Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Cubansk-charme-og-badeferie-HERO.jpg
Cubansk charme og badeferie Pakken inkluderer fly, casas, hotel, 5 nætter med all inclusive og lokal transport
Se galleri

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Cubansk charme og badeferie

 • I besøger Havana, Trinidad og Varadero
 • Salsamusik, hyggelige caféer og intime restauranter
 • Kolonitidshistorie og live musik i dejlige Trinidad
 • All inclusive på herligt strandhotel i Varadero
 • Afslapning på en af Cubas mest populære strande
 • Inkl. fly, hoteller, transport og flere måltider

15 dage fra kr. 16.100,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: Billund d. 24. maj 2024

Rejseplan

Udgangspunktet for denne rejse er Cubas charmerende og sagnomspundne hovedstad, Havana. Foruden de historiske seværdigheder og spændende museer gemmer gaderne i byens gamle bydel på en række intime spillesteder og små gastronomiske overraskelser. Kolonitidsstemningen præger de brostensbelagte gader i uforglemmelige Trinidad, hvor musikken hver aften overtager det centrale torv og folk samles til dans.

Cuba rejsen rundes af på et skønt strandhotel i Varadero, hvor I har mulighed for total afslapning og en dukkert i det krystalklare vand ved en af de bedste badestrande på Cuba – og naturligvis er opholdet med All Inclusive.

VARADERO - Find en plads i skyggen og se ud over det krystalklare hav.

Rejsen kort

Denne rejse er perfekt for jer, der vil opleve den cubanske kultur og samtidig have god tid til afslapning ved fremragende strande.

I begynder med 4 overnatninger i Havana, hvor I oplever masser af stemning, liv og historie.

I kolonitidsbyen Trinidad har I også 4 overnatninger, og dermed god tid til at gå på opdagelse i brolagte gader - og til at opleve hvordan musikken hver aften overtager det centrale torv.

Cuba rejsen rundes af på et skønt strandhotel i Varadero, hvor I har mulighed for total afslapning og en dukkert i det krystalklare vand ved en af de bedste badestrande i Cuba – og naturligvis er opholdet med All Inclusive. 

HAVANNA - Facaden til en af byens hyggelige restauranter "El Rum Rum".

Ved ankomsten til Havana ud på eftermiddagen, vil I blive mødt i lufthavnen af en kontaktperson fra vores samarbejdspartner på Cuba. I vil få anvist den bil, der kører jer til jeres Bed & Breakfast, der lokalt kendes som casa particulares, i Havanas historiske gamle bydel, hvor værtsfamilien venter på at byde jer velkommen.

På aftentur i den gamle bydel

Brug eventuelt den sene eftermiddag og aften på at gå rundt i nærområdet og få en fornemmelse af Havanas charmerende aften- og natteliv. Restauranter og små caféer ligger spredt ud over den gamle bydel, så det er bare om at kaste sig ud i det.

HAVANNA - de imponerende gamle amerikanerbiler holder side om side overfor det historiske Garcia Lorca teater, Check Point Travel

Der er noget ganske særligt over Havana. En næsten magisk atmosfære man ikke finder noget andet sted. Det er svært at sige, om det skyldes beliggenheden ved havet eller de farverige amerikanerbiler, der her triller rundt mellem levn fra revolutionen og smukke bygninger fra den spanske kolonitid. Byens storsmilende og livsglade befolkning samt gademusikanterne har bestemt også noget med det at gøre. Det samme har gnisten, der tændes i Havana, når mørket falder på, og hede salsarytmer siver ud fra de små dansesteder og fylder de charmerende gamle gader med eksotisk musik. Vi har sat 3 dage af til, at I i et roligt tempo kan dykke ind under huden på denne dybt sjælfyldte by og opleve en perlerække af den gamle bydels største seværdigheder.

Vi har givet vores forslag til spændende oplevelser I kunne få i Havana her.

HAVANNA - hver aften er der mulighed for at opleve et af de farvestrålende cabaret-shows, blandt andet på det historiske Tropicana, Check Point Travel

I har en hel dag til rådighed i Havana - og mulighederne er mange.

I kan udforske Havanas gadeliv, se nogle af de smukke pladser, besøge Hemmingway og meget mere. 

Få inspiration til mange flere oplevelser i Havana her.

shutterstock_392267488HAVANA, CUBA - APRIL 1, 2012 Teenagers swimming in Caribbean sea near Moro castle.jpg

Stå tidligt op, nyd morgenmaden, og tag så afsted til Havanas største marked, Mercado de Cuatro Caminos. Markedet har eksisteret i næsten 200 år, og her kommer bønder fra landbrugskollektiverne for at sælge deres afgrøder. Det er et livligt og farverigt marked, hvor tusindvis af lokale hver dag handler de daglige fornødenheder. Her er simple boder med madvarer, tekstiler og isenkram samt et leben uden sidestykke, men kun ganske få turister.

Se flere oplevelser i Havana her.

Shutterstock 404100160 Trinidad Cuba

Fra Havana fortsætter rejsen med bus til Trinidad ved Det Caribiske Hav. Trinidad er en af Latinamerikas bedst bevarede byer fra den tidlige spanske kolonitid. Det er også en af de smukkeste og mest stemningsfulde. Byen er præget af fornemme gamle pastelfarvede huse med røde tegltage og brolagte gader, hvor kvinderne sidder og broderer hvide duge og mændene fletter de karakteristiske stråhatte. Man har en følelse af, at tiden har stået stille i Trinidads gamle gader og skyggefulde gårdhaver. Følelsen forstærkes af, at biler stort set er forment adgang til byens centrum. På den centrale plads, omgivet af storslåede palæer opført af fortidens rige sukkerbaroner, går livet sin vante gang.

