busogcasa-desktop.jpg
Ancon-stranden ved Trinidad
Viñales-dalen er berømt for tobaksmarkerne
Gademusikanter i Havannas gamle bydel
Nationalteater i Havanna
Farvestrålende dansere på Club Tropicana i Havanna
Colorful traditional houses in the colonial town of Trinidad in Cuba.jpg
shutterstock_429901270 casa particulares in Vinales.jpg

Cuba med bus og casa

 • Kultur og historie i Havanas gamle bydel
 • Tobaksplantager i naturskønne Viñales
 • Kolonitidsstemning i smukke Trinidad
 • Flotte strande, brolagte gader og landsbyliv
 • Privat indkvartering hos gæstfrie cubanere
 • Inkl. fly, B&B og transport

kr. 11.450,-

15 dage fra kr. 10.050,-

Pris pr. person ved 2 voksne

Afrejse: København d. 24. feb 2019

Rejseplan

Denne rejse er for jer, der ønsker at opleve nogle af Cubas største seværdigheder på samme rejse. I oplever magiske Havana, møder tobaksbønderne i Viñales, og oplever kolonitidsbyen Trinidad, hvor I også kan besøge den fantastiske Ancon-strand. I rejser mellem byerne i gode busser, og I overnatter hos de lokale cubanere i stemningsfulde Bed & Breakfast.

Cubansk kvinde ryger en cigar i Havanna

Rejsen kort

Cubas sagnopspundne hovedstad, Havana, gemmer på en lang række store seværdigheder og unikke kulturoplevelser. Med udgangspunkt i jeres hyggelige Bed & Breakfast (casa particulares), der ligger i den charmerende gamle bydel, har I fantastiske restauranter, spændende museer og små intime spillesteder indenfor gåafstand.

I Viñales har I fire dage til at opleve den imponerende natur, følge livet på landet og møde de hårdtarbejdende tobaksbønder. Lej en cykel, eller måske en hest, og tag på eventyr i eventyrlige omgivelser.

Herefter går turen videre til historiske Trinidad, hvor I, ligesom i Viñales, indkvarteres i Bed & Breakfast. Der er god tid til at gå på opdagelse i de snævre gader, finde en hyggelig restaurant og ud på aftenen danse salsa på et af byens spillesteder. Trænger I til en dukkert efter at have travet byen tynd, ligger Det Caribiske Hav kun få minutters kørsel fra centrum.

busogcasa-desktop.jpg

I rejser fra Danmark, og efter en mellemlanding ankommer I senere samme dag til Cubas hovedstad, Havana. I modtages i lufthavnen og køres til hjertet af den gamle bydel. Her indlogeres I for tre nætter med morgenmad hos en gæstfri cubansk familie på et hyggeligt Bed & Breakfast, der lokalt kendes som casa particulares. Hele rejsen er med overnatninger på disse populære "casas", og det giver jer en unik mulighed for at komme tæt på den venlige cubanske lokalbefolkning.

Nationalteater i Havanna

Der er noget ganske særligt over Havana. En nærmest magisk atmosfære, som man ikke finder noget andet sted. Det er svært at sige, om det skyldes byens beliggenhed ved havet, eller om det er synet af de gamle amerikanerbiler, der holder parkeret i gader, der kantes af huse fra den spanske kolonitid. Er det i virkeligheden den oprigtige livsglæde man mærker hos cubanerne, der trods svære betingelser altid synes at kunne finde noget at smile ad – og som får os andre til at smile? Eller er det den gnist, der springer i Havana, når mørket sænker sig over byen og tænder liv i alle de små salsabarer i den gamle bydel?
Måske er det en blanding af det hele. Under alle omstændigheder er det svært ikke at forelske sig i Havana. Det vil I erfare allerede i dag. For lige udenfor jeres Bed & Breakfast ligger den gamle bydels stemningsfulde gader og venter på at blive udforsket.

