Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Stranden nord for Mangsit.jpg
Bali, Gili og Lombok Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokal privat transport
Se galleri

Bali, Gili og Lombok

  • 3 nætter i Ubud på Rama Phala Resort & Spa***
  • Vandre- og cykelture i grønne rismarker i Ubud
  • 5 nætter på tilbagelænede Gili Meno på Seri Resort***
  • Afslapning, badeferie og spændende snorkling ved Gili
  • 4 nætter på Lombok på Living Asia Resort & Spa****
  • Store naturoplevelser og gode udflugtsmuligheder

15 dage fra kr. 16.350,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: Hamborg d. 23. sep 2022

Rejseplan

Denne spændende rundrejse kombinerer tre forskellige øer med meget forskellige udflugtsmuligheder og oplevelser undervejs. Grønne rismarker, vandreture og mindfulness i Ubud. Afslapning, snorkling og dykning på Gili Meno. Vandfald, vulkaner og afslapning på Lombok. Søger I variation og et uforglemmeligt øhop er Bali, Gili og Lombok det rigtige valg.

shutterstock_746605723 Bali Rice Terraces.jpg

Rejsen kort:

Drømmer I om det ultimative øhop til tre meget forskellige indonesiske øer, og er I på udkig efter nogle uforglemmelige naturoplevelser over og under havets overflade, så er denne kombinationsrejse til Bali, Gili og Lombok et rigtig godt valg. I kan blandt andet besøge farverige lokale markeder, forkæle jer selv med luksuriøse spabehandlinger og slappe af ved poolen eller stranden. Derudover har I mulighed for at snorkle på indbydende koralrev, vandre til brusende vandfald og små hyggelige landsbyer igennem grønne rismarker. Turen henvender sig til alle, der ønsker det maksimale udbytte af en kombinationsrejse med stemningsfulde hoteller, afslapning og uforglemmelige naturoplevelser.

Fra Danmark går turen mod Bali.

shutterstock_567711667 Beautiful view of Balinese traditional fields. Nature walk in green rice terrace. Happy mother hold happy little baby traveler. Travel adventure with child, family summer vacation in.jpg

Ved ankomsten til Bali bliver I modtaget af en repræsentant fra vores lokale samarbejdspartner, der vil køre jer direkte til jeres hotel i Ubud. Mindre end et par timers kørsel væk fra det menneskefyldte syd Bali, ligger Ubud. Få andre steder på øen synes Balis kulturelle hjerte at banke kraftigere end her, og selvom byen i dag besøges af en del turister, er Ubud stadig et ualmindeligt charmerende sted.

vandretur i Ubud. Rejser til Bali.jpg

Området omkring Ubud kalder næsten på at blive undersøgt nærmere, så selvom hotellet er en hyggelig lille oase, vil vi anbefale, at I følger kaldet og eventuelt hyrer en engelsktalende lokalguide, der kan tage jer med på eventyr, for byens måske største attraktioner er den fantastiske natur, der venter lige uden for bygrænsen. Her risler floder og bække gennem frodige dale, hvor lokale bønder i vand til knæene passer deres rismarker med okser og simple redskaber, præcis, som deres forfædre gjorde det før dem. Der er vandreture i alle sværhedsgrader, så alle kan være med.

Cykeltur i Ubud. Rejser til Bali.jpg

Lej eventuelt et par cykler og tril forbi abe-skoven, hvor en stor flok makakker holder til. De er ikke bange for mennesker, så det er muligt at komme ganske tæt på de nysgerrige dyr. I de frodige landskaber og småbyer omkring Ubud er der masser af stier at vælge imellem, og hvem ved, om I falder over et lokalt marked eller et lille tempel, hvor en ceremoni er i fuld gang? Sikkert er det i hvert fald, at ligegyldig hvilken retning I cykler fra Ubud, vil I snart være omgivet af dybgrønne rismarker med små palmelunde.

Få inspiration til hvad I også kan lave i Ubud

Fra Ubud går turen med privatchauffør til færgelejet i Padangbai, hvorfra I skal med den lokale hurtigfærge til øen Gili Air, og derfra videre med en mindre båd til naboøen Gili Meno, der vil være jeres udgangspunkt for de næste seks dage. Gili Meno adskiller sig fra de to andre Gili-øer ved at være mindre størrelsesmæssigt og samtidig mindre udviklet. 

Seri Resort Gili Meno. Rejser til Bali.jpg

Noget af det første I vil lægge mærke til ved ankomsten til Gili Meno er fraværet af trafikstøj. Det vildeste I møder i trafikken på stien rundt langs med øens strande er cykler! Øen er cirka 1 kilometer bred og 2 kilometer lang, så I kan nemt gå øen rundt på et par timer og finde jeres eget lille stykke af paradis på en af de mange små strandafsnit.

I har fire hele dage til at nyde den afslappende atmosfære på Gili Meno og finde jeres egne små favoritsteder rundt om på øen. Der er gode muligheder for snorkling rundt om hele øen, men især østsiden af øen har et interessant rev med koraller og farverige fisk. I kan prøve jer frem, da de korte afstande til de forskellige revafsnit er til at overse. Alternativt kan I tage på en organiseret snorkeltur med båd, hvilket arrangeres ganske nemt lokalt.

Snorkling på Gili. Rejser til Bali.jpg

Da Gili Meno kun ligger få minutters sejlads fra de to søsterøer, Gili Trawangan og Gili Air, vil det være nærliggende at tage på øhop og besøge de andre øer. Gili Trawangan er den livligste, medens Gili Air er en fin blanding af landsby og strand. Fælles for dem begge er, at de også har rigtig gode snorkelområder med mulighed for at opleve koraller, farverige fisk og havskildpadder.

Gili Trawangan. Rejser til Bali.jpg

Der er kun en kort sejltur mellem Gili øerne og Lombok, så I får næsten fire hele dage på Lombok, der gemmer på en række interessante naturoplevelser i kombination med afslapning og selvforkælelse.

Afslapning og selvforkælelse

For nogle bruges tiden bedst med afslapning på resortet i skyggen fra de mange træer og palmer. Det hyggelige pool-område ligger lige ud til stranden, så der er aldrig langt at bevæge sig, hvis I trænger til at køle lidt ned. Ønsker I at tage selvforkælelsen et skridt videre, kan vi varmt anbefale et besøg i resortets dejlige spaafdeling, hvor massage, bade og behandlinger tilbydes i flere varianter. Dagene kan sluttes af i strandbaren eller restauranten med en forfriskende drink og en uforstyrret solnedgang, der på dage med klart vejr gør det muligt at se solen gå ned over Gunung Agung vulkanens kegleformede skygge ovre på Bali.

Spa. Rejser til Bali.jpg

Gåture

En gåtur langs med stranden bringer jer ligeledes til nogle små hyggelige, lokale fiskerestauranter og andre hoteller med glimrende restauranter. Alternativt kan I på cirka 15 minutter køre til Sengigi, en mindre by, hvor I finder et udvalg af småbutikker og restauranter.

For de aktive findes der en række flotte vandreture på Lomboks nordkyst med udgangspunkt i byen Senaru. Her kan I komme på vandreture ud i rismarkerne, opleve smukke vandfald samt nyde udsigten til den imponerende Rinjani vulkan. Husk at sætte en hel dag af til disse ture.

I kan nu passende nå en sidste dukkert i havet eller poolen, inden I op ad formiddagen bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen på Lombok, hvor hjemrejsen kan begynde.

Efter endt rejse lander flyet på dansk grund.