Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
LA DIGUE - På La Digue kan I se, hvordan granitklipper skaber stemningsfulde og smukke små strandafsnit.
Oplevelser på La Digue
La Digue Bike (3)
Anse Severe (2)
Grand Anse (1)

Tag på dagstur til La Digue

Hvis I bor på Praslin, så er der kun en meget kort færgetur til naboøen La Digue. Så snart I går fra borde og træder de første skridt ind i den lille havneby, så fornemmer I med det samme, at der er en ganske særlig stemning på La Digue. Der er næsten ingen biler. Langt størstedelen af trafikanterne kører på cykel. I laaaaaangsomt tempo. Der er stille. Ikke fordi at La Digue er blottet for mennesker, men fordi at sådan er livet på La Digue. Og den stemning og rytme er det uendeligt let at falde ind i. Hvis I har haft en sidste rest af tanker om arbejde eller hjemlige pligter, I har forsømt, så forsvinder de som dug for solen her på La Digue.

Oplev La Digue på cykel

La Digue Bike (3)

Den bedste måde at se øen på er ved at leje en cykel. Cykeludlejningen finder I så snart, I kommer i land. Hvis I gerne vil være sikre, så overvej at bestille cyklerne i forvejen. Det kan I gøre hos Maria’s La Digue Tours, der har cykler, der kommer med cykelkurv, lås og hjelm til børnene. Cyklerne koster omkring 10 Euro for en dag, og de kan forudbestilles her: La Digue Bike Rental​

Anse Source D’Argent - Den verdensberømte strand

LA DIGUE - På La Digue kan I se, hvordan granitklipper skaber stemningsfulde og smukke små strandafsnit.

La Digue er ikke større end I kan nå hele vejen rundt på en dag. Men tag en af de tidlige morgenbåde og vælg en sen eftermiddagsbåd retur til Praslin, så kan I nyde La Digue uden at have travlt. Og I har god tid til at stoppe engang imellem og tage en pause og en dukkert ved en af de postkort-smukke strande.

Den mest berømte af strandene er Anse Source D’Argent, der er foreviget på alverdens billeder. Den er så berømt, at det er her de fleste dagsturister søger hen. Så besøg stranden om morgenen eller sidst på eftermiddagen. For den er bestemt et besøg værd. Eller gå lidt længere sydpå, så slipper I hurtigt for de andre turister. Bemærk at Anse Source D’Argent ligger i et parkområde med en gammel kokosolieplantage. Derfor skal man betale entré lige netop her. Prisen ligger omkring 100 Rps pr. person. Der er for øvrigt en lille café ganske tæt på den berømte strand.

Skøn stemning ved stranden Anse Severe

Anse Severe (4)

Hvis I cykler i den stik modsatte retning – altså nordpå – så kommer I forbi den smukke gamle kirkegård og når kort efter Anse Severe. Denne strand er en af vore favoritter. Her kan I ligge i skyggen af de store takamaka-træer og se ud på vandet, der ligger glaskart og lyseblåt for enden af det hvide sand. Få lidt at drikke fra de små strandboder, og overvej om I skal tage en tur rundt om øens nordlige spids.

Den uopdagede side af La Digue

Kører I videre ad den vej, så skal I samme vej tilbage. Men det gør ikke noget, når ruten er så smuk som denne. Når I kommer rundt om nordspidsen og om på østkysten, er det som om, at I har det hele for jer selv. Af en eller anden grund er der ikke ret mange andre end de lokale, der kommer over på denne side af øen. Så her kan I være heldige at få en paradisstrand helt for jer selv. Hvis I bliver sultne eller har lyst til en drink eller en friskpresset juice, så kør til restaurant Chez Jules. I kan ikke misse den. Det er den eneste restaurant på denne side af øen.

Besøg stranden Grand Anse eller spis på Le Repaire

Grand Anse (1)

En anden flot cykeltur går fra byen og nærmest tværs over øen til den strand, der hedder Grand Anse. Her kommer der heller ikke mange turister, men der er en hyggelig lokal restaurant kaldet Loutier Coco. Hvis det er en dag med bølger, så kan der være understrøm ved Grand Anse, så det skal I være opmærksomme på. Hvis I skal have en lækker frokost eller har lyst til at spise tidlig aftensmad på en skøn italiensk/creolsk restaurant, så skal lægge vejen forbi det lille hotel Le Repaire. Det er i deres køkken, at der trylles.

Vil I også opleve La Digue?

På følgende rejser kan I opleve La Digue og den autentiske stemning

Anse Major Trail, Hiking On Nature Trail Of Mahe, Seychelles

15

dage

POPULÆR!

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

To øer i paradis
  • Oplev to paradis øer på Seychellerne
  • Bo på stemningsfulde mini-hoteller
  • Nyd livet på de smukke hvide sandstrande
  • Tag på snorkeltur, cykeltur eller vandretur
  • Oplev regnskov og kæmpeskildpadder
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

Fra kr. 19.000

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
shutterstock_153086123.jpg

15

dage

FLYV BILLIGT FRA HAMBORG

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Øhop på Seychellerne
  • Oplev tre vidt forskellige øer
  • Ophold på tre stemningsfulde mini-hoteller
  • Nyd øernes smukke strande
  • Tag på snorkeltur og oplev livet i havet
  • Udforsk regnskoven på Mahé og Praslin
  • Mød kæmpeskildpadderne på Ile de Curieuse

Fra kr. 20.800

Pris pr. person ved 2 voksne
IMG 1309

15

dage

FORKÆLELSE

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Øhop på Seychellerne - deluxe
  • Oplev tre vidt forskellige øer
  • Bo på tre skønne luksushoteller
  • Nyd livet på de fantastiske strande
  • Tag på snorkeltur og oplev livet i havet
  • Udforsk regnskoven på Mahé og Praslin
  • Mød kæmpeskildpadderne på Ile de Curi

kr. 38.700

Fra kr. 36.300

Pris pr. person ved 2 voksne