Program & kort

Kort og godt

1

Vancouver

3 nætter:

Pulserende storby, gastronomi, shopping, museer

2

Whistler

2 nætter:

Porten til den canadiske vildmark, bjerge, vandre- eller cykelture

3

Kelowna

2 nætter:

Vinmarker, vingårde, mulighed for ranch-besøg og en runde golf

4

Revelstoke

1 nat:

Rocky Mountains, vandretur, kano eller mountainbike,

5

Field

1 nat:

Yoho National Park, Emerald Lake, skove, bjerge og vandfald

6

Jasper

2 nætter:

Jasper National Park, De Canadiske Rockies, mountainbike, vandretur, ridetur

7

Lake Louise

2 nætter:

Blågrønne bjergsøer, smuk køretur, Athabasca-gletsjeren

8

Banff National Park

1 nat:

Bo i nationalparken, Kom på "horseback rides", tag på picnic

Rejseplan

På denne rejse får I et unikt indblik i Canadas smukke natur og rige dyreliv. I kommer på en spændende og begivenhedsrig rundrejse i bil og overnatter på udvalgte hoteller i den canadiske vildmark. 

Prisen inkluderer fly, hoteller og billeje, så I skal kun tænke på at nyde jeres jeres.

PEYTO LAKE - Et af mange steder i Canada, hvor natursceneriet får en til at tænke: "WOW!", Check Point Travel

Rejsen kort

På denne rejse får I et unikt indblik i Canadas smukke natur og rige dyreliv. I kommer på en spændende og begivenhedsrig rundrejse i bil og overnatter på udvalgte hoteller i den canadiske vildmark. 

Prisen inkluderer fly, hoteller og billeje, så I skal kun tænke på at nyde jeres jeres.

I ankommer til Vancouver sidst på eftermiddagen. Ved at benytte The Canada Line toget kan I på bare 25 minutter komme fra lufthavnen og ind til jeres hotel i centrum af byen. Vancouvers farverige etniske sammensætning betyder, at byen har et fantastisk varieret udbud af restauranter. Her har I mulighed for at finde en restaurant med lige præcis det køkken, I har lyst til, om det så er kinesisk, indisk, tysk, italiensk, fransk, fransk eller noget helt syvende.

Overnatning på hotel i Vancouver centrum.

Vancouver er flere gange blevet kåret til en af verdens bedste byer at leve i, og som I selv vil erfare, ligger byen helt fantastisk placeret, omgivet af vand og bjerge. Byens centrum er præget af moderne skyskrabere og højhuse. Der er et fantastisk leben med masser af butikker, forretninger og restauranter. Vancouver downtown (centrum) er heldigvis heller ikke større end at I kan gå rundt til fods til de fleste seværdigheder.

Har I lyst til at opleve Vancouver fra en anden vinkel, så kan det anbefales at tage en af de mange sejlture, der tilbydes. Måske frister et dinner cruise rundt om byen, der tager sig fantastisk ud i solnedgangen.

Overnatning på hotel i Vancouver centrum

Læs mere om Vancouvers seværdigheder.

Vancouver er en smuk by og en af de bedste måder at opleve byen på er på cykel. Så lej en cykel og kør en tur til Stanley Park, der er byens mest populære rekreative område. Parkområdet er perfekt til cykel- og gåture, og flere steder kan I holde en pause og nyde en kop kaffe, en kold canadisk øl eller måske en dukkert fra en af de to strande, der er i parken. Snyd ikke jer selv for en gåtur langs den smukke ”Vancouver Seawall”-rute. Endelig rummer parken også Canadas største akvarium, Vancouver Aquarium, hvor I blandt andet kan opleve søløver, havoddere, beluga-hvaler og havskildpadder på nærmeste hold.

Overnatning på hotel i Vancouver centrum

Læs mere om Vancouvers seværdigheder.

Fra morgenstunden kan I hente jeres lejebil og begynde den korte køretur til Whistler. Fra Vancouver til Whistler er der ca. 120 kilometer, og kører I turen uden stop, tager det omkring 1 time og 35 minutter. Ruten til Whistler følger Highway 99 – også kaldet Sea to Sky Highway. Det er en spektakulær køretur, hvor I først kører langs med kysten, inden skovene og bjergene tager over. 

Whistler bliver af mange betragtet som porten til den canadiske vildmark. Her er der fine muligheder for at tage på vandreture og cykelture af forskellige længde og sværhedsgrad.

I Whistler er der mange gode restauranter, hvor I kan få jer et velfortjent aftensmåltid ovenpå dagens aktiviteter og oplevelser.

Overnatning på hotel i Whistler

Fra bjergene omkring Whistler går turen nu til Kelowna. Det er rejsens længste køredag, men det er en flot og overraskende tur. Sørg for at I har tanket op, inden I tager afsted fra Whistler og fortsætter gennem bjergene. Der er ikke mange tankstationer i dette område. 

Når I nærmere jer Kelowna bliver bjergene afløst af bølgende vinmarker. Kelownas maleriske beliggenhed ned til søen, Okanagan Lake, giver gode betingelser for vindyrkning. Omkring Kelowna ligger der flere end 30 vingårde, hvoraf nogle nyder international anerkendelse. Mange af vingårdene er åbne for besøgende, så hvorfor ikke skylle ”rejsestøvet” fra køreturen ned med et glas kølig hvidvin. En tur rundt til nogle af de forskellige gårde kan varmt anbefales.

Overnatning på hotel i Kelowna

cyckling kettle valley trail.JPG

Kelowna er omgivet af en smuk natur, der kan opleves på forskellige måder. Så hvis ikke dagen skal bruges på at prøvesmage den lokale vin, kan vi anbefale en cykel- eller vandretur langs ”Kettle Valley Railway Trail” - og helt præcis den del, der går gennem eventyrlige Myra Canyon. Lej en cykel i Myra og følg det gamle togspor hen over 18 træbroer, hvor af nogle er mere end 100 år gamle. Broerne strækker sig over dybe klippekløfter og floder, og ruten fører jer gennem et betagende landskab med skovklædte bjerge. Turen kan i princippet gennemføres af alle, så hold jer ikke tilbage, selvom I har børn med på turen.

Overnatning på hotel i Kelowna

 

shutterstock_109408307 Mount Revelstoke National Park, BC.jpg

Fra Kelowna fortsætter I mod øst til den lille by Revelstoke. Med sin placering for foden af Rocky Mountains er Revelstoke et godt udgangspunkt for vandre- og mountainbiketure. Trænger I til lidt afveksling fra vandrestierne, så kan det anbefales at leje en kano og sejle en tur på Revelstoke Lake.

For de eventyrlystne er der også muligheder for white water rafting på Illecillewaet River, der bugter sig gennem Mount Revelstoke National Park. 

Overnatning på hotel i Revelstoke

EMERALD LAKE - Morten fra Check Point Travel nyder sceneriet og stilheden ved Emerald Lake, Check Point Travel

Start dagen tidligt, så I får god tid til at gå på opdagelse i Yoho National Park. 

I Yoho kunne I vælge at gå en tur rundt om den turkisgrønne sø, Emerald Lake, der er ligger omkranset af skove og bjerge. Landskabet er som taget ud af et postkort fra Canada. Afhængigt af hvor tidligt I ankommer, kan I overveje, om der også skal være tid til en tur til det imponerende Takakkaw vandfald, der ligger relativt tæt på jeres overnatningssted i Field. Og det sted er noget ganske særligt. I dag indlogeres I på Emerald Lake Lodge. En stor bjælkehytte, der ligger eventyrligt smukt ved bredden af Emerald Lake.

I har næsten to hele dage i den største nationalpark i den canadiske del af Rocky Mountains, og det kan være svært at vælge mellem de mange spændende udendørsaktiviteter.

Tag på en let vandretur i området omkring Maligne Lake eller lej en mountainbike og se parken på cykel. Der er et utroligt veludviklet stisystem til cyklerne, der gør, at I kan komme vidt omkring. Eller hvad med en afslappende tur på hesteryg gennem de tætte skove og med udsigt til Rocky Mountains? 

Nationalparkens rige dyreliv øger sandsynligheden for, at I får nogle af Canadas mest kendte pattedyr at se som bjørne, ulve, elge, bjerggeder, prærieulve, oddere, bævere og måske en puma, hvis I er heldige. 

Overnatning på hotel i Jasper

Køreturen fra Jasper National Park til Lake Louise går ad Icefield Parkway, der regnes for en af de absolut smukkeste vejstrækninger i verden. Køreturen er i sig selv en uforglemmelig oplevelse, men giv jer tid til at gøre nogle stop undervejs. For det er især når man kommer ud af bilen, at man fornemmer naturens storhed.

Dagens første afstikker fra ruten kunne passende være Athabasca Falls, der måske er mere kendt for faldets voldsomme styrke og imponerende buldren end for dets højde. 

Inden I når frem til Lake Louise, kører I over Icefield Parkways højeste pas, Bow Summit. Fra toppen af passet er der en fremragende udsigt til Peyto Lake, og en sti fører ned til søen, der er et yndet mål for vandrere. Følg stien i 10 minutter, og I vil få et uforstyrret vue til Peyto Lake og Bow-dalen.

Overnatning på hotel i Lake Louise

I dag venter to af landets smukkeste søer - Lake Louise og Moraine Lake. Hvilken af de to søer, der er mest fortryllende er naturligvis en personlig vurdering, men Moraine Lake er vores favorit, da den ligger lidt gemt af vejen, og ikke ser så mange besøgende, som Lake Louise.

Der er ikke langt til Moraine Lake, og tager I tidligt afsted, får I muligheden for at opleve en spektakulær solopgang over bjergmassivet ”Ten Peaks”, der danner en perfekt baggrund til den turkisblå sø. Langs med bredden er der flere vandrestier. De fleste er let tilgængelige. Det kan også anbefales at leje en kano ved Moraine Lake Lodge, og padle en tur rundt på søen.

Ved Lake Louise er der ligeledes gode muligheder for korte og lange vandreture. Har I padlet rundt på Moraine Lake tidligere på dagen, anbefaler vi at gå en tur rundt langs bredden eller op til et af de mange udsigtspunkter, der ligger spredt ud over området.

Overnatning på hotel i Lake Louise

Fra Lake Louise går turen mod Banff. Som den eneste by i Canada ligger Banff inde i en nationalpark, med let adgang til områdets mange aktiviteter. Skal I have det hele med, så er der et utal af spektakulære vandreruter i dette område. Både korte og lange. Vi holder især af Tunnel Mountain Trail. Det er en relativt kort vandretur på 2,3 kilometer til toppen af et af de mindre bjerge i området. På toppen belønnes I med en fantastisk udsigt.

Et alternativ, der egner sig glimrende til området omkring Banff, er at tage en tur på hesteryg. Det er ikke et krav, at I skal have årelang erfaring hjemmefra. De fleste ture er tilpasset, så alle kan være med. At være på hesteryg er i virkeligheden den helt traditionelle måde at bevæge sig rundt på i disse egne, så hvorfor ikke tage på en rejse tilbage i tiden.

Overnatning på hotel i Banff

Calgary.jpg

Hvis gårdagens hestetur har bragt din indre cowboy frem, så er det i Calgary, du skal købe hatten. Hvis I kører fra Banff om morgenen, så er der tid til lige at indsnuse stemningen i byen, købe en souvenir i en af byens butikker og nyde en god frokost, inden I skal i lufthavnen. Lejebilen afleveres i lufthavnen og hjemrejsen til Danmark kan begynde.

Overvej om rejsen skal forlænges med et par dage i Toronto med en afstikker til Niagara Falls.

Så er I tilbage i Danmark med masser af store naturoplevelser i bagagen.

OBS: For danskere er der ikke noget krav om visum i Canada, men for udrejser efter 1. marts 2016 skal der udfyldes en eTA registrering – pris CAD 7 (ca. DKK 35,-) se mere på følgende link: www.canada.ca/eta.

Det bedste af det vestlige Canada

  • Storbyoplevelser og gastronomi i charmerende Vancouver
  • Vinsmagning og vandreture langs Kettle Valley Rail Trail
  • Verdens smukkeste køretur ad Icefields Parkway
  • Bjørne og bjerggeder i Banff og Jasper National Park
  • Flotte landskaber omkring Lake Louise og Moraine Lake
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

16 dage fra kr. 11.600,-

Bestil et uforpligtende tilbud og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Børn fra 12 år anses som voksne.

Rejseperiodemaj - okt / 2022
2 voksne Pris per person.
2 voksne, 2 børn Pris per person.
Rejseperiode 1. maj 2022 - 31. maj 2022
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 17.500
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 11.600
Rejseperiode 1. juni 2022 - 30. september 2022
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 21.200
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 13.500
Rejseperiode 1. oktober 2022 - 31. oktober 2022
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 17.500
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 11.600
Rejseperiode Senere afrejse
Pris pr. person ved 2 voksne Kontakt os for pris
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os