Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Italy Train Travel

Rejsen til Rom

Rejsen til Rom

Når du booker en rejse til Rom hos os, så kan du frit vælge din afrejsedag. Du kan se prisen i vores priskalender helt fra start i bookingprocessen. Det gør det nemt og overskueligt at finde den rigtige rejse til Rom

Med fly til Rom

Alle vores rejser til Rom foregår med fly. Vi benytter kun forbindelser med maksimalt et stop. Og vi viser kun flyafgange med kort rejsetid.

To lufthavne i Rom

I Rom ankommer du til enten den store, internationale lufthavn Fiumicino, vest for byen. Herfra er der direkte togforbindelse til flere af Roms store banegårde. Andre fly – primærk lavprisselskaberne - ankommer i den gamle militære lufthavn Ciampino syd for byen. Det tager ofte længere tid at komme ind til byen herfra, da der ikke er togforbindelser.

Offentlig transport i Rom

Rom har et omfattende busnet, suppleret med enkelte sporvognslinjer og en række metro- og pendlertoglinjer, som man dog typisk ikke har den store brug for som turist. Attraktionerne i Rom ligger tæt og for de fleste indenfor gåafstand, og det reducerer behovet for offentlig transport. Det kan dog være dejligt at tage bussen hjem til hotellet eller ferielejligheden efter en lang dag, og de kører heldigvis rimelig sikkert og efter planen. Den store terminal for bus og tog hedder Termini, og herfra kommer du nemt til alle dele af Rom og omegn. Det er desuden muligt at tage hurtigtog sydpå til Napoli og nordpå så langt som til Milano på blot 4 timer, mens Firenze kan nås på omkring 1,5 time. Det italienske højhastighedsnet er meget veludbygget og fungerer godt.

Rom Metro