Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +

Mexico kort med seværdigheder

Brug vores Mexico kort til at finde alle de steder, I vil besøge på jeres rejse til Mexico, som byder på smuk natur, indianerlandsbyer og helt utroligt smukke badestrande. På kortet over Mexico har vi indtegnet de mest spændende steder at besøge, så det bliver nemt for jer at vælge.

Mexico

Som vores Mexico kort viser, så byder landet på et væld af oplevelser. I det vestlige Mexico kan I tage på hvalsafari i Baja Califoria. Rent faktisk byder netop denne bugt på verdens største mangfoldighed af hval og delfin-arter. På et besøg oplever langt de fleste gråhvaler, de syngende pukkelhvaler og så havet kæmper over dem alle: blåhvalen. Dem er der 2-3000 i disse farvande, og det svarer til ca. en tredjedel af hele bestanden i verden. Det er meget hval, særligt hvis man lader deres størrelse indgå i regnestykket. En voksen blåhval er omtrent så stor om en Boeing 737!

I det vestlige Mexico kan I også opleve de fantastiske landskaber ved Copper Canyon, som udgør noget af det vildeste terræn i hele Mexico. På togturen "Chepe" kan I opleve de vilde kløfter på nært hold.

Hop nu til modsatte side af vores Mexico-kort. Her finder i indianernes Mexico. Det er herude på Yucatan-halvøen, at I finder de store pyramider og for alvor kan få indsigt i maya-indianernes storhed og rigdom. Endnu et skridt mod øst ligger nogle af Mexicos bedste badesteder - og her er der tilmed mulighed for at snorkle med hvalhajer, hvis i kommer i sæsonen.

Det centrale Mexico er endnu et skatkammer af oplevelser. Her kan I opleve autentiske mexicanske landsbyer og lige så autentiske mexicanske cowboys. Her finder I også smukke kolonitidsbyer, en kirke med et sikkert greb i befolkningen og uforglemmeligt smuk natur.

Rejser til Mexico med Check Point Travel

Har I fået lyst til at rejse til Mexico - eller vil I bare høre lidt mere om muligheder og priser - så tag et kig på vores rejser til Mexico her eller send os en rejseforespørgsel. Vi kvitterer med et godt og helt uforpligtende tilbud på jeres næste Mexico rejse. 

Send rejseforespørgsel

I kan også for overblik over vores rejser til Mexico her:

Tulum 06.jpg

16

dage
Yucatan rundrejse i bil
  • I får det bedste af Yucatan
  • Mayaernes kongebyer Chichén Itza og Calakmul
  • Folkeliv og kolonitidscharme i Merida og Campeche
  • Oplev flamingoer og krokodiller i Celestun
  • Afslapning og badeferie i Playa del Carmen
  • Flyrejse, billeje og gode hoteller

Fra kr. 14.300

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Mexico kort, kort over Mexico, Mexico map eller map of Mexico. Kært barn har mange navne, og med Check Point Travels Mexico kort ved hånden finder I et godt redskab til at få overblik over attraktioner og seværdigheder. Se vores øvrige landekort her.