Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Stranden nord for Mangsit.jpg
Bali, Gili og Lombok Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokal privat transport
Se galleri

Program & kort

1

Ubud

3 nætter:

Ubud, Balis kulturelle centrum og spektakulær natur

2

Gili Meno

5 nætter:

Lækre strande, farverig snorkel og hyggelige restauranter

3

Lombok

4 nætter:

Badeferie, atmosfære og gode udflugtsmuligheder

Rejseplan

Denne spændende rundrejse kombinerer tre forskellige øer med meget forskellige udflugtsmuligheder og oplevelser undervejs. Grønne rismarker, vandreture og mindfulness i Ubud. Afslapning, snorkling og dykning på Gili Meno. Vandfald, vulkaner og afslapning på Lombok. Søger I variation og et uforglemmeligt øhop er Bali, Gili og Lombok det rigtige valg.

shutterstock_746605723 Bali Rice Terraces.jpg

Rejsen kort:

Drømmer I om det ultimative øhop til tre meget forskellige indonesiske øer, og er I på udkig efter nogle uforglemmelige naturoplevelser over og under havets overflade, så er denne kombinationsrejse til Bali, Gili og Lombok et rigtig godt valg. I kan blandt andet besøge farverige lokale markeder, forkæle jer selv med luksuriøse spabehandlinger og slappe af ved poolen eller stranden. Derudover har I mulighed for at snorkle på indbydende koralrev, vandre til brusende vandfald og små hyggelige landsbyer igennem grønne rismarker. Turen henvender sig til alle, der ønsker det maksimale udbytte af en kombinationsrejse med stemningsfulde hoteller, afslapning og uforglemmelige naturoplevelser.

Fra Danmark går turen mod Bali.

shutterstock_567711667 Beautiful view of Balinese traditional fields. Nature walk in green rice terrace. Happy mother hold happy little baby traveler. Travel adventure with child, family summer vacation in.jpg

Ved ankomsten til Bali bliver I modtaget af en repræsentant fra vores lokale samarbejdspartner, der vil køre jer direkte til jeres hotel i Ubud. Mindre end et par timers kørsel væk fra det menneskefyldte syd Bali, ligger Ubud. Få andre steder på øen synes Balis kulturelle hjerte at banke kraftigere end her, og selvom byen i dag besøges af en del turister, er Ubud stadig et ualmindeligt charmerende sted.

vandretur i Ubud. Rejser til Bali.jpg

Området omkring Ubud kalder næsten på at blive undersøgt nærmere, så selvom hotellet er en hyggelig lille oase, vil vi anbefale, at I følger kaldet og eventuelt hyrer en engelsktalende lokalguide, der kan tage jer med på eventyr, for byens måske største attraktioner er den fantastiske natur, der venter lige uden for bygrænsen. Her risler floder og bække gennem frodige dale, hvor lokale bønder i vand til knæene passer deres rismarker med okser og simple redskaber, præcis, som deres forfædre gjorde det før dem. Der er vandreture i alle sværhedsgrader, så alle kan være med.

Cykeltur i Ubud. Rejser til Bali.jpg

Lej eventuelt et par cykler og tril forbi abe-skoven, hvor en stor flok makakker holder til. De er ikke bange for mennesker, så det er muligt at komme ganske tæt på de nysgerrige dyr. I de frodige landskaber og småbyer omkring Ubud er der masser af stier at vælge imellem, og hvem ved, om I falder over et lokalt marked eller et lille tempel, hvor en ceremoni er i fuld gang? Sikkert er det i hvert fald, at ligegyldig hvilken retning I cykler fra Ubud, vil I snart være omgivet af dybgrønne rismarker med små palmelunde.

Få inspiration til hvad I også kan lave i Ubud

Fra Ubud går turen med privatchauffør til færgelejet i Padangbai, hvorfra I skal med den lokale hurtigfærge til øen Gili Air, og derfra videre med en mindre båd til naboøen Gili Meno, der vil være jeres udgangspunkt for de næste seks dage. Gili Meno adskiller sig fra de to andre Gili-øer ved at være mindre størrelsesmæssigt og samtidig mindre udviklet. 