Gamle bygninger og besøg på cigarfabrik

Begynd med de store seværdigheder omkring pladsen Parque Central. Her finder I Gran Teatro de la Habana, der er ramme om klassiske koncerter, ballet og teaterforestillinger. Og lige i nærheden ses Capitolio med den marmorhvide kuppel. Bygningen, der i mange år husede landets nationale forsamling, blev opført i 1920'erne og er en nøjagtig kopi af Det Hvide Hus i Washington. Bag Capitolio, i Calle Industria 520, ligger en af landets ældste cigarfabrikker Partagás. Her kan I komme indenfor og se, hvordan tobaksarbejderne rutineret ruller de brune tobaksblade til kostbare cigarer. Der er åbent på hverdage fra 09.00 til 14.00, og der skal betales omkring 10 CUC pr. person for en guidet rundvisning på engelsk. (Bemærk at cigarfabrikken Partagas pt. er flyttet til en anden lokation i byen, da fabrikkens lokaler er under renovering. Billetter til fabrikkens nye adresse kan købes på flere af byens hoteller).

Udforsk Havanas gadeliv

Herfra begiver I jer ind i den gamle bydels labyrint af brolagte gader, der kantes af huse fra kolonitiden og elegante palæer i malerisk forfald. På de rustne smedejernsbalkoner hænger vasketøj til tørre. Små grupper af skolebørn i bordeauxfarvede uniformer ses på vej til eller fra skole. Og uden for husene sidder beboerne på trappesten og vakkelvorne træstole og læser avis, spiller skak, og får en sludder med naboen, mens radioen kører i baggrunden med rytmisk cubansk musik.

Smukke pladser og spændende museer

Gå gennem de stemningsfulde gader til Plaza de la Catedral, der er en af Caribiens smukkeste pladser. Træd indenfor i katedralen og oplev stemningen, inden I fortsætter til en anden af byens berømte pladser Plaza de Armas. Her er der liv og leben omkring boderne med antikvariske bøger og kunsthåndværk, hyggelige caféer og mulighed for at besøge Havanas bymuseum, Museo de la Ciudad, der har til huse i byens gamle guvernørbolig. Om aftenen indtages Plaza de Armas af danseglade lokale, der kommer for at få sig en svingom til tonerne fra et af byens salsaorkestre. Så her kunne I overveje at spise middag en aften.

Frokost på hyggelig café

Dagens frokost kan I indtage på en af bydelens hyggelige fortovsrestauranter med udsigt til livet på torvepladserne. Det kunne for eksempel være Café La Mina på Plaza de Armas, der har gode retter til rimelige penge. Herfra er der ikke langt til den gamle spanske fæstning Castillo de la Real Fuerza. Fra toppen af murene er der en flot udsigt til Havanas havneindsejling.

På turen tilbage til jeres Bed & Breakfast kan I overveje at lægge vejen forbi La Bodeguita del Medio i Calle Empedrado. La Bodeguita del Medio var efter sigende Ernest Hemingways favoritbar. Af samme grund er det en populær bar, som en del turister lægger vejen forbi. Men baren har nu alligevel masser af charme, så træd ind i de historiske rammer og bestil en mojito ved samme disk, som Hemingway, Harry Belafonte, Salavador Allende og selveste Fidel Castro har stået ved.

Om aftenen er det oplagt at gå en tur ned ad Calle Obispo, der har masser af restauranter og små hyggelige barer med levende musik.

En gammel amerikanerbil i Trinidad

Når I har fået morgenmad er det tid til nye eventyr i Havana. Fra jeres Bed & Breakfast er der ikke langt til Revolutionsmuseet Museo de la Revolución, der giver jer historien om Fidel Castro og hans vej til magten. Museet har til huse i den tidligere diktator Fulgencio Batistas præsidentpalads, og foran museet står båden ”Granma”, som i 1956 fragtede Che Guevara, Fidel Castro og en mængde andre revolutionære fra Mexico til Cuba. Båden er i dag et nationalt klenodie.

