Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_54079978 New york manhattan at sunset - central park view.jpg
Rejser til New York Oplev New York på en veltilrettelagt rejse med Check Point Travel
shutterstock_788608396.jpg
Rejser til New York Gå på opdagelse mellem New Yorks skyskrabere
shutterstock_520066648.jpg
Rejser til New York Gå en tur på ikoniske Brooklyn Bridge
shutterstock_559730947.jpg
Gør som newyorkerne - Prøv en rigtig Yellow Cap
shutterstock_329662223.jpg
Empire State Building - og New York Midtown i solnedgangen.

Rejser til New York i USA

New York er efter vores mening en af de mest fascinerende storbyer i verden. Her kan du opleve byens ikoniske bygninger som Empire State Building og Frihedsgudinden. Du kan nyde det charmerende gaveliv i Soho og Greenwich Village. Du kan møde alverdens spændende mennesker fra hele verden. Du kan shoppe i designbutikker, gå tur i Central Park, og du kan nyde fremragende måltider på alverdens forskellige restauranter. Mulighederne for oplevelser er uendelige.

Se vores rejser til New York her og få mere inspiration til jeres New York rejse længere nede på siden.

NEW YORK - byens klassiske gule taxier fylder godt i gadebilledet, men oftest er metroen hurtigere og billigere, Check Point Travel

12

dage
New York og Badeferie i Florida
 • Perfekt kombination af storby og strand
 • Godt hotel lige i hjertet af New York
 • Tag på museum, shopping og sightseeing
 • Badeferie i hyggelige Madeira Beach, Florida
 • Bo på hotel ved en af USA’s bedste strande
 • Inkl. fly og hoteller

Fra kr. 11.800

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
dag 15 shutterstock_97706066 Toroweap point at sunrise, Grand Canyon National Park..jpg

17

dage
New York og det bedste af vesten
 • Spændende storbydage i New York
 • San Francisco, Golden Gate og Alcatraz
 • Nationalparkerne Yosemite og Zion
 • Lake Powell, Antelope Canyon og Grand Canyon
 • Sightseeing, shows og neonlys i Las Vegas
 • Inkl. flyrejse, 15 nætter på hotel og billeje

Fra kr. 17.900

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.
NEW YORK - Manhattan skyline med majestætiske Empire State Building i forgrunden og det nye vartegn Freedom Tower i baggrunden, Check Point Travel
Det østlige USA's ikoner
 • Capitol Hill og Det Hvide Hus i Washington
 • Amishfolk og borgerkrigshistorie på landet
 • De imponerende vandfald, Niagara Falls
 • Irske pubber og hvalsafari i Boston
 • Frihedsgudinden, shopping og shows i N.Y.
 • Inkl. fly, hoteller og billeje
Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

New York rejser

New York er en by, hvor man kan blive ved med at opleve. Stemningen en frostklar vinterdag i SoHo, eller en sommerdag i Central Park. Det er ganske enkelt magisk. At gå på gaden og se på mennesker og bygninger og bare lade sig suge ind i byens storhed, atmosfære og charme er en oplevelse for sig selv. 

Central Park

Central Park er en enorm park midt på Manhattan. Parken er New York grønne hjerte, hvor storbyboerne kan slappe af og få ny energi. Folk holder picnic, lufter deres hund eller løber gennem parken. Parken er - ligesom mange andre steder i New York - kendt som kulisse i diverse Hollywood-film, og med omkring 25 millioner årligt besøgende er den, den mest besøgte by-park i USA. Central Park er 4,1 km. lang og 825 meter bred.  

Ground Zero

De fleste kan sikkert huske, hvor de befandt sig, da World Trade Center blev angrebet og styrtede sammen. På en rejse til New York er den en stemningsfuld oplevelse at besøge Ground Zero på Lower Manhattan. Her findes i dag to mindesmærker, hvor de tårnene engang stod. Her kan man mindes ofrene for terrorangrebet og fordybe sig lidt i egne tanker.

Rockefeller Center

På Midtown Manhattan finder du endnu et af byens interessante vartegn. Rockefeller Center er et stort bygningskompleks, der består af 19 kommercielle bygninger. 
De 14 oprindelige Art Deco-bygninger spreder sig mellem Fifth og Sixth Avenue. Konstruktionen af den oprindelige del af centret begyndte i 1931, og i dag kan man fra toppen af skyskraberen besøge observationsdækket "Top of the Rock", hvorfra man har en fantastisk panoramaudsigt over byen. Observationsdækket på Empire State Building er 61 meter højere end Top of the Rock, men Empire State Building kan man ikke se fra bygningen selv, og derudover er udsigten over Central Park fra "The Rock" fantastisk. 

 

Frihedsgudinden

Siden 1886 har Frihedsgudinden modtaget folk til New york fra søsiden. Det er en stor oplevelse - og man mærker historiens vingesus - når man sejler under Brooklyn Bridge og ser på skyskraberne på Manhattan, hvorefter det verdenskendte monument dukke op på Liberty Island. Statuen, der var en gave fra det franske folk, symboliserer jagten på friheden og den amerikanske drøm, og folk fra hele verden har jo som bekendt krydset atlanten for at søge lykken i USA - det første de mødte var Frihedsgudinden, der lyste for dem og viste vej.

 

SoHo

SoHo er et af de hippe kvarterer i Lower Manhattan i New York. På en rejse til USA og New York. Her kan du gå på oplevelse mellem små trendy boutiques med designertøj og kunstgallerier med talentfulde mennesker fra hele verden. 

SoHo er en betegnelse for området "South of Houston Street". Området består i dag af 26 blokke og cirka 500 bygninger. I år 2010 kom området på listen over historiske steder i USA - og det er bestemt et besøg værd.

Flere rejser til USA

New York_soho color stairs _1401534.jpg
New York City Manhattan Central Park.jpg
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os