Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Gennaro
Lær at lave mad med stjernekokken Gennaro Contaldo

Smag på Italien på Orto Paradiso

En stor del af en rejse til Italien er maden. Og den du lære at lave med stjernekokken Gennaro Contaldo, der tilmed har optaget flere af sine madprogrammer på Orto Paradiso, som er et af vores foretrukne hoteller i Italien.

Morgenmad med udsigt på Orto Paradiso

Gennaro Contaldo er italiensk kok og restauratør. I Danmark er han nok mest kendt på grund af hans tætte arbejde med britiske Jamie Oliver, som han officielt kalder sit sjette barn. Derudover er han kendt for sit partnerskab med den italienske kok Antonio Carluccio og deres tv-serie Two Grådige Italienere. 

Gennaro Og Jamie

Gennaro er født og opvokset i Minori, hvor Orto Paradiso ligger, og det mærkes i kokkens tilgang til mad. Amalfikystens oliven, citron og tomater er nemlig hyppige ingredienser i den mad, han tilbereder.

Se hvordan fire retter bliver til på Orto Paradiso her

Gennaro besøger Orto Paradiso og laver ricotta ravioli med mynte og citron

 

Gennaro laver vegetarisk græskar farfalle


Gennaro tilbereder taglierini med tomat og chili


Gennaro laver den klassiske dessert Zabaglione

Oplev Orto Paradiso med Check Point Travel

Kunne du tænke dig at opleve det skønne Orto Paradiso på Amalfikysten? Så tag et kig på denne rejse, der kombinerer oplevelser i Rom med et ophold på det dejlige Paradiso.

Smag på mere af Italien

Du kan også vælge at bo på det charmerende Agriturismo Villa Maria. Her er maden i højsædet og alt fra vin over olivenolie og krydderurter til kød og grøntsager bliver produceret på matriklen. Her spiser du fra jord til bord - og det smager vidunderligt!