Det-bedste-af-det-vestlige-Canada-desktop.jpg
CAMPBELL RIVER - Få steder i Canada er der så høj en koncentration af dyr, som i dette område. Her kan I blandt andet opleve delfiner, spækhuggere, ørne og bjørne, Check Point Travel
GRIZZLY ENCOUNTER - Tre unger i hælene på deres mor. Det er tid til en lektion i laksefiskeri, Check Point Travel
shutterstock_86926405.jpg
shutterstock_255015211 Spirit Island in Maligne Lake, Jasper National Park..jpg
PEYTO LAKE - En af flere smukke søer i Canadian Rocky Mountains, Check Point Travel
Vancouver.jpg
shutterstock_109408358 Mount Revelstoke National Park, BC.jpg
GRIZZLY - Mange drømmer om at få lov til at opleve den nordamerikanske kæmpebjørn, grizzlyen. Hvis den står på jeres ønskeliste, så overvej at tage med på bjørneturen fra Campbell River, Check Point Travel
FLOTTE VEJSTRÆKNINGER - Køreturene i Canada er en fornøjelse. Her er I på vej fra Banff gennem Bow River Canyon med kurs mod Jasper, Check Point Travel
KELOWNA - Bølgende grønne bakker med vinmarker og frugttræer. Besøg en af de lokale vingårde og smag på deres vine, Check Point Travel

Praktisk information

INDEN AFREJSE

Pas og visum

Den rejsende er selv ansvarlig for at have et gyldigt pas. Passet skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemkomst. Børn skal have eget pas. Vi gør opmærksom på, at den rejsende selv er ansvarlig for at undersøge visumregler. Yderligere information vedrørende pas- og visumregler kan læses på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Vaccinationer

Som rejsebureau må vi ikke rådgive om vaccinationer, hvorfor det er vigtigt at opsøge en rejsemedicinsk klinik eller din egen læge for råd og vejledning. Hos Statens Serum Institut finder du anbefalinger om vaccinationer til alverdens rejsemål.

Rejseforsikring

Vi anbefaler altid, at rejsende tegner en rejseforsikring. Vi anbefaler Europæiske.

Situationen i landet

Vi opfordrer jer altid til at undersøge den nuværende situationen i det land, I har planer om at rejse til. Dette gøres bedst på Udenrigsministeriets hjemmeside, som indeholder råd og oplysninger til danske rejsende i en række lande og områder med særlig risiko på grund af krig, fare for terrorisme, borgerlige uroligheder, naturkatastrofer, kriminalitet og lignende.

CHECK-IN

Online check-in

Mange flyselskaber har i dag online check-in på deres hjemmeside, som kan foretages fra 12 timer til flere dage før afrejse.

Fremmøde

På afrejsedagen anbefaler vi fremmøde minimum 2 timer før afgang. Da det kan variere, anbefaler vi, at I undersøger den anbefalede mødetid på lufthavnens hjemmeside:

Bagageregler

Generelt er det tilladt at medbringe 20 kg bagage pr. rejsedeltager og 7 kg håndbagage. Reglerne kan dog variere fra flyselskab til flyselskab, og vi anbefaler derfor, at I går ind og undersøger de aktuelle regler på luftfartselskabets hjemmeside. Vi anbefaler desuden, at I tegner en bagageforsikring, da både luftfartsselskabets og vores ansvar er begrænset ved forsinket eller bortkommen bagage. Vi gør opmærksom på, at enkelte flyselskaber, især ved rejser indenfor USA/ Hawaii, opkræver gebyr for at medbringe bagage. Beløbet kan variere i størrelse og det betales direkte til flyselskabet ved check-in. Gebyret vil derfor ikke indgå i rejsens pris. For yderligere information henviser vi til det pågældende flyselskabs hjemmeside.

ANKOMST

Manglende bagage

Mangler I jeres bagage, når I når frem, så kontakt luftfartsselskabet og jeres forsikringsselskab, inden I forlader lufthavnen.

Hotel gebyr

Vær opmærksom på, at der nogle steder opkræves et hotelfee/gebyr lokalt.

HJÆLP PÅ REJSEN

Hvis der mod forventning skulle opstå problemer på rejsen, så kontakt i første omgang vores lokale rejsearrangør, der vil gøre sit bedste for at hjælpe jer. Ellers er I naturligvis også velkomne til at kontakte os i åbningstiden. I kan skrive til os på cpt@cpt.dk eller ringe til os på +45 86 13 77 44. Check Point Travel har åbent mandag til fredag fra kl. 09:00 til kl. 17:00. I særlige nødstilfælde udenfor kontorets normale åbningstid kan vi kontaktes på nødtelefonnummer +45 69 13 31 11.

HJEMREJSE

Check-in

I forhold til hjemrejsen er det en god idé, at I i god tid forhører jer om den lokale check-in-tid. Vi anbefaler, at I tjekker den aktuelle rejseplan på www.checkmytrip.com.

Det bedste af det vestlige Canada

  • Storbyoplevelser og gastronomi i charmerende Vancouver
  • Vinsmagning og vandreture langs Kettle Valley Rail Trail
  • Verdens smukkeste køretur ad Icefields Parkway
  • Bjørne og bjerggeder i Banff og Jasper National Park
  • Flotte landskaber omkring Lake Louise og Moraine Lake
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

16 dage fra kr. 12.245,-

Bestil et uforpligtende tilbud og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Børn fra 12 år anses som voksne.

Rejseperiodeaug - okt / 2020
2 voksne Pris per person.
2 voksne, 2 børn Pris per person.
Rejseperiode 20. juni 2020 - 11. august 2020
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 24.195
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 16.195
Rejseperiode 12. august 2020 - 30. september 2020
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 21.495
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 13.795
Rejseperiode 01. oktober - 31. oktober 2020
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 18.395
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 12.245
Rejseperiode Senere afrejse
Pris pr. person ved 2 voksne Kontakt os for pris
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os