Rice-Water-Bungalow-Bali-Bali-Eco-Stay-1024x768.jpg
Det bedste af Bali Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad, helpension på Bali Eco Stay og lokal privat transport
Se galleri

Det bedste af Bali

  • 4 nætter i Jimbaran på stemningsfulde The Open House****
  • 3 dage på Bali Eco Stay i egen bungalow m. helpension
  • Aktivitetspakke på Bali Eco Stay m. guidet trek, massage mm.
  • 6 nætter i uturistede Pemutaran på Taman Sari Resort***
  • Spændende udflugtsmuligheder og Balis bedste snorkling
  • Inkl. fly, hotel, transport og morgenmad

15 dage fra kr. 9.700,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 01. nov 2021

Rejseplan

Denne individuelle rundrejse på Bali er et perfekt valg for jer, der gerne vil opleve Balis nuancer. Charmerende by-stemning, aktiv ferie, uforglemmelige naturoplevelser, fremragende snorkling og badeferie. I bor tre forskellige steder på særligt udvalgte hoteller, der egner sig til både par og børnefamilier.

Pondok-Guru-family-accommodation-seond-bedroom-Bali-Eco-Stay-1024x768.jpg

Rejsen kort:

Drømmer I om at opleve Balis spektakulære natur og enestående kultur samtidig med at I bor på særligt udvalgt hoteller, så er denne kombinationsrejse til Bali et rigtig godt valg.

På denne individuelle rundrejse kan I blandt andet besøge farverige lokale markeder, nyde noget lækkert sea food i solnedgangen, besøge det imponerende tempel, Ulu Watu, se surferne boltre sig på de store bølger, vandre gennem frodige rismarker og bade i vandfald, bo i bungalow på Bali Eco Stay og nyde junglens lyde i uturistede Kemetug, snorkle blandt koraller og farverige fisk ved Menjangan og nyde nogle afslappende dage på stranden i Pemuteran.

Rejsen begynder, og I sætter kurs mod Bali.

Ved ankomsten til Bali vil I blive modtaget af en repræsentant fra vores lokale samarbejdspartner i lufthavnen. En ganske kort køretur bringer jer til det hyggelige hotel i Jimbaran, der mest af alt minder om en forvokset landsby med små markeder, familietempler i haverne og fiskerbåde på stranden.

Stemningen i Jimbaran er meget tilbagelænet og langt fra så hektisk, som andre og mere kendte steder på det sydlige Bali. Her er fredeligt og de lokale hilser med et smil, når I går rundt på opdagelse i de smalle gader omkring hotellet eller besøger stranden.

Efter en dag med afslapning kan det anbefales at tage turen tilbage til stranden først på aftenen.

Dels er der de fleste dage en fantastisk solnedgang over Jimbaran bugten, og dels kan man i en af de mange lokale strandrestauranter nyde det bedste sea food på Bali, mens solen forsvinder ned i havet.

Hvis I har mod på at bevæge jer lidt væk fra Jimbaran, kan en tur ned langs med sydkysten helt sikkert anbefales. Lige syd for Jimbaran ligger Balangan Beach, der udover en fantastisk beliggenhed, er et yndet mødested for surfere fra hele verden.

Er I golfinteresserede ligger den glimrende New Kuta Golf Club lige mellem de to strande og fra tee på 15. hul siges der at være en fremragende udsigt til begge strande.

Turen sydover kunne passende afsluttes ved det fredfyldte Ulu Watu tempel, der regnes for et af de vigtigste templer på Bali. Den spektakulære placering på en lodret klippe højt over det brusende endeløse hav gør stedet magisk. Kom i god tid, da det er et meget eftertragtet valfartsted for turister såvel som lokale pilgrimme.

For de morgenfriske kan det anbefales at starte dagen med et besøg på et af de lokale markeder. Få minutters gang fra hotellet ligger et af de mest interessante gademarkeder på Bali, hvor farverige grøntsager, krydderurter og lækre frugter sælges til alle fra husmødre til chefkokke.

Hvis ikke stranden trækker I jer, kunne I overveje at tage en tur ind til hovedstaden, Denpasar. Start eventuelt med at besøge det interessante museum, Negeri Propinsi Bali, hvor I via udstillingsgenstande og displays kan lære om Balis historie. Naturligvis er der også en række markeder rundt om i byen, og flere steder sælges smukke, traditionelle tekstiler vævet og fremstillet rundt om i landsbyerne på Bali.

Fra Jimbaran går turen nordpå til det centrale balinesiske højland, hvor I de næste par dage kommer helt ud og mærker naturen tæt på i nogle af de smukkeste landskaber på Bali.

Jeres charmerende Eco lodge ligger fredfyldt og isoleret omgivet af rismarker, urtehaver, frugttræer, rislende bække og små vandfald, og der går ikke mange minutter fra I ankommer til I allerede har lav puls og bare suger til jer med indtryk.

I har mulighed for at vælge to forskellige aktiviteter under opholdet, som begge er relaterede til naturen og det centrale Balis spirituelle betydning. Det kunne være en introduktion til yoga og meditation eller en workshop hvor I introduceres til nogle af de lokale fletteteknikker, der anvendes hver eneste dag i forbindelse med besøget i familietemplerne.

Det kunne også være I havde lyst til at lære mere om det balinesiske køkken med udgangspunkt i de økologiske have ved eco lodgen. Det kan være svært at vælge, men tag en snak med det imødekommende personale og find frem til de aktiviteter, der passer jer bedst.

Efter et forfriskende måltid er det tid til en 3 timers vandretur i området. Der er flere forskellige ruteforslag, så turen kan tilpasses stort set alle sværhedsgrader og ønsker. Det kan være en tur gennem junglen, en tur forbi vandfald og små lokale landsbyer, tempelbesøg og en tur gennem rismarkerne, eller det kan være en kombination af det hele.

Hjemme fra den inspirerende vandretur er det tid til frokost og til at slappe lidt af. Roen og lydende er balsam for sjælen i sig selv, men trænger I til lidt ekstra forkælelse er der i opholdet inkluderet en times afstressende massage. Eco lodgens egen spa tilbyder forskellige behandlinger med base i balinesiske traditioner for aromaterapi, udstrækninger, akupressur mm.

Selvom det kan være svært, er det blevet tid at bytte de frodiggrønne omgivelser og smukke risterrasser omkring Bali Eco Stay ud med nordkystens sorte strande og vidtstrakte vinmarker, hvilket nok kommer som en overraskelse for de fleste. Målet er den gamle fiskerlandsby, Pemuteran, der ligger helt ud til havet for foden af en række høje bjerge, der danner en fantastisk smuk baggrund og naturlig ramme for området, hvilket I kan nyde fra hotellet.

En kølende dukkert venter måske ovenpå køreturen, og her er det for de fleste en lidt anderledes oplevelse, idet sandet er sort. Heldigvis beskytter koralrevene området mod store bølger, så både voksne og børn roligt kan bade fra stranden uden at blive væltet af store bølger.

Med fire hele dage til rådighed i Pemuteran har I god tid til at nyde roen og den afslappende stemning på hotellet og stranden, men skulle I få lyst til at gå på opdagelse i det nordvestlige Bali, findes der en række gode udflugtsmuligheder i umiddelbar nærhed af byen.

For de aktive kan en guidet vandretur i Bali Barat National Park varmt anbefales. Det varierede terræn med blandt andet mangrove, savanne og lavlands regnskov er hjemsted for mere end 160 fuglearter, så er I fugleinteresserede, vil dette være en åbenlys mulighed for at få sat nogle nye krydser i fuglebogen og måske se den finurlige og truede balinesiske stær.

I kan nu passende nå en sidste dukkert i havet eller poolen, inden I op ad formiddagen bliver hentet på hotellet og kørt tværs over Bali tilbage til lufthavnen, hvor hjemrejsen kan begynde.

Efter en skøn rejse til Bali, lander I igen i Danmark.