I fodsporene på Fidel Castro

Fortsæt til Plaza de la Revolución, der er en af verdens største pladser. Det var her den karismatiske præsident Fidel Castro i sine velmagtsdage holdt de berømte maratontaler i overværelse af hundredtusinder af landsmænd.

Besøg kirkegården 

Ikke langt herfra finder I en af Havanas mere særprægede seværdigheder Cementerio de Cristóbal Colón, der med næsten en million grave er en af verdens største kirkegårde. Det er som en hel by, hvor velhavende cubanske familier gennem tiden har forsøgt at overgå hinanden i prægtige mausoleer og smukke gravmæler. At gå rundt her er som at vandre rundt i landets seneste 150 års historie. Her hviler en række af nationens mest berømte forfattere, skuespillere og sportsstjerner mellem faldne helte fra revolutionen og kendte musikere.

Promenaden El Malecón

Praj en cykeltaxa og bed chaufføren køre mod Havanas berømte promenade, El Malecón. Bed ham om at køre ad Calle 23 ned forbi Coppelia Ice Cream. Det er Havanas mest berømte isbar med is til næsten ingen penge – og af samme grund uendeligt lange køer. Men at stå i kø er en del af oplevelsen, og de lokale benytter ventetiden til at hyggesnakke med folk omkring sig.

Overvej om I vil stille jer i kø til en af de eftertragtede is eller fortsætte ned til havet, hvor gamle amerikanske dollargrin tøffer op og ned ad den kilometerlange strandpromenade El Malecón. Her ses ældre mænd med lange fiskestænger og blikket vendt mod Atlanterhavet, knægte der bader fra klipperne, og kærestepar der går hånd i hånd. Stå af cykeltaxaen og gå en tur ad malecon'en i retning af den gamle bydel. Spis frokost undervejs og kig indenfor i det nyligt restaurerede San José Pakhus på Avenida del Puerto, der nu huser byens store marked for cubansk kunsthåndværk.

Tag på lækker restaurant

Efter et hvil, og et forfriskende bad på jeres Bed & Breakfast, kan I runde dagen af med en lille perle. Bed eventuelt jeres værtsfamilie om (gerne dagen i forvejen) at bestille bord på La Divina Pastora. Restauranten ligger på den anden side af bugten som nabo til den store fæstning El Morro og med en fantastisk udsigt til det gamle Havana. Menukortet er alt godt fra havet.

Viñales-dalen er berømt for tobaksmarkerne

Tiden er inde til at forlade Havana og drage videre mod nye Cuba-eventyr. Efter morgenmaden bliver I fuldt til busstationen, hvorfra bussen kører jer mod Viñales. Transporten foregår i gode, komfortable busser med aircondition. Fra Havana kører I vestpå gennem Rosario-bjergenes skovklædte terrasser ind i provinsen Pinar del Rio, der på mange områder er anderledes end resten af Cuba. Landskabet domineres af en kæde enestående kalkstensbjerge, der skyder op gennem den frugtbare slette omkring byen Viñales. I bjergenes skygge ligger et vidtstrakt kludetæppe af frodiggrønne marker. Det er her de dyrker verdens fineste tobak.

Hyggelig privat indkvartering

Ved ankomst til Viñales indlogeres I på et af byens gode Bed & Breakfasts. Værtsfamilien vil ofte kunne være behjælpelig med aftensmad, som bestilles lokalt, og vejledning omkring udflugtsmuligheder i lokalområdet. Forvent ikke, at familien taler flydende engelsk. Værelserne er nydelige, pæne og rene, og ofte udstyret med både køleskab og tv. Man har naturligvis sit eget bad og toilet, og så inkluderer opholdet god hjemmelavet cubansk morgenmad. 

Langsomt landsbyliv

Viñales er en hyggelig by med en landlig stemning og en afslappet atmosfære. En by uden den store trafik. Hvor bønder i stråhat kører af sted til markerne på ramponerede knallerter eller ses til hest på gaderne i byen, der præges af pastelfarvede huse med røde tegltage og skyggefulde verandaer.

 

Cowboys Vinales.jpg

Viñalesdalen er et natursmukt område, der rummer en række interessante seværdigheder. Det er et af de steder i Cuba, hvor man på en cykeltur ad små grusveje kan opleve hvordan bønderne arbejder i markerne og komme tæt på landsbylivet.

Ønsker I at opleve dalens største seværdigheder, kan I tage med på en bustur, der varer fra omkring kl. 09.00 til midt på eftermiddagen. På denne tur kommer I ud på de små veje i Viñales-dalen. Her møder man solbrændte tobaksbønder pulsende på hjemmerullede cigarer, mens de pløjer den røde jord med oksen spændt for ploven eller tilser de kostbare planter. Det er bladende fra dette område, der ender på Havanas fineste cigarfabrikker. Herfra kommer de blade, der rulles til verdenskendte mærker som Cohiba, Montecristo og Romeo y Julieta. I skal naturligvis ud og se nærmere på afgrøderne på marken og besøger også en lokal tobaksbonde, der fortæller om arbejdet i markerne og om forædlingen af produktet.

Udforsk indiansk klippehule

Videre gennem bjergene til Cueva del Indio. I skal udforske Indianerhulen og på sejltur ad en underjordisk flod, der forgrener sig på kryds og tværs i klippehulen. Grottens navn hentyder til de indfødte indianere, der oprindeligt brugte grotten som gravsted og siden gemte sig herinde under spaniernes erobring.
I dalen Dos Hermanas skal I se de enorme klippemalerier, inden I spiser frokost på en lokal restaurant. Siden besøger I El Palenque de los Cimarrones, der i sin tid var tilflugtssted for slaver, som var stukket af fra trældommen i plantagerne. Et sted med spændende historier og mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med den specielle afro-cubanske religion Santeria, der er en blanding af katolicisme og afrikansk overtro. Derefter er det tilbage til Viñales.

I kan også vælge at opleve Viñales-dalen på en mindre traditionel måde. Vi kan arrangere sightseeing til hest eller på cykel. Turene er typisk af 4-5 timers varighed. I kommer naturligvis ikke så langt omkring, men til gengæld oplever I landskabet, landsbyerne og livet i markerne på en helt anden måde - og i et helt andet tempo.

 

Hyggelig gadescene i kolonitidsbyen Trinidad

Fra tobakkens højborg kører I med bus mod Trinidad, der ligger omgivet af skovklædte bjerge, gamle sukkerrørsplantager, smukke strande og små søvnige landsbyer. Hen på eftermiddagen ankommer I til Trinidad. Byen er et absolut højdepunkt på enhver rejse til Cuba. Trinidad er en af Latinamerikas bedst bevarede byer fra den spanske kolonitid og vel nok Cubas smukkeste by.

I Trinidad indlogeres I ligeledes på et af byens gode Bed & Breakfasts for fem nætter. Her er opholdet med morgenmad, og det giver god mening, da Trinidad er en by med masser af små hyggelige restauranter.

Mærk livet i Trinidad

Gå en tur gennem de brolagte gader, der kantes af lave pastelfarvede huse med smedejernsgitre og røde tegltage. Udenfor sidder de gamle koner med deres håndarbejde og følger med i livet på gaden, nikker og smiler til naboer og fremmede – og skæver til mændene, der sidder rundt om i små grupper og spiller domino, diskuterer de seneste baseball-resultater og får en sludder om løst og fast. Der er næsten ingen trafik, og man har en følelse af, at tiden har stået stille i Trinidad.

