Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
14_TAK_for_en_dejlig_ferie_.jpg

"Vi løb tør for solcreme, så godt var vejret på Sri Lanka"

Check Point Travel-kunden, Jacob Lundsgaard, var i februar 2019 på familieferie på Sri Lanka med sin hustru og deres to drenge på 6 og 9 år. Familien havde en skøn tur med både spændende oplevelser og dejlig afslapning i solen.

MFI.jpg

 

Af MATHIAS FISCHER
Rejse-specialist hos 
Check Point Travel

"Det skal være en børnevenlig badeferie, men vi vil også opleve kultur, natur og dyreliv - og lære lidt af landet at kende."

Sådan lød kravet, eller ønsket, til rejsen fra Jacob Lundsgaard og familien. Og heldigvis fik de lige, hvad de ønskede sig:

"Det levede rejsen til fulde op til. Det var super godt. Vi var også heldige med vejret og endte endda med at løbe tør for solcreme". 

01_negombo_beach_.jpg

Drengene var vilde med det

Jacobs to drenge nødt rejsen og det eksotiske Sri Lanka i fulde drag:

"Drengene var vilde med især dyrene i Udawalawe. Vi så noget, der minder om en komodovaran, og drengene var vilde med det. Vi så også elefanter og aber, som drengene syntes var ret fedt. Og så nød de selvfølgelig at bade".

Et andet højdepunkt for børnene var togturen gennem højlandets temarker:

"Togturen var mega fed. Ungerne elskede den rolige tur, hvor man nærmest kunne hænge ud ad vinduet, mens toget langsomt kørte gennem plantager og forbi smukke vandfald."

Også de voksne var begejstrede for højlandets temarker, hvor familien tilbragte et par dage:

"Der var sådan en dejlig ro. Der var ingen larm i plantagerne. Vi gik direkte ud af hotellet og ud i temarkerne. Vi mødte også nogen af teplukkerne, som var utroligt venlige og imødekommende, og viste os, hvordan de arbejdede, og fik selvfølgelig også smagt en masse te." 

11_dyrelive_udenfor_hotel_ved_udawaleve_ca_350cm_lang.jpg

Super chauffør og venlige srilankanere

Rejsen var delt op, så der var dage ved stranden både til at starte med og til at slutte med. Rejsens midterste del bragte familien i nationalpark og i højlandet, og på denne del af rejsen havde de en dygtig og rar lokal chauffør.

"Vi havde en super god chauffør. Han var meget betænksom og hensynsfuld, og viste os blandt andet gode spisesteder og anbefalede ting, der lå lidt udenfor rejsens program for at give os så god en rejseoplevelse som overhovedet muligt."

Familiens øvrige kontakt med de lokale var også en god oplevelse:

"Srilankanerne er meget venlige. Og så er de ikke så opsøgende i forhold til at sælge, hvilket var virkelig rart. Derudover virker lysten til at give god betjening ikke så påtaget - de er simpelthen bare høflige og venlige." 

09_tuktuk_mod_lipton_seat_.jpg

Godt rejseprogram og fin service

Jacob Lundsgaard og familien var glade for Check Point Travels måde at skrue rejsen sammen på:

"Det passede os rigtig godt, at vi både startede og sluttede med nogle stranddage. På den måde fik vi lidt af alt det, vi godt kan lide, nemlig en blanding af at slappe af, men samtidig få en masse spændende og store oplevelser."

De var også tilfredse med servicen inden rejsen:

"Vi fik en rigtig fin service fra Lisbeth. Hun forklarede fint rejsens indhold og kom med yderligere forslag og anbefalinger på baggrund af hendes egne oplevelser fra en lignende familierejse. Vi fik også hurtigt svar på opfølgende spørgsmål, så vi er godt tilfredse med servicen.

03_stop_ved_gadesælger_paa_ved_til_nuwara_eliya.jpg

Jacob anbefaler Sri Lanka

Den aarhusianske familie kan sagtens finde på at besøge Sri Lanka igen i fremtiden, for de var begejstrede for det eksotiske land:

"Sri Lanka kan klart anbefales. Et rejsemål der har meget at tilbyde, og bevæger man sig lidt udenfor "turist-grænserne", møder man en smilende og imødekommende befolkning, der vil gøre alt for, at man synes godt om øen." 

Skal du også opleve Sri Lanka?

Ønsker du at opleve Sri Lanka ligesom Jacob og familien, så klik ind og se nærmere på den rejse, som de var på herunder.

Famlieferie På Sri Lanka

15

dage
Familieferie på Sri Lanka
  • Halvpension, egen chauffør, god tid og roligt tempo
  • Uforglemmelig togtur gennem bjergene og de grønne temarker
  • Korte vandreture, vandfald og hygge omkring Ella
  • Safari blandt elefanter og krokodiller i Udawalawe N.P.
  • Badeferie og afslapning ved på 4-stjernet standhotel i Bentota
  • Inkl. fly, hoteller, transfers samt halvpension

Fra kr. 14.100

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
LAX.jpg

Jeg hedder Lisbeth - Kan jeg hjælpe med noget?

Lisbeth har været i rejsebranchen siden 1999 - først som rejseleder, og siden har hun beskæftiget sig både med charterrejser, erhvervsrejser samt pakkerejser.

Lisbeth har om nogen erfaring i at sammenstykke drømmerejser til hele verden :)

86 13 77 44 | kundeservice@cpt.dk