo de næste 5 nætter, så der er rigtig god tid til at komme helt ned i tempo og slappe af i de skønne omgivelser.

Efter en lang gåtur langs den endeløse hvide sandstrand er der mulighed for at slappe af i skyggen fra palmerne i en af hotellets solsenge, tage en dukkert i havet eller den dejlige swimmingpool, hvor der ligeledes står solsenge til rådighed.

Vil I tage afslapningen og selvforkælelsen til et nyt niveau vil en tur i resortets lækre spa være et rigtig godt valg. Her tilbydes lokale og internationale behandlinger og massager, jacuzzi og sauna, hvis det skulle blive koldt!

For de aktive tilbyder resortet en række aktiviteter, vandsport mm. og naturligvis tilbyder resortets eget dykkercenter snorkel og dykkerture til nogle af de fantastiske koralrev ud for Zanzibars kyst.

Shutterstock 690400678

Det er tid til en sidste dukkert i Det Indiske Ocean eller et dyp i poolen, inden I bliver hentet af jeres chauffør og kørt til lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen til Danmark.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Arusha (Kilimanjaro)//Zanzibar til Danmark inkl. forplejning og bagage
 • Flybillet: Arusha til Zanzibar
 • Transport i med egen chauffør fra Kilimanjaro lufthavn til hotel
 • 1 nat på Arusha Serena Hotel Resort & Spa i standard værelse inkl. morgenmad. 
 • Safariprogram: 6 dage/5 nætter med engelsktalende guides
 • Helpension under hele safariprogrammet
 • Entréer til de forskellige nationalparker
 • 1 nat ved Lake Manyara på Lake Manyara Kilimanjara
 • 2 nætter i Serengeti på Ole Serai Luxury Camp
 • 2 nætter i Ngorongoro på Ngorongoro Oldeani
 • Badeferie:
 • 2 nætter i Stone Town på Maru Maru Boutique Hotel i Queen Room inkl. morgenmad
 • 5 nætter ved Mapenzi Beach på Zanzibar på Ocean Paradise Resort & Spa **** i Standard Garden Room inkl. halvpension
 • Transport fra og til lufthavnen på Zanzibar​

Prisen inkluderer ikke

 • Visum til Tanzania (USD 50 pr. person) 
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Selvvalgte ekstrature under safariprogrammet
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Tanzania eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
airport

Tilpas ferie

Pakkens samlede pris
Fortsæt
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
shutterstock_439008763 Beautiful sunset in the Serengeti Park. Acacia tree and family of elephants.jpg
Dyreoplevelserne står i kø i Serengeti National Park, Check Point Travel

Inspiration

shutterstock_731633662 Zebras in Serengeti National park - Tanzania.jpg
Fantastiske Serengeti Læs om det vidunderlige naturområde
shutterstock_212602420 Zebras and wildebeests walking beside the lake in the Ngorongoro Crater, Tanzania, flamingos in the background.jpg
Storslåede Ngorongoro En smuk naturoplevelse venter
Shutterstock 1388377175
Dejlige Zanzibar Zanzibars strande hører til blandt de bedste i verden.
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os