Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
All Inclusice Thailand
Thailand med all inclusive Få ekstra forkælelse med full board eller all inlusive

All inclusive i Thailand

På flere af vores hoteller i Thailand kan du få full board eller all inclusive.

Full board: Her er alle måltider inkluderet i prisen fra start - og du skal dermed ikke betale for maden på destinationen. Drikkevarer skal bestilles og betales på hotellet. Priser fra kr. 275 pr. voksen. Børn betaler halv pris.

All inclusive: Her er alle måltider og drikkevarer inkluderet i rejsens pris fra start. Du kan dermed spise og drikke gratis på hotellet under opholdet. Priser fra kr. 400 pr. voksen. Børn betaler halv pris.

 

All inclusive er et hit

Mange vælger at få full board eller all inclusive på rejsen. Det giver masser af ro og gør det nemt, når sulten melder sig.

Især hos børnefamilierne er all inclusive populært. Det betyder nemlig, at børnene nemt kan få et måltid, når de er sultne. Og ligeledes er der fri adgang til drikkevarer. Og det er nemt for børnene selv at bestille og hente.

All inclusive kan også være rart, hvis målet med ferien blot er at slappe af og virkelig dase. Med all inclusive behøver I ikke gå ud for at få mad.

 

All inclusive med høj kvalitet

Vores hoteller i Thailand er alle af høj kvalitet. Det samme gælder vores all inclusive. Her er hovedreglen, at du kan vælge mellem flere restauranter, og i de fleste tilfælde bestiller du fra a la carte menuen. Det betyder, at maden bliver tilberedt specifikt til dig og er helt frisklavet, når den bliver serveret.