UFORSTYRRET - Lad batterierne op på den dejlige, uforstyrrede strand. Nyd udsigten over havet fra skyggen under en palme.
Verden er fuld gang med at åbne igen...

Hvor kan jeg rejse hen lige nu?

Corona har i lang tid gjort det vanskeligt at rejse. Men med vaccinens ankomst er verden så småt ved at åbne, og det er efterhånden muligt at rejse flere og flere steder hen. Læs her om dine muligheder og rettigheder.

Åbne lande

Coronaen har ramt verden meget forskelligt, og flere steder er smjitten nu så megt under kontrol, at det er muligt at besøge landet som ferie-gæst. Det gælder f.eks. Sri Lanka, Mexico, Cuba, Kenya, Tanzania og Maldiverne.

Nogle steder skal du fremvise en negativ corona-test ved indrejse. Andre steder bliver du testet ved ankomst. Men ellers er du fri til at udforske og nyde din ferie. Du får fuld information om reglerne, når du kontakter os.

Rejs med Check Point Travels Rejsegaranti

Hos Check Point Travel hjælper vi gerne med at sammensætte en rejse, hvis du vil ud på eventyr. Men du skal væire opmærksom på dine rettigheder.

Vi giver i mange tilfælde Rejsegaranti, og dermed har du præcis de samme rettigheder som før coronaen. Det betyder, at dersom Udenrigsministeriet fraråder rejsen, når der er 14 dage eller mindre til afrejse, så kan du få alle dine penge retur. Du kan bestille nu og få Rejsegaranti på rejser i Europa med afrejse efter 1. maj 2021. I resten af verden skal afrejsen ligge efter 1. oktober 2021. Læs mere om Rejsegarantien.

Bestil trygt din rejse hos os

Vil du rejse allerede før Rejsegarantiens start, så hjælper vi dig gerne med at sammensætte en rejse. Det eneste, du skal gøre er at fortælle os lidt om dine ønsker.

  • Vi tilbyder kun at arrangere rejser, hvor det er trygt at rejse hen.
  • Din tryghed er vigtig. Derfor er vi i tæt kontakt med vores partnere i hele verden, så vi ved besked om alle forhold af betydning for din rejse.
  • Vi er et økonomisk velfunderet rejsebureau – og vi forventer at være her for vores kunder de næste mange år frem.
  • Alle kunder, hvis rejse er blevet forhindret pga. Corona, har fået alle deres penge retur eller har flyttet rejsen.
  • 78% giver os karakteren fremragende på Trustpilot.
  • Din rejse er dækket af Pakkerejseloven, og vi er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2288). Dermed er din pakkerejse altid er dækket af Rejsegarantifonden.

Få et tilbud på en rejse

Ønsker du et konkret tilbud på en rejse, så er det blot at skrive til os.

SKRIV TIL OS