Visum til Cuba

Alle der rejser til Cuba skal have visum. Passet skal være gyldigt i mindst tre måneder efter hjemkomst.

Køber du rejsen hos os, så er visum inkluderet i rejsens pris. For at lave et Cuba visa til dig, skal vi bruge en kopi af dit pas - send det til cubavisum@cpt.dk, og så sender vi dit visum til Cuba med posten. Du er også velkommen til at medbringe dit pas og komme forbi vores rejsebureau i Brabrand, Aarhus. Vi har åbent alle hverdage fra klokken 9-17. Adressen er: Hovedgaden 54, 2. th., 8220 Brabrand.

I det omfang det er muligt for os, laver vi også visum for personer, der ikke har købt deres Cubarejse hos os. Her koster et Cuba visa kr. 700 pr. person.

Køb af visum

For at købe et visum til Cuba skal du sende en mail til os på cubavisum@cpt.dk med en kopi af dit pas og samtidig lave en bankoverførsel på kr. 700 til reg. 6181 konto 0007548419. Når vi har registreret din betaling, udarbejder vi et visa til dig og sender det med posten.

Vigtigt!: For at vi kan nå at behandle din visumansøgning og sende dit visum til dig i tide, skal vi have kopien af dit pas (den side med foto) og registrere din indbetaling senest 3 uger før, du skal rejse.

Visummet er gyldigt i 30 dage fra ankomstdagen til Cuba, men det kan forlænges på Cuba med 30 dage ekstra. Forlængelse af visum sker på immigrationskontoret i Havanna, og det kan koste fra 20-100 USD, alt efter hvor længe du skal være der, samt hvilken politibetjent du støder ind i:)

Har du et udenlandsk pas, bør du ringe til Den Cubanske Ambassade for at tjekke de gældende visumregler.

 

Jeg hedder Lisbeth - Kan jeg hjælpe med noget?

Lisbeth har været i rejsebranchen siden 1999 - først som rejseleder, og siden har hun beskæftiget sig både med charterrejser, erhvervsrejser samt pakkerejser.

Lisbeth har om nogen erfaring i at sammenstykke drømmerejser til hele verden :)

86137744 | lax@cpt.dk