Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_366913949 Kanchanaburi (Thailand), The Bridge on the River Kwai.jpg

Det oplever du ved River Kwai

På vores rejse til Bangkok, River Kwai og Khao Lak får du fantastiske oplevelser i spændende og smukke River Kwai. I denne artikel kan du læse præcis, hvad du kan opleve i området.

TELTLEJR - Ved Hin Tok River Camp kan I ligge i en pool med naturligt vand og se ud på floden og de skovklædte bjerge, Check Point Travel

Når du vælger vores rejse "Bangkok, River Kwai og Khao Lak", så får du tre ganske fantastiske og spændende dage i River Kwai.

Opholdet i Riwer Kwai er af 3 dages varighed (2 nætter) og indeholder:

  • 1 nat på Hin Tok River Camp*** i luksustelt med helpension (v/2 voksne og 2 børn får I 1 dobbeltseng og 1 opredning) 
  • 1 nat på River Kwai Jungle Rafts (husbådshotel) med helpension (v/2 voksne og 2 børn får I 1 dobbeltseng og 1 opredning)
17floating-riverkwaijungleraftshotel-kanchanaburi-thailand.jpg
5hintokrivercamphotel-kanchanaburi-thailand.jpg

Opholdet ved River Kwai inkluderer følgende oplevelser/udflugter:

Dag 1: Besøg på Thailand-Burma Railway Museum, besøg på krigskirkegården og på Broen over Floden Kwai, udflugt til Hellfire-passet, kort vandretur langs Thailand-Burma Railway og cykeltur til lokal landsby.

Dag 2: Mulighed for tidlig cykeltur til tempel og se madofringer til munke, med motorbåd til Jungle Rafts og besøg i stamme-landsby, opvisning af stammedans. Lokale tilkøbsmuligheder: thai massage eller kanoleje. Obs. ingen elektricitet på Jungle Rafts.

Dag 3: Togtur på den legendariske Dødens Jernbane.

DØDENS JERNBANE - I skal naturligvis også ud at køre på et stykke af den berømte jernbane, der visse steder nærmest klamrer sig til klippesiderne, Check Point Travel

Krigshistorie og jungle ved Riwer Kwai

Et besøg i River Kwai er en spændende oplevelse for dig, der er historie- og kulturinteresseret, og som sætter pris på smuk natur. Her er spændende spor fra 2. Verdenskrig, og samtidig er naturen i området noget af det smukkeste i Thailand.

Kanchanaburi-provinsen er nok bedst kendt for sin krigshistorie fra 2. Verdenskrig, men jo tættere du kommer på grænsen til Myanmar (tidligere Burma), jo vildere og mere utæmmet bliver naturen. Landskabet rummer jungleklædte bjerge, hellige grotter og små landsbyer.

DØDENS JERNBANE - Er navnet på den jernbane, som japanerne anlagde fra Bangkok til den burmesiske kyst. Arbejdet blev blandt udført af allierede krigsfanger, der døde i tusinder. Her er vi ved mindesmærket i Hell Fire Pass, Check Point Travel

Frygtelig fascinerende

Midt i denne smukke natur ligger en række gruopvækkende, men spændende, spor fra områdets krigshistorie under 2. Verdenskrig. Du kan for eksempel besøge Hellfire Pass, der var den strækning, hvor tusindvis af krigsfanger arbejdede på jernbanen til Burma.

Mange steder skulle der hakkes gennem klipperne med håndkraft, og da arbejdet foregik om natten med lys fra fakler lignede det en scene fra helvede - deraf navnet.

shutterstock_366913949 Kanchanaburi (Thailand), The Bridge on the River Kwai.jpg

Broen over floden Kwai

Regionens krigshistorie er blevet udødeliggjort i David Leans film "Broen over floden Kwai" efter Pierre Boulles roman fra 1952. Gå en tur på broen og fornem den barske historie, der står mejslet ind i broen.

De buede brofag er de oprindelige, mens de kantede blev leveret af japanerne som krigsskadeerstatning.

TELTLEJR - Ved Hin Tok River Camp kan I ligge i en pool med naturligt vand og se ud på floden og de skovklædte bjerge, Check Point Travel

15

dage

GOD TIL VINTER

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Bangkok, River Kwai og Khao Lak
  • 3 nætter på 4-stjernet hotel i Bangkok
  • 1 nat i Hin Tok River Camp i luksustelt (inkl. helpension)
  • 1 nat på husbådshotel på River Kwai (inkl. helpension)
  • Fantastisk natur og spændende krigshistorie
  • 7 nætter på 4-stjernet strandresort i Khao Lak
  • Inkl. fly, transport, hoteller og flere måltider

kr. 13.500

Fra kr. 13.200

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn