shutterstock_166849130.jpg
Bali og Gili Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokal privat transport
Se galleri

Bali og Gili

 • 3 nætter i Ubud på det hyggelige Rama Phala Resort & Spa***
 • Vandre- og cykelture i grønne rismarker i Ubud
 • 6 nætter på tilbagelænede Gili Meno på Seri Resort***
 • Afslapning, badeferie og spændende snorkling ved Gili øerne
 • 3 nætter i livlige Sanur på Segara Village Hotel****
 • Inkl. fly, hotel, transport og morgenmad

kr. 9.100,-

15 dage fra kr. 9.000,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 02. sep 2021

Rejseplan

Kombinationen af de frodiggrønne rismarker og smukke templer omkring kunstnerbyen Ubud med Gili øernes tilbagelænede stemning og glimrende snorkling er udgangspunktet for denne herlige rundrejse. Turen sluttes af ved stranden i skønne Sanur.

shutterstock_555789073.jpg

Rejsen kort:

Dagene i Ubud kan fordrives med vandreture og cykelture for de aktive, yoga og meditation for de ”mindfulde” samt besøg på de farverige lokale markeder for de nysgerrige.

Efterfølgende venter et ophold på Gili Meno, hvor dagene bruges bedst på stranden eller i havoverfladen med snorkel og maske blandt farverige fisk og koraller, mens små hyggelige restauranter medvirker til den gode aftenstemning.

Turen sluttes af i Sanur, hvor der tilbydes et sandt overflødighedshorn af aktiviteter samt glimrende shopping og et spændende udvalg af hyggelige restauranter i umiddelbar nærhed af strandhotellet.

Fra Danmark går turen mod Bali.

Ved ankomsten til Bali bliver I modtaget af en repræsentant fra vores lokale samarbejdspartner, der vil køre jer direkte til jeres hotel i Ubud. Mindre end et par timers kørsel væk fra det menneskefyldte syd Bali, ligger Ubud. Få andre steder på øen synes Balis kulturelle hjerte at banke kraftigere end her, og selvom byen i dag besøges af en del turister, er Ubud stadig et ualmindeligt charmerende sted.

Kunsthåndværk i Ubud

Kunsten har gode kår i Ubud, og alt fra malere, træskærere og sølvsmede til musikere og dansere kommer hertil for at udvikle deres talent. Overalt i byen ligger små værksteder, hvor I ofte kan få en sludder med kunsterne selv, der gerne introducerer jer for de forskellige stilarter og viser deres værker frem.

Oplev balinesisk dans

Ubud er desuden et vigtigt center for balinesisk dans. Mange piger starter på byens danseskoler i en meget ung alder, for det kræver mange års træning at mestre de indviklede trin og graciøse bevægelser. Inspirationen til dansene hentes i hinduistiske sagn og lokale myter, som så tilsættes musik fra traditionelle gamelan-orkestre. Der er rig mulighed for at opleve klassisk dans i Ubud, hvor de forskellige danseskoler opsætter forestillinger med jævne mellemrum.

Historie og kultur 

Ubud er dog langt mere end kunst og kunstnere. Det er også en by med en lang historie og en ualmindelig rig kultur. Den lokale sultan bor stadig i sit palads i hjertet af byen, om end man sjældent ser ham i gadebilledet. Byens templer er altid genstand for stor aktivitet. Særligt om morgenen ankommer lokale hertil for at efterlade små ofringer.

Nogle tænder røgelsespinde, mens andre efterlader små pakker lavet af foldede bananblade. I pakkerne har de lagt lidt lækkerier og friske blomster til guderne. Er I heldige at være i byen under en religiøs festival – og dem er der mange af på Bali – vil I opleve den balinesiske religion og kultur i fuldt flor. Da strømmer folk fra nær og fjern til templerne i deres bedste tøj for at ofre prægtige blomsterdekorationer eller fade med frugter, der gerne bæres på hovedet til templet.

