Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
DJI 0702
Medarbejdere søges!

Studiemedarbejdere til kundeservice-team i Check Point Travel

Vi har supertravlt hos Check Point Travel i Brabrand. Derfor søger vi nu yderligere 1 medarbejder til vores kundeservice-team. Der er tale om et deltidsjob, der let kan forenes med studier.

Som konsulent i vores kundeservice-team er du i kontakt med kunderne på telefon, mail og chat. Derfor forventer vi, at du….

  • Er imødekommende, udadvendt og serviceminded
  • Er velformuleret på dansk og engelsk - både mundtligt og skriftligt
  • Er struktureret og kan holde flere bolde i luften på én gang
  • Sætter dig ind i vores produkter og rejsemål
  • Har lyst til at bidrage til at give vore kunder den bedst tænkelige service
  • Har du kendskab til et eller flere af vore rejsemål, er det et ekstra plus.

Check Point Travel scorer topkarakter på TrustPilot

Det gør vi blandt andet fordi, at vi hele tiden bestræber os på at give vore kunder en god, personlig og hurtig service. Vi yder lige dét ekstra for vores kunder, så de får en god oplevelse fra den allerførste kontakt. Vi håber, at du har lyst til at være med til at gøre en forskel.

Hvordan er arbejdstiden?

Arbejdstiden ligger inden for åbningstiden, som er mandag til fredag kl. 8.30 til 16.30. Du får 8-16 timer om ugen, som fordeles på 1-2 dage om ugen. Vagterne bliver skemalagt og tilpasset efter eventuelle studier.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi tilbyder gode arbejds- og lønforhold (efter overenskomst) i et mellemstort, privatejet rejsebureau, hvor gode ideer bliver hørt. Du bliver en del af et inspirerende arbejdsmiljø med engagerede og positive kollegaer. Dit arbejdssted er vores lyse lokaler i Brabrand Hus med udsigt til søen og kort afstand til både cykelsti og bus.

Send din ansøgning snarest muligt

Vi glæder os til at modtage din ansøgning (maks. 1 A4) og dit CV. Vi ansætter så snart, at vi har fundet de rigtige medarbejdere. Så send os gerne din ansøgning så hurtigt som muligt. Hvis du i ansøgningen eller CV’et har plads, så lav gerne en kort liste over de rejsemål, du har besøgt.

Send venligst din ansøgning samt CV til chl@cpt.dk

Opstart primo august 2022 eller efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Casper Halle Lystlund eller Jonas Albæk på 86 13 77 44.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere