UFORSTYRRET - Lad batterierne op på den dejlige, uforstyrrede strand. Nyd udsigten over havet fra skyggen under en palme.
Verden er fuld gang med at åbne igen...

Hvor kan jeg rejse hen?

Corona har i lang tid gjort det vanskeligt at rejse. Men med vaccinens ankomst er verden så småt ved at åbne, og det er efterhånden muligt at rejse flere og flere steder hen. Læs her om dine muligheder og rettigheder.

Åbne lande

Coronaen har ramt verden meget forskelligt, og flere steder er smitten nu så meget under kontrol, at det er muligt at besøge landet som ferie-gæst. Det gælder f.eks. Seychellerne, Mexico, Cuba, Kenya, Tanzania og Maldiverne.

Nogle steder skal du fremvise en negativ corona-test ved indrejse. Andre steder bliver du testet ved ankomst. Men ellers er du så godt som fri til at udforske og nyde din ferie. Du får fuld information om reglerne, når du kontakter os.

Rejser til Thailand. Sejl med de unikke longtail boats

Rejser til Thailand

Thailands myndigheder har meddelt, at man forventer at kunne åben for rejser til Phuket uden karantæne pr. 1. juli 2021. Det er videre ambitionen at åbne for rejser til (meste af) det øvrige Thailand fra 1. oktober 2021. Åbningen gælder danskere, der har modtaget vaccine. Bemærk også, at det thailandske vaccineprogram er revideret, så der gives ekstra høj prioritet til befolkningen i de områder, der modtager mange rejsende.

REJSER TIL THAILAND

Rejser til Seychellerne

Seychellerne er i øjeblikket åbent for rejsende, og den almindelige flytrafik er genoptaget. Du skal kunne fremvise en negativ Covid-19 test. Testen må højest være 72 timer gammel. Inden indrejse skal den rejsende indsende en Online Health Travel Authorization. Der er I øjeblikket intet krav om karantæne for danske rejsende, der opfylder ovenstående krav. Se de officielle regler for indrejse her: https://seychelles.govtas.com/

REJSER TIL SEYCHELLERNE

LA DIGUE - På La Digue kan I se, hvordan granitklipper skaber stemningsfulde og smukke små strandafsnit.

Rejser til Maldiverne

Maldiverne er i øjeblikket åbent for rejsende, og den almindelige flytrafik er genoptaget. Danske rejsende skal fremvise en negativ PCR test ved ankomst. Testen må ikke være ældre end 72 timer. Der er I øjeblikket intet krav om karantæne for danske rejsende, der opfylder ovenstående krav. Se de officielle regler for indrejse her: https://immigration.gov.mv/temporary-suspension-of-on-arrival-visa-to-maldives-2/

REJSER TIL MALDIVERNE

Rejser til Cuba

Cuba har genoptaget flytrafikken i almindelighed. Rejsende skal udfylde en formular ved ankomst ("Declaración de Sanidad del Viajero"). Rejsende skal derudover testes for egen regning ved ankomst. Testen, som er en PCR-test, koster usd 30. Rejsende skal endvidere fremvise en negativ PCR-test, som er mindre end 72 timer gammel ved ankomst. Kravet gælder også børn.
Rejsende skal rejse direkte til deres hotel efter ankomst, og her skal de opholde sig til at en anden test er gennemført. Når resultatet af den anden test foreligger, ophører karantænen såfremt resultatet er negativt.

REJSER TIL CUBA

Rejser til Mexico

Mexico har I øjeblikket ingen restriktioner for rejsende, der ankommer med fly. Rejsende der ankommer fra lande med Covid-19 smitte vil blive screenet ved ankomst. I tilfælde af, at der konstateres smitte, kan karantæne komme på tale. Rejsende skal udfylde et spørgeskema ("Cuestionario de identificación de factores de riesgo en viajeros"), som skal afleveres ved ankomst. Der er intet generelt krav om karantæne. Hvis du har symptomer på Covid-19 kan myndighederne dog iværksætte karantæne.

REJSER TIL MEXICO

Rejser til Kenya

Kenya er i øjeblikket åbent for rejsende og den almindelige flytrafik er genoptaget. Inden ankomst til Kenya skal den rejsende verificere en negativ Covid-19-test via Trusted Travel (TT) Initiative. Testen må ikke være mere end 96 timer gammel ved ankomst. Rejsende skal desuden udfylde en "Travelers Health Surveillance Form". Der er I øjeblikket intet krav om karantæne for danske rejsende, der opfylder ovenstående krav.

REJSER TIL KENYA

Rejser til Tanzania

Tanzania er i øjeblikket åbent for rejsende, og den almindelige flytrafik er genoptaget. Der er screening (elektronisk måling af forhøjet kropstemperatur) ved ankomst. Der er I øjeblikket intet krav om karantæne for danske rejsende, der opfylder ovenstående krav.

Se regler for indrejse her (myndighedernes officielle information): https://eservices.immigration.go.tz/visa/

REJSER TIL TANZANIA

Rejs med Check Point Travels Rejsegaranti

Hos Check Point Travel hjælper vi gerne med at sammensætte en rejse, hvis du vil ud på eventyr. Men du skal væire opmærksom på dine rettigheder.

Vi giver i mange tilfælde Rejsegaranti, og dermed har du præcis de samme rettigheder som før coronaen. Det betyder, at dersom Udenrigsministeriet fraråder rejsen, når der er 14 dage eller mindre til afrejse, så kan du få alle dine penge retur. Du kan bestille nu og få Rejsegaranti på rejser i Europa med afrejse efter 1. maj 2021. I resten af verden skal afrejsen ligge efter 1. oktober 2021. Læs mere om Rejsegarantien.

Bestil trygt din rejse hos os

Vil du rejse allerede før Rejsegarantiens start, så hjælper vi dig gerne med at sammensætte en rejse. Det eneste, du skal gøre er at fortælle os lidt om dine ønsker.

  • Vi tilbyder kun at arrangere rejser, hvor det er trygt at rejse hen.
  • Din tryghed er vigtig. Derfor er vi i tæt kontakt med vores partnere i hele verden, så vi ved besked om alle forhold af betydning for din rejse.
  • Vi er et økonomisk velfunderet rejsebureau – og vi forventer at være her for vores kunder de næste mange år frem.
  • Alle kunder, hvis rejse er blevet forhindret pga. Corona, har fået alle deres penge retur eller har flyttet rejsen.
  • 78% giver os karakteren fremragende på Trustpilot.
  • Din rejse er dækket af Pakkerejseloven, og vi er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2288). Dermed er din pakkerejse altid er dækket af Rejsegarantifonden.

Få et tilbud på en rejse

Ønsker du et konkret tilbud på en rejse, så er det blot at skrive til os.

SKRIV TIL OS