Området omkring Ubud kalder næsten på at blive undersøgt nærmere, så selvom hotellet er skønt og afslappende, vil vi anbefale, at I følger kaldet og lejer en cykel, eventuelt hyrer en engelsktalende lokalguide og finder kameraet frem, for byens måske største attraktioner er den fantastiske natur, der venter lige uden for bygrænsen. Her risler floder og bække gennem frodige dale, hvor lokale bønder i vand til knæene passer deres rismarker med okser og simple redskaber, præcis som deres forfædre gjorde det før dem.

Vandretur i og omkring Ubud

Med tre hele dage til at nyde magiske Ubud er der dog god tid til at få det hele med i et roligt tempo. Ønsker I at få en perfekt introduktion til livet på landet, bør I overveje at starte med en guidet tur, der tager jer ud i naturen til de endeløse risterrasser og små landsbyer omkring Ubud. Foregår turen til fods, kan guiden føre jer væk fra nogle af de mere turistede områder og introducere jer til hverdagslivet på landet.

Her vil der være rig mulighed for at møde de lokale, mens de arbejder i rismarkerne eller tilser familietemplerne, og hvem ved, måske bydes I på en kop friskbrygget balinesisk kaffe. Ris er nemlig ikke den eneste afgrøde, der dyrkes omkring Ubud. Også aromatisk, krydret kaffe og et væld af frugter har fine betingelser i det tropiske klima. Er det skoledag, vil der ligeledes være mulighed for at kigge forbi en skole, hvor I de lokale unger er i fuld gang med dagens undervisning, indtil de får øje på jer.

Inden gåturen slutter tilbage i Ubud, er der mulighed for at prøve en af Balis højt skattede delikatesser. Størstedelen af Indonesiens befolkning er muslimer, så de rører ikke svinekød. Men balineserne er hinduer, og de ved ikke noget bedre end en helstegt pattegris. Folk rejser gerne langt for at sætte tænderne i en saftig Babi Guling – som retten hedder på indonesisk. Har I lyst til at prøve den populære ret, kan den lokale guide med sikkerhed anbefale, hvor man får den bedste helstegte pattegris til en god pris.

Afslapning, mindfulness og forkælelse

Søger I de mere personlige, spirituelle og indadrettede oplevelser, er roen og de smukke omgivelser i Ubud et perfekt udgangspunkt for at prøve yoga og meditation efterfulgt af healende spabehandlinger og introduktion til varierede kostvaner. Hotellet har sin egen yogainstruktør, og hver morgen er der mulighed for morgenyoga. Ligeledes har hotellet et spaafsnit, der tilbyder et bredt udvalg af forskellige behandlinger, både lokale og regionale. Det hele kan rundes af med en herlig middag i en af Ubuds mange stemningsfulde og fremragende restauranter.

Efter en dag med engelsktalende guide kunne det måske være en mulighed at nyde Ubud på egen hånd. Lej et par cykler og tril eventuelt forbi abe-skoven, hvor en stor flok makakker holder til. De er ikke bange for mennesker, så det er muligt at komme ganske tæt på de nysgerrige dyr. I de frodige landskaber og småbyer omkring Ubud er der masser af stier at vælge imellem, og hvem ved, om I falder over et lokalt marked eller et lille tempel, hvor en ceremoni er i fuld gang? Sikkert er det i hvert fald, at ligegyldig hvilken retning I cykler fra Ubud, vil I snart være omgivet af dybgrønne rismarker med små palmelunde, der står i stærk kontrast til den blå tropehimmel.

Fortidens kulturminder

Landskabet er fyldt med kulturminder fra svundne tider, så et godt stop kunne være Goa Gajah. I en frodig dal har fortidens troende her hugget et tempel ind i den rå klippe. Foran templet ligger et bassin med helligt vand, der stadig tiltrækker en del pilgrimme. Men det er først og fremmest indgangen til huletemplet, der gør dette sted unikt. Indgangen udgøres nemlig af et dæmonisk uhyre, og adgangen til helligdommens indre går gennem uhyrets mund!

