Balcon-del-Zocalo-Vista-con-gente - Mexico City.jpg

Restauranter i Mexico

CPT anbefaler - restauranter i Mexico

Mexico City

Restaurant Azul Histórico. Dette er en af vores favoritter, restauranten ligger i Calle Isabel la Catolica. Det er en stemningsfuld restaurant indrettet i en gårdhave, hvor I kan sidde under trækronerne og spise. De tilbyder et væld af lækre mexicanske retter og serverer dem på traditionel, håndlavet keramik.

El Balcón del Zocalo. Her kan I spise med udsigt til byen centrale plads. Hvis I bare er har mere lyst til en drink, så serverer de også gode drinks her.

Hotel Best Western Majestic. Spis på tagterassen hvor I har en super udsigt til El Zócalo, Palacio National og Catedral Metropolitana.

San Cristobal

Restaurant La Lupe i Calle Real de Guadalupe Hvis I bliver sultne og får lyst til god, veltillavet mad fra Chiapas-provinsen, så kan vi anbefale denne lille restaurant. De har også kolde øl!

Campeche

Marganzo En af vore favoritter i Campache er Marganzo i Calle 8, hvor de serverer veltillavede lokale retter i hyggelige omgivelser.

La Parilla Colonial i Calle 59, hvor der serveres lækker mexicansk mad både indenfor og i gårdhaven omme bagved.

Uxmal

Hacienda San Pedro Ochil en god frokostrestaurant. Her kan I få serveret frokost og kolde drikke i smukke, historiske omgivelser.

Santa Elana/Uxmal

The Pickled Onion. Her serverer de god mad - Spørg efter deres fajitas. De er lækre.

Mérida

La Recova Santa Lucia Hvis I drømmer om at spise middag under åben himmel, så er La Recova Santa Lucia i Calle 60 et godt valg. Aftenen kan I passende slutte med en drink på La Negrita Cantina, der efter vores mening er den mest stemningsfulde bar i Mérida. Den ligger på hjørnet af Calle 62 og Calle 49. På det hvidkalkede murværk står der ”La Negrita”, og når I træder ind gennem svingdørene, er det som at træde ind i en klassisk mexicansk cantina. Det er et populært sted blandt de lokale, og er der ikke plads i baren, så se efter et bord i gårdhaven. Flere gange om ugen er der også levende musik.

Chichen Itza

Hacienda Chichén Nyd en frokost her. Det er en hyggelig restaurant indrettet i en gammel spansk hacienda fra 1600-tallet.