Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
YELLOWSTONE - husk at finde tiden til at holde et hvil på de mange stier rundt i nationalparken, udsigten kan være spektakulær, Check Point Travel
Rejser til Yellowstone
shutterstock_47311708 A herd of bison moves quickly along the Firehole River in Yellowstone National Park (near Midway Geyser Basin)..jpg
Rejser til Yellowstone
YELLOWSTONE - for de naturinteresserede bliver det ikke bedre, nationalparken rummer alt fra termiske kilder, gejsere, skove, bjerge og  spektakulære vandfald, Check Point Travel
Rejser til Yellowstone
Yellowstone National Park's Grand Prismatic Spring in Yellowstone National Park, the largest in USA..jpg
Rejser til Yellowstone

Rejser til Yellowstone i USA

Rejs til Yellowstone og oplev sprudlende gejsere og vild natur med bjørne, ulve, bison og rovfugle.

Se vores rejser til Yellowstone her. Længere på siden får du mere inspiration til din Yellowstone rejse.

YELLOWSTONE - store bisonflokke præger lanskabet i nationalparken, ligesom de termiske kilder og sprudlende gejsere, Check Point Travel

19

dage
Yellowstone og Rocky Mountains
  • Oplev smukke Yellowstone og Rocky Mountains
  • Nyd fantastisk natur i flere nationalparker
  • Besøg legendariske Mount Rushmore
  • Se store klippeformationer og tørre sletter
  • Mærk stemningen i gamle westernbyer
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 18.700

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.

Yellowstone rejser

Yellowstone er vel, hvad man kan kalde "kongen af amerikanske nationalparker". Ingen amerikansk nationalpark kan nemlig byde på så stor en naturmæssig variation som Yellowstone. 

Gode gamle gejsere

Yellowstone har verdens største koncentration af gejsere. Parken ligger ovenpå et meget aktivt vulkansk område, og disse underjordiske kræfter kommer til udtryk i parkens gejsere.

Den mest berømte gejser i parken kaldes "Old Faithful". Det er den største og mest pålidelige gejser i Yellowstone. Den udlader sin energi cirka hvert 90. minut, og det er værd at vente på. Udbruddet sender 15-30.000 liter kogende vand op i 55 meters højde med enorm kraft.

Yellowstones Grand Canyon

En anden stor oplevelse i Yellowstone National Park er "Grand Canyon of the Yellowstone", der ligger i den østlige del af parken. 

Her har Yellowstone-flodens strøm gennem årene skåret sig ned i den porøse klippegrund og blotlagt de gule klipper, der har givet Yellowstone sit navn. 

Bison, ulv og bjørne

Dyrelivet i Yellowstone er fantastisk spændende. I den enorme park kan du gå på opdagelse med mulighed for at opleve blandt andet ulve, grizzlybjørne og bisoner. Dyrelivet er rigest i parkens nordlige kløfter og dale.

Dyrene færdes frit i hele parken. Lamar Valley regnes for at være et godt sted at spotte ulve, bison og bjørne. Madison og Hayden Valleys er også gode steder. Elge er almindelige i åbne enge og skove i Bechler-området og langs Gallatin River.

Flere rejser til USA

dag 10.shutterstock_206579788 Yellowstone's grand prismatic spring.jpg
shutterstock_154772894 Grizzly bear in Yellowstone National Park, Wyoming.jpg
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os