Gamle gader og smukke bygninger

Følg gaderne til Plaza Mayor, den centrale plads i Trinidad. Rundt om pladsen ligger storslåede palæer og fornemme huse opført af spanske sukkerbaroner i kolonitiden, dengang Trinidad var en af Cubas mest velhavende byer. Hvis I har lyst til at se palæerne indefra, er Museo Historico Municipal og Museo Romantico bestemt et besøg værd.

Ikke langt fra Plaza Mayor ligger Casa Templo de Santería Yemayá, der er et tempel for den afro-cubanske religion Santería. Indenfor er der et alter for havgudinden Yemayá, som de lokale bringer alle mulige offergaver til. Bliv ikke forskrækket, hvis en af stedets præster pludselig dukker frem. Han vil sikkert prøve at forklare, hvad det hele handler om – og som oftest på spansk.

Tag herfra til det tidligere kloster San Francisco de Asís, der i dag er indrettet som museum for de af byens indbyggere, der faldt i revolutionskampen mod Batista eller under krigen i Angola. Fra museet er der adgang til det store klokketårn, der knejser højest af alle i Trinidad. Fra tårnets top er der en enestående udsigt over byen og det omkringliggende landskab.

I piraternes fodspor

Nede på jorden igen venter et nyt spændende kapitel i byens historie. I 1700-tallet vrimlede Det Caribiske Hav med pirater, der hærgede og plyndrede. Rygterne om Trinidads rigdomme pirrede de lovløses griskhed, og de ankrede ofte op i bugten ud for Trinidad og gik på plyndringstogt i land. Følg i piraternes fodspor til deres stamværtshus La Canchánchara, som stadig serverer piraternes foretrukne drik ”Canchánchara“. Drikken indeholder naturligvis en god sjat rom.

Hyggelige restauranter og levende musik

Hvis Plaza Mayor er stille om dagen, så er der til gengæld masser af liv og atmosfære på de små listige barer og i de hyggelige restauranter om aftenen. Så overvej om I skal returnere i aften og følge efter de lokale til byens Casa de la Trova, hvor der er levende musik hver aften. Et andet fint sted er Palenque de los Congos Reales, en hyggelig lille gård med dans og musik under åben himmel.

Beautiful tropical beach at the Caribbean island shutterstock_49204522.jpg

I har fire hele dage til at nyde stemningen i Trinidad, bade i Det Caribiske Hav og udforske egnen omkring byen. En mulighed kunne være en udflugt til Sukkermøllernes Dal, der ligger lidt uden for byen. Her i de store sukkerrørsplantager tog spanierne hurtigt livet af de indfødte indianere. Siden hentede de slaver hertil fra Afrika og skabte en sukkerproduktion, der gjorde Trinidad til en af Cubas rigeste og smukkeste byer. De lokale guider vil fortælle om slavehandlen, sukkerbaronerne og den afrikanske kulturarv på turen til Sukkermøllernes Dal, hvor I blandt andet besøger ruinerne af den gamle plantageejendom Manaca Iznaga. Turen dertil kan gøres med bus eller med det næsten 100 år gamle damplokomotiv, der er blevet sat i stand og i adstadigt tempo pruster sig vej gennem det grønne landskab.

Nyd den smukke Ancon-strand

I kan gå på opdagelse i Trinidads snørklede gader, besøge et af byens markeder eller tage en tur til stranden ved Ancon og tage en dukkert i Det Caribiske Hav. Turen fra jeres Bed & Breakfast i Trinidad og ud til den smukke Ancon-strand tager cirka 10-15 minutter med taxa. Herfra udgår også mange af områdets sejlture, hvor I kan opleve smukke tropeøer og se de farverige koralrev iført maske og snorkel.

Topes de Collantes

Holder I af vandreture, så overvej en heldagstur med en stedkendt lokalguide til nationalparken Topes de Collantes, der byder på flotte naturscenerier, vandfald og frodiggrønne skove.

 

shutterstock_160699679 The Great Theatre of Havana.jpg

I kører i bus tilbage til Havana. Her indlogeres I for en enkelt nat på et hyggeligt Bed & Breakfast i den gamle bydel. Hvis I har lyst til, at der skal ske noget særligt denne sidste aften i Havana, kan I overveje at besøge byens legendariske natklub Tropicana. Natklubben åbnede i 1939 og har præsenteret en lang række internationale og cubanske stjerner gennem tiderne. Stedet er berømt for det farverige og stort opsatte cabaretshow med mere end 200 dansere. Middagen kan I indtage i forbindelse med showet. Bed eventuelt jeres værtsfamilie om at ringe til Tropicana og bestille bord.

 

I afhentes på jeres Bed & Breakfast tidligt om morgenen og køres til lufthavnen. Hjemrejsen til Danmark kan begynde.

I lander i Danmark efter en fantastisk rundrejse på Cuba.

Cubanske børn går på gaden i Trinidad

Rejsens karakter

Dette er en individuel rundrejse på Cuba, hvor transporten mellem byerne foregår i gode busser med aircondition. I afhentes i lufthavnen ved ankomst til Havana og køres til jeres casa particular. Rejsen rummer udelukkende indkvartering i hyggelige casas particulares, som er cubanernes svar på Bed & Breakfast. Der er tale om små, private pensionater, der drives af cubanske familier. Her får I jeres eget værelse med privat bad og toilet, præcis som på et hotel. Men samtidig får I muligheden for på nærmeste hold at opleve cubanernes liv og hverdag – og nyde godt af deres fantastiske humør og smittende livsglæde. Når I bestiller en rejse, der inkluderer privat indkvartering i casa particulares, skal I være opmærksomme på, at den adresse, der står anført på voucheren, som regel er adressen på det casa, hvor vores lokale kontaktperson bor. Det hænder, at I bliver indkvarteret på et af de 2-3 alternative indkvarteringssteder, vi på forhånd har godkendt som samarbejdspartnere – ofte familiemedlemmer til vores kontaktperson.

Rejsen inkluderer desuden en del måltider, som det fremgår af turens dagsprogram. Der er ingen rejseleder med på turen, men programmet er fyldt med forslag til byvandringer, sightseeing og attraktioner, der gør det let for jer at fylde dagene med oplevelser og indhold. Den dag I påbegynder hjemrejsen afhentes I på jeres casa og køres til lufthavnen.

På nogle afgange kan I se frem til at flyve med Air Canada, der flyver fra København via Toronto til Havana. På udrejsen er der kun et ganske kort stop i Toronto, inden I flyver videre til Havana. På hjemrejsen er der, på nogle af afgangene, et stop i Toronto på ca. 8 timer. På disse afgange ankommer I om formiddagen og skal først af sted sidst på dagen igen. Det åbner mulighed for, at I at kan tage en tur ind til Toronto og opleve byen. Der går tilmed et tog fra Toronto Lufthavn til Toronto centrum, hvilket betyder, at I kan komme fra lufthavnen til downtown Toronto på omkring 20 minutter. Bagagen skal I ikke tænke på. Den er tjekket ind hele vejen til København. Toronto er en spændende by, der bestemt er værd at opleve, når I nu alligevel er der. Derfor har vi lavet denne lille folder, der fortæller om de mange muligheder. Læs folderen her.

OBS: For danskere er der ikke noget krav om visum i Canada, men når I flyver via Canada, skal der udfyldes en eTA registrering – pris CAD 7 (ca. DKK 35,-) se mere på følgende link: www.canada.ca/eta.

Lån cykel gratis på casa

Vi har købt cykler til en række lokale casas/bed & breakfast i Playa Gijon, Trinidad og Cienfuegos. Cyklerne er forbeholdt de af vore rejsende, der bor på casa/bed & breakfast. Det er gratis at låne cyklerne, hvis I rejser med Check Point Travel. Øvrige gæster på de respektive casas skal betale for at benytte cyklerne. Den ekstra indkomst casa-ejerne har på at leje cyklerne ud, når der ikke er gæster fra Check Point Travel, får de ubeskåret som et tilskud til husholdningen. En lille del af pengene vil de dog bruge på vedligehold af cyklerne.

Der er ikke cykler på alle casas. I hver by har vi udvalgt ét casa til at stå for cyklerne. Adresserne finder I nedenfor. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal cykler hvert sted, hvorfor vi opfordrer til, at man bringer cyklerne tilbage efter endt udflugt, så andre også kan få glæde af tilbuddet. Det betyder naturligvis også, at tilbuddet gælder i det omfang, at cyklerne er ledige. Cykelhjelme og cykellygter skal medbringes hjemmefra. Og færdsel på cyklerne er naturligvis på eget ansvar. Cyklerne kan ikke reserveres i forvejen.

Der er cykler på følgende casas:
• Casa Cienfuegos. Casa Brandy. Ave 45 #2814 e/ 28 y 30, Cienfuegos
• Casa Playa Giron: Casa Ivette Y Ronel. Første casa på vejen fra Playa Larga til Cienfuegos.
• Casa Trinidad: Casa Trinidad La Bella, Calle Borrell, No 121, Trinidad

Bestiller I jeres rejse til Cuba hos os, så er visum inkluderet i rejsens pris.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og vælg flere værelser.

Juster antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Din rejse

(Cuba med bus og casa)
Pris i alt
Når du bestiller en rejse, reserverer vi straks plads til dig på fly og hotel. Når det er på plads, modtager du en ordrebekræftelse samt en faktura for rejsen.

Afrejse

Hjemrejse

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse København / Aalborg / Billund - Amsterdam - Havana t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage

 • Lufthavnsskatter og afgifter

 • Turistvisum gyldigt i 30 dage

 • Privat transport fra Havana Lufthavn til Bed & Breakfast i Havana

 • 3 nætter i Havana på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad

 • Bustransport fra Bed & Breakfast i Havana til Bed & Breakfast i Viñales

 • 4 nætter i Viñales på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad

 • Bustransport fra Bed & Breakfast i Viñales til Bed & Breakfast i Trinidad

 • 5 nætter i Trinidad på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad

 • Bustransport fra Bed & Breakfast i Trinidad til Bed & Breakfast i Havana

 • 1 nat i Havana på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad

 • Privat transport fra Bed & Breakfast i Havana til Havana Lufthavn

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Visum er inkluderet i rejsens pris. Husk at jeres pas skal være gyldige i mindst tre måneder efter udrejse af Cuba.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig.

Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning
Sender oplysninger...
Der skete en fejl under generering af din ordre

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her
Babyer er som hovedregel gratis at have med. Husk dog at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Læs mere.
Viñales-dalen er berømt for tobaksmarkerne
Oplevelserne venter i den smukke Vinales dal.
Tobaksbonde viser tobaksplanter, der hænger til tørre
I får mulighed for at stifte bekendtskab med Cubas berømte cigarer.

Udflugtspakke - Tre forskellige udflugter i én

Med denne udflugtspakke vil I få en grundig introduktion til Havana, Viñales-dalen og Trinidad. Udflugterne ledes af dygtige lokale guider og foregår på engelsk. Guiderne kender områderne særdeles godt, og vil informere om både historiske, kulturelle, arkitektoniske, politiske og aktuelle emner, der alle er med til at give et bredt indblik i Cuba. 

Udflugterne sælges som én samlet pakke, og det er derfor ikke muligt kun at købe en eller to af turene. Læs mere om udflugterne her.

Cubansk kvinde i Havanna
En gammel amerikanerbil i Trinidad
Fandt du ikke lige hvad du ledte efter?
Så ring endelig på 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os