Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Corona forsikring
Tryghed på rejsen

Forsikring med coronadækning

Der er stor forskel på dækningen i forbindelse med Corona hos forsikringsselskaberne, så det gælder om at se sig godt for. Hos Check Point Travel kan du få en forsikring, der dækker dig godt - også mod de udfordringer som Coronaen bringer med sig.

COVID-19 pandemien har ramt verden hårdt, og mange er usikre i forhold til mulighederne for udenlandsrejser.

Hos Check Point Travel er vi derfor glade for at kunne fortælle dig, at vi kan tilbyde en rejseforsikring hos Gouda, som tænker anderledes end de fleste andre forsikringsselskaber lige nu.

DÆKKER OVERALT: Goudas rejseforsikringer dækker uanset om Udenrigsministeriets rejsevejledninger er grønne, gule, orange og røde.

✅ DÆKKER CORONA: Forsikringen dækker sygdomsomkostninger i tilfælde af akut opstået sygdom, herunder også COVID-19. Faktisk sidestilles COVID-19 med enhver anden akut opstået sygdom.

KAUAI - imponerende Waimea Canyon løber ud i den forrevne Napali kyst og skaber nogle spændende landskaber og smukke isolerede strande, Check Point travel
Shutterstock 164585255

FAQ om Goudas coronaforsikring

? Hvordan er jeg dækket, hvis jeg får COVID-19 på min rejse?
! Hvis du bliver testet positiv for COVID-19 dækker forsikringen på samme måde som ved anden type sygdom dvs. at du har ubegrænset sygdomsdækning og dermed dækning af udgifter til lægebehandling, hospitalsophold mm.

? Dækker forsikringen udgifter til en COVID-19 test under min rejse?
1 Ja - forsikringen dækker udgifter til en COVID-19 test, hvis du har symptomer. Hvis testen alene foretages på opfordring fra myndigheder, flyselskaber eller lignende, er udgiften ikke dækket af forsikringen.

? Hvad sker der, hvis jeg bliver sat i karantæne fordi jeg er smittet med COVID-19 og ikke kan rejse hjem som planlagt?
! Forsikringen dækker rimelige og nødvendige ekstraudgifter til indhentning af den fastlagte rejserute. Det vil sige, at forsikringen vil dække nødvendige ekstraudgifter til ny hjemrejse samt evt. ophold.

? Hvad sker der, hvis en pårørende hjemme i Danmark bliver syg med COVID-19?
! Forsikringen dækker hjemkaldelse, så du kan vende hjem til din familie hurtigst muligt – der skal dog være tale om en af dine nærmeste pårørende samt sygdom af alvorlig karakter (der som minimum medfører hospitalsindlæggelse).

? Hvordan er jeg dækket hvis jeg efter hjemkomst skal i karantæne?
! Dækningen på rejseforsikringen ophører ved hjemkomst, og der er derfor ikke dækning for udgifter efter hjemkomst.

? Hvad sker der, hvis jeg bliver sat i karantæne, fordi der er Covid-19 på hotellet og hotellet derfor lukkes ned?
! Forsikringen dækker rimelige og nødvendige ekstraudgifter til ophold og indhentning af den fastlagte rejserute. Det vil sige, at forsikringen vil dække nødvendige ekstraudgifter til ny hjemrejse samt ophold/hotel. NB! Der er kun karantænedækning ved køb af Goudas enkeltrejseforsikringer.