Har templer ikke den store interesse, eller lejer I cykel i flere dage, kunne en rundtur til nogle af de mange små kunstnerbyer være interessant. Eksempelvis byen Mas, hvor nogle af Balis ypperligste træskærere bor og arbejder. Luften er fyldt med duften af forarbejdet træ og friske høvlspåner, der flyver om ørene på de travle træskærere. Et ældgammelt erhverv, der i dag måske er mere kunsthåndværk end decideret snedkerarbejde på templer og vigtige bygninger. Motiverne findes ofte i den hinduistiske historie. Udbuddet er stort, kvaliteten imponerende, så er I dygtige til at forhandle, kan det være I ender med et smukt relief eller en flot figur i bagagen.

Rafting i Ubud

Trænger I til lidt action er det muligt at få en mindre adrenalin eventyr på Ayung floden, der løber gennem nogle af Ubuds mest spektakulære landskaber. Heldigvis er sværhedsgraden ikke for krævende, så både eventyrlystne børn og voksne kan deltage. Forskellige rafting ture tilbydes lokalt i Ubud og kan være alt fra et par timers rafting til halvdagskombinationer af rafting og kulturoplevelser.

En hyggelig middag

Aftenen kunne eventuelt være en kombination af en hyggelig middag på en af de mange restauranter i Ubud samt en danseopvisning. Dans spiller en vigtig rolle i den balinesiske kultur og nogle af de dygtigste dansetrupper holder til i Ubud. Dansene afspejler episoder fra den hinduistiske skabelseshistorie og kan inkludere farverige kostumer, vilde masker og udklædning. De klassiske danse ledsages som regel af et traditionelt gamelanorkester, og er en sjov og underholdende oplevelse.

Fra Ubud går turen med privatchauffør til færgelejet i Padangbai, hvorfra I skal med den lokale hurtigfærge til øen Gili Air, og derfra videre med en mindre båd til naboøen Gili Meno, der vil være jeres udgangspunkt for de næste seks dage. Gili Meno adskiller sig fra de to andre Gili-øer ved at være mindre størrelsesmæssigt, og samtidig mindre udviklet. 

Noget af det første I vil lægge mærke til ved ankomsten til Gili Meno er fraværet af trafikstøj. Her er ingen biler. Det vildeste I møder i trafikken på stien rundt langs med øens strande er cykler! Øen er cirka 1 kilometer bred og 2 kilometer lang, så I kan snildt gå rundt om øen på et par timer og finde jeres eget lille stykke af paradis på en af de mange små strandafsnit – husk håndklæde samt maske og snorkel.

I har fem hele dage til at nyde den afslappende atmosfære på Gili Meno og finde jeres egne små favoritsteder rundt om på øen. Der er gode muligheder for snorkling rundt om hele øen, men især østsiden af øen har et interessant rev med koraller og farverige fisk. I kan prøve jer frem, da de korte afstande til de forskellige revafsnit er til at overse. Alternativt kan I tage på en organiseret snorkeltur med båd, hvilket arrangeres ganske nemt lokalt.

Hyggelige spisesteder

Den gode tid giver jer ligeledes mulighed for at finde frem til nogle af de hyggelige spisesteder på øen, der ofte ligger helt ud til vandet med en glimrende udsigt.

Tag på øhop

Da Gili Meno kun ligger få minutters sejlads fra de to søsterøer, Gili Trawangan og Gili Air, vil det være nærliggende at tage på øhop og besøge de andre øer. Gili Trawangan er den livligste, medens Gili Air er en fin blanding af småby og strand. Fælles for dem begge er, at de også har rigtig gode snorkelområder med mulighed for at opleve koraller, farverige fisk og havskildpadder.

Dykning eller spa

Er I interesserede i dykning eller eventuelt i at tage et dykkercertifikat er Gili-øerne ligeledes et perfekt sted at gå på opdagelse.

Trænger I til lidt selvforkælelse tilbyder hotellet og flere små hyggelige spaer et bredt udvalg af massagebehandlinger med udgangspunkt i de traditionelle balinesiske og asiatiske metoder og kombinerer I disse med lidt morgenyoga vil jeres dejlige ø-ferie med garanti få jer helt ned i gear.

