Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_128950319 Yosemite Waterfalls behind Sequoias in Yosemite National Park,California.jpg

Sequoia National Park

En gigantisk eftermiddag i Sequoia National Park

Mand ved Sequoia i Sequoia NP - shutterstock_221462002.jpg

Fra Three Rivers følger I Highway 198. I kører på en vej, der slanger sig gennem de skovklædte bjerge med kolossale graner på begge sider. I et hårnålesving dukker hele landskabet pludselig op i forruden, inden I igen kører ind i giganternes skov. Man forstår hvorfor denne vej har fået tilnavnet Generals Highway.

Der er kun 40 kilometer fra Three Rivers til Giant Forest Museum, men de bugtende veje og de betagende landskaber sænker farten. Det er i virkeligheden fint, for så kan I få det hele med.

Generals Highwai i Sequoia NP - shutterstock_747754831.jpg

Få historien om disse mammuttræer på Giant Forest Museum, inden I begiver jer ud på stierne i skoven. Et af de allerbedste steder at opleve de enorme træer er i Giant Forest, der ligger ganske tæt på museet. I vil føle jer bittesmå, når I vandrer ad stierne i Giant Forest mellem 80 meter høje kæmpegraner, der har en livvidde på 20-25 meter. Det største af træerne er General Sherman. Det er bestemt også værd at se, selv om det er lidt af et tilløbsstykke. Sequoiaernes konge rager 84 meter op mod den blå himmel, og turen rundt om stammen er 31 meter.

Sequoia state forest 2.jpg

Eftermiddagsturen kan passende rundes af med en køretur ind ad Crescent Meadow Road til Moro Rock. Hvis I har mod på at forcere den 400 meter lange trappe, der leder op til toppen af klippen, så bliver i belønnet med en mageløs udsigt til the Great Western Divide. Hvis man er dårligt til bens, er det en anstrengende tur. Men de fleste vil føle, at det er alle anstrengelserne værd.

Moro Rock i Sequoia NP - Rute til udsigtspunkt - shutterstock_670624609.jpg

Inden I igen sætter kurs mod Three Rivers så læg vejen forbi Tunnel Log, der ligger lige i nærheden. Her er et af de store træer for år tilbage væltet ned over vejen, og så har man ganske enkelt lavet en tunnel gennem træets stamme. Et oplagt fotostop.

Bil gennem Tunnel Log i Sequoia NP - shutterstock_544562563.jpg

Er I interesseret I en rejse til USA, hvor I kan opleve Sequoia nationalpark, så kontakt os.

Bestil et tilbud

Fed udsigt fra Golden Gate Park mod Sausolito - shutterstock_685767340.jpg

15

dage
California Dreamin'
  • San Francisco, Golden Gate og Alcatraz
  • Hvaler, delfiner og havoddere i Monterey
  • Det bedste af Highway 1, USA’s smukkeste kystvej
  • Nationalparkerne Sequoia, Kings Canyon og Yosemite
  • Forkælelse, god mad og vin i Sonoma Valley
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 11.550

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn