Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_1127442035.jpg
Familieferie Bali og Lombok Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokalt privat transport
Se galleri

Program & kort

1

Bali

6 nætter:

Skønne strande, farvestrålende markeder og fremragende sea food

2

Lombok

6 nætter:

Badeferie, atmosfære og gode udflugtsmuligheder

Rejseplan

Er I en familie, der er på udkig efter en tur til Indonesien, der kombinerer to af ørigets mest spændende øer, er denne rejse til Bali og Lombok et perfekt valg. Kombinationen af atmosfærefyldte hoteller, moderne faciliteter, spændende udflugtsmuligheder og aktiviteter samt uforglemmelige naturoplevelser, badeferie, selvforkælelse og afslapning gør denne kombinationsrejse til det perfekte valg.

shutterstock_1254551506.jpg

Rejsen kort:

Drømmer I om at opleve to forskellige indonesiske øer og er I på udkig efter et par uforglemmelige og stemningsfulde hoteloplevelser, så er denne kombinationsrejse til Bali og Lombok et rigtig godt valg. På denne individuelle rundrejse kan I blandt andet besøge farverige lokale markeder, nyde lækkert sea food i solnedgangen, forkæle jer selv med luksuriøse spabehandlinger og slappe af ved poolen eller stranden. Derudover har I mulighed for en række spændende aktiviteter og udflugtsmuligheder til indbydende koralrev, brusende vandfald og små landsbyer ude i rismarkerne. Turen henvender sig til familier såvel som par, der ønsker kombinationen af høj komfort, afslapning og unikke oplevelser uden at have travlt.

I rejser fra Danmark med kurs mod Bali.

Ved ankomsten til Bali vil I blive modtaget af en repræsentant fra vores lokale samarbejdspartner i lufthavnen. En ganske kort køretur bringer jer til jeres hotel i Sanur.

HÅNDPLUKKEDE HOTELLER - Hotellerne er udvalgte, efter vi selv har været på Bali og undersøge de mange muligheder.

Den populære badeby, Sanur, er ubetinget et af Balis mest populære feriesteder, og ikke uden grund. Her er et bredt udbud af spændende restauranter, hyggelige caféer og interessante butikker i umiddelbar gåafstand til hotellet. Sanur er derfor perfekt, hvis man ønsker at slappe af og samtidig være i et område, hvor der sker noget.

Solopgangen i Sanur kan til tider være fantastisk, så husk indimellem at stå tidligt op og gå en morgentur langs stranden inden morgenmaden. Vandet ud for Sanur er forholdsvis roligt idet et ydre rev afbryder bølgernes vej til strande, så både børn og voksne kan nyde det.

I har fem hele dage i Sanur til at nyde hotellets mange faciliteter, hygge på stranden, sole ved swimmingpoolen, behandling i spaen og gå på opdagelse i byens mange små butikker, men skulle I få lyst til at komme lidt væk fra hotellet, er Bali et uimodståeligt overflødighedshorn af spændende oplevelser.

Læs mere om hvad I kan opleve i området omkring Sanur

Det er tid at tage afsked med Sanur og ikke mindst Bali. Fra hotellet er der en forholdsvis kort køretur til færgelejet og båden, der skal sejle jer til Lombok. Sejlturen varer ca. 3½ time, så husk at medbringe lidt snacks og en god bog. Er vejret klart vil I kunne se Lomboks hellige Rinjani vulkan (3.726 m.) dukke op i horisonten samtidig med at Balis enorme Gunung Agung vulkan (3.142 m.) forsvinder til bagbords.

Pool.jpg

Fremme ved Lombok bliver I hentet ved færgelejet og kørt til jeres skønne resort i Mangsit, hvor I kan nyde en velfortjent dukkert i havet eller poolen og slappe af på jeres terrasse resten af dagen, inden det er tid til middag med udsigt til solnedgangen.

I har 5 hele dage på Lombok, og for nogle bruges tiden bedst med afslapning på resortet i skyggen fra de mange træer og palmer. De to hyggelige pool-områder ligger lige ud til den smalle strand, så der er aldrig langt at bevæge sig, hvis man trænger til at køle lidt ned.

Dagene kan afsluttes i en af resortets sofaer med en forfriskende drink og blikket rettet mod solnedgangen, der på dage med klart vejr gør det muligt at se solen gå ned over Gunung Agung vulkanens kegleformede skygge ovre på Bali.

Gunung Agung.jpg (1)

Snorkling på Gili

Vil I gerne snorkle eller dykke er det nemt at arrangere ture til de nærtliggende Gili-øer, hvor I kan opleve farverige koralrev, havskildpadder og menneskeskabte undervandsseværdigheder samtidig med, at I kan nyde den afslappede ø-stemning.  

Snorkling på Gili. Rejser til Bali.jpg

Vandreture i Lombok

For de aktive findes der en række flotte vandreture på Lomboks nordkyst med udgangspunkt i byen Senaru. Her kan I komme på ture ud i rismarkerne, opleve smukke vandfald samt udsigten til den imponerende Rinjani vulkan. Husk at sætte en hel dag af til disse ture.

shutterstock_1124482919.jpg

I kan nu passende nå en sidste dukkert i havet eller poolen, inden I op ad formiddagen bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen på Lombok, hvor hjemrejsen kan begynde.

Strand.jpg

Efter en skøn rejse til Bali og Lombok landet flyet igen i Danmark.