Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
sey-3000-ny.jpg
Verden åbner igen...

Hvor kan jeg rejse hen?

Corona har i lang tid gjort det vanskeligt at rejse. Men med vaccinens ankomst er verden for alvor ved at åbne, og det er efterhånden muligt at rejse mange steder hen. Læs her om dine muligheder og rettigheder.

Åbne lande

Coronaen har ramt verden meget forskelligt, og flere steder er smitten nu så meget under kontrol, at det er muligt at besøge landet som ferie-gæst. Det gælder f.eks. Thailand, Seychellerne, Mexico, Cuba, Kenya, Tanzania , Sri Lanka, USA og Maldiverne.

Rejser til Thailand

Rejser til Thailand. Sejl med de unikke longtail boats

Thailands myndigheder er i fuld gang med at åbne landet helt for rejsende. Allerede nu kan mange rejser til Thaiand lade sig gøre, idet mange af de populære destinationer allerede er åbne for besøg. Ønsker du at rejse til Thailand nu og er du vaccineret, så er krav om test i forbindelse med indrejsen, men ellers kan I rejse frit. 

Åbningen gælder også danskere uden vaccine. Dog skal dit første ophold vare 10 dage, hvis du ikke er vaccineret.

REJSER TIL THAILAND

 

Rejser til Seychellerne

Seychellerne er i øjeblikket åbent for rejsende, og den almindelige flytrafik er genoptaget. Du skal fremvise en negativ Covid-19 test ved indrejse. Testen må højest være 72 timer gammel. Inden indrejse skal den rejsende indsende en Online Health Travel Authorization

Der er I øjeblikket intet krav om karantæne for danske rejsende, der opfylder ovenstående krav. Se de officielle regler for indrejse her: https://seychelles.govtas.com/

REJSER TIL SEYCHELLERNE

 

LA DIGUE - På La Digue kan I se, hvordan granitklipper skaber stemningsfulde og smukke små strandafsnit.

Rejser til Maldiverne

Maldiverne er i øjeblikket åbent for rejsende, og den almindelige flytrafik er genoptaget. Danske rejsende skal fremvise en negativ PCR test ved ankomst. Testen må ikke være ældre end 72 timer. 

Der er I øjeblikket intet krav om karantæne for danske rejsende, der opfylder ovenstående krav. Se de officielle regler for indrejse her: https://immigration.gov.mv/temporary-suspension-of-on-arrival-visa-to-maldives-2/

REJSER TIL MALDIVERNE

 

Rejser til Italien

Italien er en del af EU og er derfor omfattet af EU-landenes aftaler om gensidig genåbning. Italien er dermed åbent for danske rejsende.

Udenrigsministeriets rejsevejledning er tilmed grøn, og dermed er Italien et oplagt rejsemål for alle dem, der trænger til ferie under fremmede himmelstrøg.

REJSER TIL ITALIEN

 

Ravello

Rejser til Grækenland

Sejltur Rundt Om Paxos Kan Varmt Anbefales Shutterstock 1166096782

Grækenland er en del af EU og er derfor omfattet af EU-landenes aftaler om gensidig genåbning. Grækenland er med andre ord åbent for danske rejsende. Udenrigsministeriets rejsevejledning er tilmed grøn. Dermed er Grækenland et oplagt rejsemål for alle dem, der trænger til ferie under fremmede himmelstrøg.

REJSER TIL GRÆKENLAND

 

Rejser til Sri Lanka

Sri Lanka har helt fjernet rejserestriktionerne og nu gælder kun, at du - hvis du er vaccineret - skal kunne fremvise en negativ test ved indrejse i Sri Lanka. 

Det er nemt at overskue reglerne, som er samlet her. Den danske ambassade har også en god oversigt her.

REJSER TIL SRI LANKA

 

SYDKYSTEN - Solopgang over Sri Lankas jungle, der rummer et overflødighedshorn af naturoplevelser, Check Point Travel

Rejser til Mexico

Mexico har I øjeblikket ingen restriktioner for rejsende, der ankommer med fly. Rejsende skal udfylde et spørgeskema ("Cuestionario de identificación de factores de riesgo en viajeros"), som skal afleveres ved ankomst. Der er intet generelt krav om karantæne. Hvis du har symptomer på Covid-19 kan myndighederne dog iværksætte karantæne.

Er du vaccineret eller tidligere smittet, så tager Udenrigsministeriet heller ikke forbehold i forhold til rejser til Mexico. Det samme gælder medrejsende børn under 18 år.

REJSER TIL MEXICO

 

Rejser til Kenya

Kenya er i øjeblikket åbent for rejsende og den almindelige flytrafik er genoptaget. Inden ankomst til Kenya skal den rejsende verificere en negativ Covid-19-test via Trusted Travel (TT) Initiative. Testen må ikke være mere end 96 timer gammel ved ankomst. Rejsende skal desuden udfylde en "Travelers Health Surveillance Form". Der er I øjeblikket intet krav om karantæne for danske rejsende, der opfylder ovenstående krav.

