Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Details+100

5 grunde til at vælge Orto Paradiso

Orto Paradiso er et af Check Point Travels dejligste hoteller. Det er kort sagt noget helt særligt. Vores medarbejder Dorte Kuula, som besøgte Orto Paradiso i efteråret 2020 fortæller her, hvorfor man skal vælge Orto Paradiso.

Orto Paradiso er en af mine absolutte favoritter på Amalfikysten, og det er her, jeg bor, hver gang jeg besøger Amalfi. Her er mine fem gode grunde til at besøge Orto Paradiso på en ferie på Amalfikysten.

Italien Studietur OKT2020 HST (104) (1)

1. Fantastisk beliggenhed og vidunderlig udsigt

Orto Paradiso ligger i den lille strandby Minori på Amalfikysten. Byen Minori er lille, hyggelig og en rigtig god base. Hotellet ligger på en bjergskråning med fantastisk udsigt over byen og havet. Særligt solopgangene er helt fantastiske, og det er værd at stå tidligt op for at opleve dem. Der går en sti fra hotellet til bymidten (ca. 350 m), og der er også vandrestier videre op i bjergene. Turen til Ravello kan klart anbefales.

238091218

2. De fine detajler

På Orto Paradiso bliver intet overladt til tilfældighederne – og slet ikke indretning og dekoration. Overalt hvor man går kan man nyde fine indmurede kakler med blomster eller lokale motiver. Den lange bænk i cafeen er også lavet med kakler og fortæller historien om lokalsamfundets liv med dyrkning af vin og citron på bjergskråningerne og så naturligvis fiskeri.
Haven er lige så fin. Mange steder skaber planterne halvskygge, og hist og her er der hængekøjer, så man kan tage en pause i de dejlige omgivelser.
Her er også en klassisk udendørs pizzaovn og naturligvis god kaffe.

Pool+3+(1+Of+1)

3. Det personlige touch

På Orto Paradiso mærker man tydeligt, at det er en familie, der står bag herligheden. Alle generationer kommer på stedet og alle bidrager hvor de kan – og engagementet er stort.

Breakfast+11

4. Den dejlige atmosfære

På Orto Paradiso er der en helt særlig atmosfære. Stedet ligger hævet over byen og derfor er alle lyde fjerne. Man får på magisk vis biler og larm på fuldstændig afstand. Og det samme gælder faktisk på selve Orto Paradiso, som er opdelt i mange små zoner, så det er nemt at finde steder med ro. Læg dertil, at stedet og kysten er utrolig smuk. Sanserne bliver kort sagt forkælet.

Morgenmad med udsigt på Orto Paradiso

5. Velindrettede værelser med tekøkken

De helt praktiske fordele skal også med. Og det er det lille tekøkken, som findes i alle værelser. Her er der det mest nødvendige og naturligvis også en lille espresso-koger. Det betyder, at der er mulighed for at tage lidt god ost, skinke og tomater med fra byen – og så spise på terrassen med udsigt. Prøv i øvrigt gerne en vino fresco fra supermarkedet. Det er vin af årets høst og kommer som oftest i grønne glasflasker med plasticprop uden etiket. Pris 2-3 euro. Så bliver det ikke mere italiensk.

196362729

Oplev Orto Paradiso med Check Point Travel

Vil du opleve Orto Paradiso? Så tag et kig på vores rejse, der kombinerer oplevelser i Rom med et ophold på dejlige Orto Paradiso på Amalfikysten.

Orto Paradiso (2)

8

dage

LÆKRE HOTELLER

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Rom og Amalfi Boutique
  • 3 nætter på 4-stjernet hotel med tagterrasse i Rom
  • God tid til at opleve vidunderlige Rom
  • 4 nætter på boutiquehotel med udsigt og pool på Amalfikysten
  • Oplev Italiens smukkeste kyst, god mad og afslapning
  • Mulighed for vandreture, sejl til Capri eller at opleve Pompeii
  • Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transport på Amalfi

kr. 8.050

Fra kr. 7.550

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn