Thailand kort med seværdigheder

Hvad vil I se og opleve på jeres rejse til Thailand? På Check Point Travels kort over Thailand finder I masser af gode bud.

Rejser I med Check Point Travel kan de mange steder på Thailand kortet kombineres, så I oplever flere steder og seværdigheder på en og samme rejse. Kontakt os gerne og få mere at vide om mulighederne.  

Rejser til Thailand med Check Point Travel

Har I fået lyst til at tage på en uforglemmelig rejse til Thailand - eller vil I bare høre lidt mere om muligheder og priser - så kan I se vores rejser til Thailand her. I kan også sende os en rejseforespørgsel og få et uforpligtende tilbud. 

Send rejseforespørgsel

I kan også se vores rejser til Thailand her:

Thailand kort, kort over Thailand, kort over Thailand med øer, Thailand map eller map of Thailand. Kært barn har mange navne, og med Check Point Travels Thailand kort ved hånden finder I et godt redskab til at få overblik over attraktioner og seværdigheder. Se vores øvrige landekort her.

Skønne bjerge i nord Thailand

Som vores Thailand kort viser, så byder Thailand på maser af spændende oplevelser. I det grønne, bjergrige nord kan I se rismarker og besøge farverige markeder, hvor både mad, råvarer og souvenirs sælges til højestbydende på syngende thai.

Kludetæppet Bangkok

I det centrale Thailand ligger mægtige Bangkok, som byder på et væld af seværdigheder. I kan sejle på floden, der løber igennem byen, I kan besøge et af de sjove markeder eller tage en tur i Chinatown, hvor gadekøkkenerne ligger side om side i de smalle gader. Det er også her, at I finder nogle af Thailands største seværdigheder: Grand Palace og den liggende buddhas tempel, Wat Pho. Det er også oplag at lægge en tur forbi River Kwai og den berømte bro, der ligger nordvest for hovedstaden.

Eksotiske øer i syd

Længere mod syd lokker Thailands øer og strande. Husk at steder som Krabi og Khao Lak på vestkysten får mest solskin i vores vintermåneder. Om sommeren kan vejret være mere ustabilt. Koldt bliver her dog aldrig, men nogle kortvarige og kraftige byger er helt normalt.

Vil I rejse til Thailand om sommeren, kan det være en god ide at skele til øerne på den østlige side af fastlandet. Her er nemlig rigtig gode chancer for masser af solskin - og behagelige temperaturer.  

Rejser I til syd Thailand, så læg også vejen forbi Khao Sok, som byder på frodig jungle og dyreliv.