Op ad formiddagen er det tid til at sige farvel til Gili øerne og sejle tilbage mod Bali. Mens Rinjani vulkanen på Lombok forsvinder i disen mod agter kommer silhuetten af Gunung Agung på Bali langsomt til syne i horisonten. Er der bølger i Lombok strædet anbefaler vi, at I bliver indendørs under overfarten, men er havet rolig, skal I ikke snyde Jer selv for at opleve den smukke sejltur oppe på dækket.

Fremme ved færgelejet venter en chauffør på at køre jer til hotellet i Sanur.

Hvis ikke I har fået nok af at ligge og slappe af på stranden, er hotellet i Sanur det perfekte sted at fortsætte. Om I så vælger stranden ud for hotellet eller et af de herlige pool-områder er op til jer.

Alternativt kan I kombinere stranden med at tage på eventyr i det sydlige Bali, der har en masse spændende oplevelser at byde på samt en række fantastiske golfbaner. Mangler I nogle souvenirs eller interessante gaver til dem derhjemme, er der et stort udvalg af butikker i nærliggende Denpassar.

Denpassar – en livlig oplevelse

I kunne også overveje at tage en tur ind til hovedstaden, Denpassar. Her er tale om en storby med alle de fordele og ulemper det kan medføre, men er man til at gå på opdagelse efter storbyens skjulte skatte, er Denpassar absolut et besøg værd. Start eventuelt med at besøge det interessante museum, Negeri Propinsi Bali, hvor I via udstillingsgenstande og displays kan lære om Balis historie.

Naturligvis er der også en række markeder rundt om i byen, og flere steder sælges smukke, traditionelle tekstiler vævet og fremstillet rundt om i landsbyerne på Bali. Slut eventuelt af med at besøge en af de spændende moderne restauranter eller nyd et hurtigt måltid fra en af de mange wahrungs, der serverer lokale specialiteter som Nasi Goreng eller Babi Guling – og glem ikke at slutte af med nogle af de vanedannende søde desserter.

Spektakulær solnedgang ved Ulu Watu templet

En af jeres sidste aftener kunne passende afsluttes ved det fredfyldte Ulu Watu tempel, der regnes for et af de vigtigste templer på Bali. Den spektakulære placering på en lodret klippe højt over det brusende endeløse hav gør stedet magisk, og tager I solnedgangen med, bliver det ikke meget bedre på Bali. Af og til udføres den kendte og populære kecak dans ved templet omkring solnedgang, så kom i god tid, da det er et meget eftertragtet valfartsted for turister såvel som lokale pilgrimme.

Det er tid til at gøre de sidste indkøb af gaver og souvenirs til familien derhjemme, samt sidste mulighed for at nyde stranden og en frisk dukkert i det Indiske Ocean.

Over middag vil I blive afhentet af jeres chauffør og kørt til lufthavnen for check-in og påbegynde hjemrejsen.

Efter endt rejse lander flyet på dansk grund. 

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Denpasar t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Lufthavnskatter og afgifter
 • Privat transport fra lufthavnen i Denpasar til hotel i Ubud
 • 3 nætter i Ubud på Rama Phala Resort & Spa *** i Deluxe Room, inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn får I 1 dobbeltseng og 1 opredning)
 • Privat transport fra hotel i Ubud til færgeleje
 • Færgebillet mellem Bali og Gili Meno
 • 6 nætter på Gili Meno på Seri Resort*** i Sea View Suite inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn får I 1 dobbeltseng og 1 opredning)
 • Færgebillet mellem Gili Meno og Bali
 • Privat transport fra færgeleje til hotel på Bali
 • 3 nætter i Sanur på Segara Village Hotel**** i Deluxe Room inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn får I 1 dobbeltseng og 1 opredning)
 • Privat transport fra hotel i Sanur til lufthavnen i Denpasar

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Bali eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
AFSLAPNING - I bor godt og har god tid til at slappe af i både Sanur, Ubud og Lovina.
SPIS I DET FRI - På hotellet i Sanur kan I nyde lækre måltider under åben himmel med udsigt over havet.
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os