Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +

Lotte og Erling på Seychellerne: "Ikke noget der hedder stress"

Lotte lauritzen.jpg

Lotte og Erling Lauritzen er trofaste kunder hos Check Point Travel. Senest har ægteparret været på Øhop på Seychellerne - Og de nød de smukke tropeøer med den afslappede stemning.  

MFI.jpg

 

Af MATHIAS FISCHER
Rejse-specialist hos 
Check Point Travel

Særlige Seychellerne

Det var en begejstret Lotte og Erling Lauritzen, som Check Point Travel talte med efter deres rejse til Seychellerne. 

"Der er så smukt alle steder, og der er ikke noget, der hedder stress."

Lotte og Erling var meget betaget af Seychellerne - og glade for rejsearrangementet undervejs.

"Det hele har fungeret, og vi fik super service af Check Point Travels samarbejdspartner, der har stået klar på alle hotellerne." 

PRASLIN - Besøg den vidunderlige hvide sandstrand, Anse Lazio, på Praslin.

Magiske Mahé

Lotte og Erling begyndte rejsen med fire dage på øen Mahé. Her boede de på det hyggelige Anse Soleil Beachcomber, som er et af Check Point Travels særligt udvalgte hoteller.

"Anse Soleil Beachcomber var bare super. Sikke en udsigt, og stranden er bare så fin. Det er bare i orden det sted, og de er så søde."

Fra hotellet tog ægteparret på opdagelse på øen.

"Vi lejede en bil med guide og kørte rundt på hele øen. Det var en fantastisk tur. Vi sluttede på rom-destilleri. Det er en super god tur, som vi kan anbefale."

Lotte og Erling var også en tur i hovedstaden.

"Victoria er en spændende by at se - så smuk. Her er mange flotte gamle bygninger, og byen er bestemt et besøg værd."  

MARKEDSLIV - Mød de gæstfrie lokale seychellere på markeder rundt omkring på øerne.

La Digue - kæmpeskildpadder, barbecue og privat strand

På La Digue havde Lotte og Erling nogle dejlige dage på hotellet La Creole.

"Vi havde vores eget lille hus med terrasse - det var super. Vi ringede og bestilte morgenmad, der blev serveret på terrassen. Det var skønt. De havde den flotteste have med fakler om aftenen, og en dejlig privat strand med liggestole. Vi blev endda kørt til restaurant en aften i deres private golfvogn - det var virkelig service."

På La Digue nåede ægteparret vidt omkring. 

"Vi lejede cykler og var rundt på hele øen. Vi så et brudepar på en gammel oksekære, og vi besøgte en restaurant på toppen af et bjerg, hvor vi også så store flyvende hunde - fantastisk. Vi cyklede også til nordkysten langs strandene. Det var så flot."

"Vi var også på en katamarantur, der var et af rejsens absolutte højdepunkter. Vi sejlede til "skildpaddeøen", og på vejen kunne man snorkle og bade. Ombord fik vi barbecue - kæmpe buffet med kød, fisk og salat. Og vi kan love dig, at badevandet var turkis klart, og billederne lyver ikke."

"Selve mødet med skildpadderne var også en kæmpe oplevelse. At kunne gå rundt mellem 150 år gamle skildpadder er ubeskriveligt. Det var virkelig en oplevelse. Og guiderne var fantastiske til at forklare."

SEJLADS - Transporten mellem Praslin, La Digue og Mahé foregår med små katamaraner og er en flot oplevelse.

Praslin | Regnskov og verdens bedste strand

Rejsens sidste del fandt sted på øen Praslin. 

"Her lejede vi igen bil med guide - og vi var hele øen rundt. Vi oplevede den smukke natur, og blandt andet den fantastiske Vallé de Mai-regnskov, hvor der lever sjældne sorte papegøjer, som kun findes på Seycellerne. Vi så også alle de forskellige palmearter. Bestemt en besøg værd."

Også på Praslin var ægteparret glade for indkvarteringen. De skulle have boet på det hyggelige, familiedrevne hotel, Les Lauriers Hotel & Restaurant, men flyttede til et andet hotel, da Lotte ikke var tilpas med kattene, der færdedes ved det første hotel. CPT hjalp med at booke et nyt hotel, og her nød Lotte og Eigil de sidste dage.

"Vi boede ved verdens bedste strand. Den var virkelig skøn. Og også her oplevede vi fremragende service. Til slut blev vi kørt til øens hyggelige lufthavn, hvorfra vi fløj hjem via Paris."  

VANDRETURE - Frodige junglelandskaber venter flere steder på at blive udforsket. Her Vallée de Mai-regnskoven på Praslin.

Herunder kan I se den rejse, som Lotte og Erling var på.

øhopsey-desktop_ny_650x1800.jpg

15

dage

FLYV BILLIGT FRA HAMBORG

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Øhop på Seychellerne
  • Oplev tre vidt forskellige øer
  • Ophold på tre stemningsfulde mini-hoteller
  • Nyd øernes smukke strande
  • Tag på snorkeltur og oplev livet i havet
  • Udforsk regnskoven på Mahé og Praslin
  • Mød kæmpeskildpadderne på Ile de Curieuse

Fra kr. 18.850

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Morten.jpg (2)

Har du brug for hjælp?

Ingen kender flyselskabernes kringlede univers bedre end Morten. Han er udlært i rejsebranchen og har arbejdet for Check Point Travel siden 2005. Så hvis I har brug for en kompliceret billet eller bare den billigste pris, har Morten altid fingeren på pulsen.

Han har selv rejst i store dele af verden. Fra Indonesien og Australien til Thailand, Sri Lanka og Hawaii. Han har også kørt USA, Canada og New Zealand tyndt i motorhome, og han er netop hjemvendt fra en studietur til Cuba. Så ligegyldigt hvor rejsen går hen, kan I roligt lægge planlægningen i Mortens hænder.

86 13 77 44 | mon@cpt.dk