Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +

3 TIPS | FÅ STORE OPLEVELSER I CUBA

klm-joint-sep-2.jpg

Når snakken falder på Cuba, tænker mange straks på rom, amerikanerbiler og Che Guevara. Men hvad er Cuba ellers, og hvad skal man ikke snyde sig selv for på en rejse til Cuba?

Her er 3 hurtige tip:

MFI.jpg

 

Af MATHIAS FISCHER
Rejse-specialist hos 
Check Point Travel

1: Casa Particulares

På en rejse til Cuba er det en stor oplevelse at bo privat hos de venlige cubanere i de populære cubanske bed & breakfasts kaldet casa particulares.

Ved at bo på "casa" kommer I tæt på cubanerne og det cubanske hverdagsliv - en stor oplevelse.

Se video fra en CPT-inspektion af casas i Vinales.

2: Trinidad

Hovedstaden Havana er en fantastisk og levende by. Men kolonitidsbyen Trinidad er også en utroligt spændende by, som bestemt er et besøg værd.

Med tydelige spor fra den spanske kolonitid er Trinidad en uhyre charmerende og meget smuk by med hyggelive torvepladser og muntre spillesteder.

I byens gamle pastelfarvede huse finder I små fine restauranter, hvor I kan spise med udsigt over de brolagte gader. Trinidad er en af vores favoritbyer i Cuba.

3. Mødet med bønderne

Byerne i Cuba er charmerende, livlige og spændende, men det er absolut også en oplevelse at komme tæt på livet og menneskerne på landet. I Viñales-dalen kan I for eksempel møde de hårdtarbejdende bønder, der knokler med at få de grønne stiklinger til at ende som brun og tør tobak i Cubas verdensberømte cigarer.

Det er en stor oplevelse at overvære bøndernes enkle liv og se, hvordan de hænger tobakken til tørre, pløjer markerne med heste for ploven og meget mere. Her går livet sin langsomme gang og er meget langt fra vores del af verden, hvor al ting går meget hurtigere.

Bestil et tilbud på en rejse til Cuba

Cuba med bus og casa MAIN.jpg

15

dage

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Cuba med bus og casa
  • Kultur og historie i Havanas gamle bydel
  • Tobaksplantager i naturskønne Viñales
  • Kolonitidsstemning i smukke Trinidad
  • Flotte strande, brolagte gader og landsbyliv 
  • Privat indkvartering hos gæstfrie cubanere
  • Inkl. fly, B&B og transport

Fra kr. 13.800

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn