Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_389893837 Bixby Creek Bridge on Highway #1 at the US West Coast traveling south to Los Angeles, Big Sur Area.jpg
Rejser til Californien Oplev Californien på et godt tilrettelagt roadtrip
shutterstock_280697003 San Francisco, Golden Gate bridge from above, misty weather.jpg
Rejser til Californien Oplev San Francisco og Golden Gate
shutterstock_128950319 Yosemite Waterfalls behind Sequoias in Yosemite National Park,California.jpg
Rejser til Californien Oplev Yosemites brusende vandfald
shutterstock_95691955 LOS ANGELES - JULY 19 View of Hollywood Boulevard on July 19, 2011 in Hollywood, CA. In 1958, the Hollywood Walk of Fam.jpg
Rejser til Californien Gå ombord i Hollywods glamour

Rejser til Californien i USA

Rejser til Californien byder på alt fra fantastiske storbyer over vilde kystlandskaber, gold ørken og tindrende toppe til landlig idyl og verdensberømte vindistrikter. I Californien har I kort sagt alt det, der gør en ferie fuldendt.

Her på siden får I inspiration til jeres rejse til Californien. Nedenfor ser I vores rejser og lidt længere nede på siden kan I læse mere om de oplevelser, der venter på en Californien rejse.

ZION NATIONALPARKEN - vandreture i alle sværhedsgrader fører dig rundt i de fascinerende landskaber og giver udfordringer til de aktive rejsende, Check Point Travel

21

dage
Storbyer og nationalparker i vest
 • Oplev San Francisco, Los Angeles og Las Vegas
 • Gå på opdagelse i Grand Canyon, Bryce og Zion
 • Bo tæt på nationalparkerne og få mere oplevelsestid
 • Tag på vandretur i Yosemite's storslåede natur
 • Nyd Stillehavskysten og dyrelivet på Highway 1
 • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 15.500

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
Fed udsigt fra Golden Gate Park mod Sausolito - shutterstock_685767340.jpg

15

dage
California Dreamin'
 • San Francisco, Golden Gate og Alcatraz
 • Vinmarker, cykelture og god mad i Sonoma Valley
 • Storslåede naturoplevelser i Yosemite National Park
 • Hvaler, delfiner og havoddere i Monterey
 • USA’s smukkeste kystvej, Pacific Highway 1
 • Strandliv og sightseeing i Los Angeles
 • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 13.650

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
På vantretur i Zion National Parkshutterstock_1173262894.jpg

15

dage
Nationalparker og badeferie i Florida
 • Oplev en række af USA's flotteste nationalparker
 • Sightseeing og shows i livlige Las Vegas
 • Korte køreafstande og god tid til oplevelser
 • Badeferie på en af Floridas bedste strande
 • Håndplukkede hoteller med god beliggenhed
 • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 13.800

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
Zion Top

17

dage
Naturrejse til USA & Hawaii
 • Oplev tre af USA's flotteste nationalparker
 • Vulkaner, regnskov, snorkling og strande på Hawaii
 • Se hvaler, havskildpadder og kæmperokker
 • Korte køreafstande og god tid til oplevelser
 • Håndplukkede hoteller med god beliggenhed
 • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 20.900

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.

Californien rejser

Californien er meget populær blandt danske rejsende – og det med god grund. Her finder I - foruden et vidunderligt klima - nogle af verdens mest spændende storbyer, Los Angeles og San Francisco, som er forbundet af Highway 1, der hører til blandt de smukkeste vejstrækninger i hele USA. Det er et roadtrip, som vi på det kraftigste anbefaler her hos Check Point Travel. Ikke alene oplever I en perlerække af postkortsmukke steder. I kan også spejde efter hvaler og andre havpattedyr fra kysten eller tage på hvalsafari, som bringer jer helt tæt på havets store kæmper. Læg dertil de mange fantastiske nationalparker, som Californien også byder på, herunder Yosemite, Kings Canyon, Joshua Tree og Death Valley. 

Hollywood og Los Angeles

Los Angeles er vestkystens legendariske filmby. Byen er en magnet for håbefulde mennesker fra hele verden, der kommer til Californien for at søge lykken i filmbranchen.
Der er mange spændende ting at opleve i Hollywood og Los Angeles. Her er et væld af museer, forlystelsesparker i verdensklasse, herlige strande og shopping i outlet malls og på eksklusive Rodeo Drive.

 

San Francisco

San Francisco er en af vores yndlingsbyer i Californien - ja faktisk i hele USA. De stejle gader med de ikoniske sporvogne, de mange hyggelige restauranter, venlige mennesker fra hele verden og spændende seværdigheder - byen har det hele.

Tag en tur til den fængselsøen Alcatraz, kør på cykel over Golde Gate Bridge, og oplev stemingen på Fisherman's Wharf.

Yosemite National Park

Yosemite National Park er en af de mest berømte og populære nationalparker i USA. Her kan du opleve enorme granitbjerge, smukke vandfald, høje grantræer og vilde dyr som ørne og bjørne.

Kør op til Glacier Point, som ligger i 2.200 meters højde og nyd den spektakulære udsigt over Yosemite-Dalen. I selve dalen kan du opleve en række vandfald, der dannes af smeltevand fra Sierra Nevada-bjergene. Den frodige dal er smuk at gå rundt i, og hertil kommer klippeformationer som Half Dome, North Dome og Inspiration Point. Mest berømt er bjergtoppen El Capitain.

Det er en god idé at sætte god tid af til en god lang vandretur i Yosemite. Her er et vælg af ruter af forskellig længde og sværhedsgrad, så der er noget for enhver.

Highway 1

En af USA's smukkeste vejstrækninger går langs Stillehavskysten. Highway 1 er vidunderlig. Strækningen mellem San Francisco og Los Angeles er særligt populær og byder på en skøn blanding af vild natur, vinmarker, småbyer - og naturligvis spektakulær udsigt over Stillehavet.

Det kan være en fordel at køre fra nord mod syd, da du dermed kører på "hav-siden" af vejen, og dermed får den bedste udsigt under kørslen.  

Vin og landlig idyl

De californiske landskaber er smukke og meget varierede. Vinlandskaberne er blandt andet fortryllende, og på en flot solskinsdag er der næppe noget skønnere end at hoppe på en cykel og trille ud mellem vinmarkerne i Sonoma Valley. Til begge sider er du omgivet af grønne vinmarker og med jævne mellemrum dukker der en lille landsby op, eller måske en vingård, hvor du kan få en smagsprøve og en frokost i det grønne.

Flere rejser til USA

JOSHUA TREE NATIONALPARKEN - en af de mindre kendte parker i USA, men helt sikkert et besøg værd for at opleve de lidt specielle træer, der ligger navn til parken, Check Point Travel
Detbedsteafcalifornie-desktop.jpg
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os