Er du vaccineret eller tidligere smittet, så tager Udenrigsministeriet heller ikke forbehold i forhold til rejser til Kenya. Det samme gælder medrejsende børn under 18 år.

REJSER TIL KENYA

 

Rejser til Tanzania

shutterstock_439008763 Beautiful sunset in the Serengeti Park. Acacia tree and family of elephants.jpg

Tanzania er i øjeblikket åbent for rejsende, og den almindelige flytrafik er genoptaget. Der er screening (elektronisk måling af forhøjet kropstemperatur) ved ankomst. Der er I øjeblikket intet krav om karantæne for danske rejsende, der opfylder ovenstående krav.

Se regler for indrejse her (myndighedernes officielle information): https://eservices.immigration.go.tz/visa/

Er du vaccineret eller tidligere smittet, så tager Udenrigsministeriet heller ikke forbehold i forhold til rejser til Tanzania. Det samme gælder medrejsende børn under 18 år.

REJSER TIL TANZANIA

 

Rejser til Canada

 

Fra den 7. september 2021 tillader de canadiske myndigheder indrejse for færdigvaccinerede fra alle lande, såfremt den rejsende har været færdigvaccineret i mindst 14 dage med en vaccine godkendt i Canada (Pfizer-BioNTech, Moderna, AstaXeneca/COVISHIELD og Janssen/Johnson & Johnson). Indrejse vil også være muligt for ikke-essentielle formål som fx turisme. Læs mere her

Man kan via et online spørgeskema få en vejledning om ens indrejseformål til Canada vil være tilladt. 

REJSER TIL CANADA

 

LAKE LOUISE - Et udsigtspunkt på vandreruten Moraine Lake Trail. Her er der udsigt til Lake Louise, Check Point Travel

Rejser til Zanzibar

Shutterstock 1388377175

Zanzibar er en del af Tanzania. Dermed også sagt, at landet er åbent for danske rejsende. Få mere information under Tanzania.

REJSER TIL ZANZIBAR

 

Rejser til USA

USA åbnede for rejsende i begyndelsen af november 2021 og siden har grænserne været åbne for vaccinerede rejsende. Dermed at et af danskernes mest elskede rejsemål atter åbent for mange eventyrlystne rejsende, som drømmer om at udforske storbyer og nationalparker.

For at rejse ind i USA, skal du medbringe en negativ test, som er dateret dagen før du sætter kurs mod USA. Testen kan være en PCR- eller en kvik-test. 

REJSER TIL USA

 

shutterstock_121945762 Route 66 pavement sign with Mojave desert red rock mountains..jpg

Hos Check Point Travel får du rejsegaranti

Hos Check Point Travel hjælper vi gerne med at sammensætte en rejse, hvis du vil ud på eventyr.

Vi er medlem af Rejsegarantifonden og dermed får du Rejsegaranti. Det betyder, at vi giver pengene tilbage, hvis rejsen må aflyses på grund af ændringer i rejsevejledningerne, som betyder at rejsen frarådes af de danske myndigheder.

Rejsegarantien gælder også i mange andre tilfælde, f.eks. i tilfælde af konkurs eller leverandørsvigt.

Bestil trygt din rejse hos os

Vi hjælper dig gerne med at sammensætte en rejse. Det eneste, du skal gøre er at fortælle os lidt om dine ønsker.

  • Vi tilbyder kun at arrangere rejser, hvor det er trygt at rejse hen.
  • Vi er et økonomisk velfunderet rejsebureau – og vi forventer at være her for vores kunder de næste mange år frem.
  • Alle kunder, hvis rejse er blevet forhindret pga. Corona, har fået alle deres penge retur eller har flyttet rejsen.
  • 78% giver os karakteren fremragende på Trustpilot.
  • Din rejse er dækket af Pakkerejseloven, og vi er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2288). Dermed er din pakkerejse altid er dækket af Rejsegarantifonden.

15. oktober 2021 går rejsevejledningerne tilbage til normalen

Udenrigsministeriet udsender såkaldte rejsevejledninger. I disse fremgår, om det er sikkert at rejse til et givent rejsemål. Udenrigsministeriet har generelt frarådet rejser til udlandet, mens coronaen var på sit højeste. Men fra fredag den 15. oktober går rejsevejledningerne atter tilbage til normalen.

Det betyder, at udgangspunktet er, at myndighederne ikke længere fraråder at rejse. Det betyder samtidig, at rejse- og afbestillingsforsikringer som udgangspunkt vil dække som normalt.

Få et tilbud på en rejse

Ønsker du et konkret tilbud på en rejse, så er det blot at skrive til os.

SKRIV TIL OS