Lombok_Jeeva_Klui-4.jpg
Bali og Lombok Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokal privat transport
Se galleri

Bali og Lombok

  • 6 nætter på Bali på The Open House Jimbaran***
  • Farvestrålende markeder og Balis bedste seafood
  • Afslapning og spændende aktiviteter
  • 6 nætter på Lombok på Jeeva Klui****
  • Badeferie og gode udflugtsmuligheder
  • Inkl. fly, hoteller, transporter og morgenmad

kr. 11.300,-

15 dage fra kr. 10.900,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 08. apr 2021

Rejseplan

Denne individuelle rundrejse er et perfekt valg for jer voksne, der er på udkig efter nogle af de helt særlige hoteloplevelser Bali og Lombok tilbyder. Kombinationen af atmosfærefyldte hoteller, spændende udflugtsmuligheder og aktiviteter samlet i uforglemmelige naturoplevelser, badeferie, selvforkælelse og afslapning er enestående. Denne pakke henvender sig primært til voksne og par.

Rejsen kort

Denne individuelle rundrejse er et perfekt valg for jer voksne, der er på udkig efter nogle af de helt særlige hoteloplevelser Bali og Lombok tilbyder.

Kombinationen af atmosfærefyldte hoteller, spændende udflugtsmuligheder og aktiviteter samlet i uforglemmelige naturoplevelser, badeferie, selvforkælelse og afslapning er enestående.

Denne pakke henvender sig primært til voksne og par.

I rejser fra Danmark med kurs mod Bali.

Ved ankomsten til Bali vil I blive modtaget af en repræsentant fra vores lokale samarbejdspartner i lufthavnen. En ganske kort køretur bringer jer til jeres hotel i byen Jimbaran.

Stemningen i Jimbaran, der mest af alt minder om en forvokset landsby, er meget tilbagelænet og langt fra så hektisk, som andre og mere kendte steder på det sydlige Bali.

Her er fredeligt, og de lokale hilser med et smil, når I møder dem på vej til templet, markedet eller på Jimbarans dejlige 4 km lange sandstrand, der anses for at være en af de bedste på Bali.

HÅNDPLUKKEDE HOTELLER - Vi ved, det er vigtigt at bo godt. Det gør I på denne rejse, hvor alle tre hoteller er håndplukkede, efter vi selv har besøgt stederne. Her poolen på The Open House Jimbaran.

Efter en dag med afslapning kan det anbefales at tage til stranden først på aftenen.

Dels er der de fleste dage en fantastisk solnedgang over Jimbaran bugten, og dels kan man i en af de mange lokale fiskerestauranter nyde det bedste sea food på Bali, mens solen på spektakulær vis dykker ned i havet.

Få inspiration til hvad I kan opleve i Jimbaran

 

Det er tid at tage afsked med Jimbaran og ikke mindst Bali. Fra hotellet er der en forholdsvis kort køretur til færgelejet og båden, der skal sejle jer til Lombok. Sejlturen varer ca. 3½ time, så husk at medbringe lidt snacks og en god bog.

Er vejret klart vil I kunne se Lomboks hellige Rinjani vulkan (3.726 m.) dukke op i horisonten samtidig med at Balis enorme Gunung Agung vulkan (3.142 m.) forsvinder til bagbords.

Fremme ved Lombok bliver I hentet ved færgelejet og kørt til jeres skønne resort i Mangsit.


Foto: I bor på et dejligt resort på Lombok.

I har 5 hele dage på Lombok, og for nogle bruges tiden bedst med afslapning på resortet i skyggen fra de mange træer og palmer. De to hyggelige pool-områder ligger lige ud til den smalle strand, så der er aldrig langt at bevæge sig, hvis man trænger til at køle lidt ned.

Der sker ikke meget i Mangsit, men cirka 10 minutters kørsel fra resortet ligger Senggigi, en mindre by, hvor I finder et udvalg af småbutikker og restauranter.

Snorkling eller dykning ved Gili-øerne

Vil I gerne snorkle eller dykke, er det nemt at arrangere ture til de nærtliggende Gili-øer, hvor I kan opleve farverige koralrev, havskildpadder og menneskeskabte undervandsseværdigheder, samtidig med at I kan nyde den afslappede ø-stemning.  

For de aktive findes der en række flotte vandreture på Lomboks nordkyst med udgangspunkt i byen Senaru. Her kan I komme på ture ud i rismarkerne, opleve smukke vandfald samt udsigten til den imponerende Rinjani vulkan. Husk at sætte en hel dag af til disse ture.

I kan nu passende nå en sidste dukkert i havet eller poolen, inden I op ad formiddagen bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen på Lombok, hvor hjemrejsen kan begynde.

Efter en skøn rejse til Bali og Lombok landet flyet igen i Danmark.