Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +

Kelowna - Hvad kan man opleve?

shutterstock_538724821.jpg

Kelowna - Hvad kan man opleve?

Når I kommer til Kelowna kan I lidt blive lidt i tvivl om, hvorvidt man stadig befinder sig i Canada. Varmen bliver mere markant, og bjergene afløses af bølgende vinmarker. Kelownas maleriske beliggenhed ned til søen, Okanagan Lake, giver gode betingelser for vindyrkning. Omkring Kelowna ligger der flere end 30 vingårde, hvoraf nogle nyder international anerkendelse. Mange af vingårdene er åbne for besøgende, så hvorfor ikke skylle ”rejsestøvet” fra køreturen ned med et glas kølig hvidvin. En tur rundt til nogle af de forskellige gårde kan varmt anbefales.
Udover vinmarker er Kelowna omgivet af en række glimrende golfbaner, og flere kommer til i den nærmeste fremtid. Skulle I være interesserede i at skifte vandrestøvlerne ud med et par golfsko og spille en runde golf, anbefaler vi, at I hjemmefra booker tider, caddie, køller med mere på en af de lokale golfklubbers hjemmeside.

Ønsker I at høre mere om vores rejser til Canada, er I meget velkomne til at ringe til os på telefon 86 13 77 44. I kan også sende os en rejseforespørgsel og få et uforpligtende tilbud. 

Send rejseforespørgsel

GRIZZLY - Grizzly-bjørnen kan opleves flere steder i Canada. Her fanger den laks ved en flod udenfor Banff, Check Point Travel

21

dage
Canada - Den store naturrejse
  • Vancouver og sejltur gennem den canadiske skærgård
  • Ørne, bjørne, spækhuggere og hvaler på Vancouver Island
  • Vandreture i Whistler og vinmarker i Kelowna
  • Cykeltur ved Myra Canyon og kanosejlads i Revelstoke
  • Nationalparkerne Glacier, Yoho, Jasper og Banff
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 15.500

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn