Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Shutterstock 1437936044

Seværdigheder på Ischia

Castello Aragonese

Castello Aragonese er et slot ved siden af ​​Ischia, i den nordlige ende af Napoli-bugten, Italien. Slottet står på en vulkansk klippeø, der forbindes med den større ø Ischia via en dæmning. 

Tredje generation af Mattera-familien tager sig nu af slottet, garanterer offentlighedens adgang 365 dage om året, udfører ethvert nødvendigt vedligeholdelses- og restaureringsarbejde og fremmer kulturelle begivenheder, der bringer det til live

Hvis i vil vide mere om historien bag slottet og se hvad der foregår bag murene, så er det muligt at booke en rundvisning gennem deres hjemmeside.

Shutterstock 456639811

Chiesa del Soccorso

Chiesa del Soccorso er en katolsk kirke, som ligger på en bjergtop med udsigt ud over havet. Denne opsigtsvækkende hvide kirke, der står som et fyrtårn, er blevet vist på frimærker, malet af kunstnere og fotograferet af mange. I betragtning af dens fremtrædende beliggenhed ville det have været det første syn af hjem, for de mange trætte sømand i tidligere århundreder.

Det anbefales at købe billet hjemmefra, hvis man gerne vil ind og se kirken. 

Maronti Beach

Maronti Beach er en af de største strande på Ischia. Adgangen til stranden er hovedsageligt via en stejl og snoet vej, enten i bil eller til fods. Nederst på den vej vil der være mulighed for at tage bus og taxa, samt det er er parkeringspladser til rådighed. 

Selve stranden er delt op i betalte områder og friområder. 

Fra Maronti har du udsigten over maleriske Sankt 'Angelo. Du kan tage en vandtaxa til og fra Sankt 'Angelo for omkring 3 euro hver vej. 

Stranden ved Maronti Beach nær Sant'Angelo

Hvis i mangler mere inspiration til hvad man kan opleve på Ischia, så tjek denne hjemme side ud.

Læs mere