Noget af det første I vil lægge mærke til ved ankomsten til Gili Meno er fraværet af trafikstøj. Det vildeste I møder i trafikken på stien rundt langs med øens strande er cykler! Øen er cirka 1 kilometer bred og 2 kilometer lang, så I kan nemt gå øen rundt på et par timer og finde jeres eget lille stykke af paradis på en af de mange små strandafsnit.

I har fire hele dage til at nyde den afslappende atmosfære på Gili Meno og finde jeres egne små favoritsteder rundt om på øen. Der er gode muligheder for snorkling rundt om hele øen, men især østsiden af øen har et interessant rev med koraller og farverige fisk. I kan prøve jer frem, da de korte afstande til de forskellige revafsnit er til at overse. Alternativt kan I tage på en organiseret snorkeltur med båd, hvilket arrangeres ganske nemt lokalt.

Da Gili Meno kun ligger få minutters sejlads fra de to søsterøer, Gili Trawangan og Gili Air, vil det være nærliggende at tage på øhop og besøge de andre øer. Gili Trawangan er den livligste, medens Gili Air er en fin blanding af landsby og strand. Fælles for dem begge er, at de også har rigtig gode snorkelområder med mulighed for at opleve koraller, farverige fisk og havskildpadder.

Der er kun en kort sejltur mellem Gili øerne og Lombok, så I får næsten fire hele dage på Lombok, der gemmer på en række interessante naturoplevelser i kombination med afslapning og selvforkælelse.

Afslapning og selvforkælelse

For nogle bruges tiden bedst med afslapning på resortet i skyggen fra de mange træer og palmer. Det hyggelige pool-område ligger lige ud til stranden, så der er aldrig langt at bevæge sig, hvis I trænger til at køle lidt ned. Ønsker I at tage selvforkælelsen et skridt videre, kan vi varmt anbefale et besøg i resortets dejlige spaafdeling, hvor massage, bade og behandlinger tilbydes i flere varianter. Dagene kan sluttes af i strandbaren eller restauranten med en forfriskende drink og en uforstyrret solnedgang, der på dage med klart vejr gør det muligt at se solen gå ned over Gunung Agung vulkanens kegleformede skygge ovre på Bali.

Gåture

En gåtur langs med stranden bringer jer ligeledes til nogle små hyggelige, lokale fiskerestauranter og andre hoteller med glimrende restauranter. Alternativt kan I på cirka 15 minutter køre til Sengigi, en mindre by, hvor I finder et udvalg af småbutikker og restauranter.

For de aktive findes der en række flotte vandreture på Lomboks nordkyst med udgangspunkt i byen Senaru. Her kan I komme på vandreture ud i rismarkerne, opleve smukke vandfald samt nyde udsigten til den imponerende Rinjani vulkan. Husk at sætte en hel dag af til disse ture.

I kan nu passende nå en sidste dukkert i havet eller poolen, inden I op ad formiddagen bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen på Lombok, hvor hjemrejsen kan begynde.

Efter endt rejse lander flyet på dansk grund. 

Bali, Gili og Lombok

 • 3 nætter i Ubud på Rama Phala Resort & Spa***
 • Vandre- og cykelture i grønne rismarker i Ubud
 • 5 nætter på tilbagelænede Gili Meno på Seri Resort***
 • Afslapning, badeferie og spændende snorkling ved Gili
 • 4 nætter på Lombok på Living Asia Resort & Spa****
 • Store naturoplevelser og gode udflugtsmuligheder

kr. 9.500,-

15 dage fra kr. 9.400,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 14. mar 2022

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Denpassar t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Indenrigsbillet: Lombok til Bali
 • Lufthavnskatter og afgifter
 • Privat transport fra lufthavn til hotel på Bali
 • 3 nætter i Ubud på Rama Phala Resort & Spa*** i Deluxe Room, inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn får I 1 dobbeltseng og 1 opredning)
 • 5 nætter på Gili Meno på Seri Resort*** i Sea View Suite inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn får I 1 dobbeltseng og 1 opredning)
 • 4 nætter på Lombok på Living Asia Resort & Spa**** i Garden View Room inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn får I 1 dobbeltseng og 1 opredning)
 • Transport med båd og bil mellem Bali og Gili og Lombok
 • Privat transport fra hotel til lufthavn på Lombok

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Bali eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
shutterstock_387025426 young woman doing yoga outside in natural environment.jpg
shutterstock_702620527.jpg
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os