Læs om flere oplevelser i Trinidad.

TRINIDAD, CUBA - MAY 26, 2013 kids walking on the street in UNESCO protected city of Trinidad, Cuba..jpg

Trinidads charmerende gamle bydel ligger lige udenfor døren og opleves hel klart bedst til fods, så snør skoene og gå på opdagelse i gaderne, der strækker sig ud fra Plaza Mayor. Små interimistiske butikker sælger lokalproduceret håndarbejde og gadehandlere tilbyder grøntsager, papaya, mango og andre eksotiske frugter. Gallerier med interessante lokale kunstnere har ligeledes fundet vej til nogle af de smukke gamle huse, så vær opmærksom på de små skilte. Der er ligeledes små markedsgader og pladser spredt ud over byen, hvor der vil være mulighed for at købe hæklede duge og flettede stråhatte, der kan være et virkelig godt køb i varmen.

Få inspiration til flere oplevelser i Trinidad

Beautiful Tropical Beach At The Caribbean Island Shutterstock 49204522 (1)

Efter en dag til fods gennem Trinidads snørklede gader og en lang aften med intensiv salsa-dans, kan det være I vågner med lidt ømme fødder. Fortvivl ikke for lige syd for byen ligger den skønne Ancon-strand, hvor I har mulighed for en forfriskende dukkert i det azurblå Caribiske Hav. Turen fra jeres Bed & Breakfast i Trinidad og ud til stranden tager cirka 10-15 minutter med taxa. Det bløde sand og de mange palmer skaber det perfekte udgangspunkt for nogle timers afslapning.

Fra Ancon udgår ligeledes en del af områdets sejlture, hvor I blandt andet kan besøge øen Cayo Blanco og se de farverige koralrev og fisk iført snorkel og maske. På land kan I nyde jeres frokost sammen med en koloni af nysgerrige øgler.

Shutterstock 616479641 El Nicho Is Located Inside The Gran Parque Natural Topes De Collantes

Trænger I til at være aktive, kan vi anbefale, at I benytter muligheden for at låne en cykel og tager på opdagelse i området omkring Trinidad. Check Point Travel stiller et begrænset antal cykler gratis til rådighed for vores rejsende, som kan afhentes og afleveres på vores kontakt-Bed & Breakfast. Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at cyklerne er til rådighed for jer. Omkring byen ligger små hyggelige landsbyer og en utrolig smuk natur.

Shutterstock 158460236 Varadero Beach Cuba

Fra Trinidad går det med bus mod den nordlige kyst og det populære strandområde, Varadero. Fremme i Varadero bliver I indlogeret på jeres all-inclusive strandhotel for de næste 5 nætter, og herefter kan I begynde at slappe af – måske starte med en dukkert i det azurblå vand og en gåtur i det kridhvide sand langs med stranden.

Shutterstock 201215627 Portrait Of Young Beautiful Girl At Tropical Beach For Vacations In Varadero, Cuba, Drinking Cocktail In Coconut And Sitting On Sand

I har 4 hele dage til at slappe af på stranden, nyde en kølende dukkert i havet eller poolen og måske få en kølig mojito eller to, men skulle I blive rastløse, er der gode muligheder for at arrangere en lang række spændende udflugter fra Varadero. Der er ture til nogle nærliggende hulesystemer, sejlture med mulighed for rigtig god snorkling samt ture til nationalparker i området. Disse bestilles nemmest på hotellet i Varadero.

Shutterstock 302584616 Varadero

Der er tid til en sidste dukkert i det azurblå hav og lige nyde solens stråler en sidste gang, inden det er tid til at checke ud og køre mod lufthavnen. I vil være fremme i god tid inden hjemrejsen, så alle formaliteter kan blive ordnet stille og roligt.

Efter en skøn rejse med kultur og strand i Cuba lander I i Danmark.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Havana t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Turistvisum gyldigt i 30 dage
 • Privat transport fra Havana Lufthavn til Bed & Breakfast i Havana
 • 4 nætter i Havana på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn skal I have 2 værelser)
 • Bustransport fra Bed & Breakfast i Havana til Bed & Breakfast i Trinidad
 • 4 nætter i Trinidad på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn skal I have 2 værelser)
 • Bustransport fra Bed & Breakfast i Trinidad til hotel i Varadero
 • 5 nætter i Varadero på Iberostar Tainos**** i Standard Room med all inclusive
 • Privat transport fra hotel i Varadero til Havana Lufthavn

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)
 • Tilkøb: Udflugtspakke i Havana og Trinidad fra kr. 695,- pr. person.

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Visum til Cuba er inkluderet i rejsens pris. Husk at jeres pas skal være gyldige i mindst tre måneder efter udrejse af Cuba. Bemærk: Ved mellemlanding i Canada kræver eTA. Dette er ikke inkluderet i prisen. (Pris: 7 CAD)

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Cuba eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
airport

Tilpas ferie

Rejsens samlede pris
Fortsæt
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 2.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere

Udflugtspakke - Havana & Trinidad

Med denne udflugtspakke får I få en grundig introduktion til Havana og Trinidad. Udflugterne foregår på engelsk og ledes af dygtige lokale guider, der kender de to byer særdeles godt. De fortæller om både historiske, kulturelle, arkitektoniske, politiske og aktuelle emner, der alle er med til at give et bredt indblik i Cuba. 

VARADERO - Find en plads i skyggen og se ud over det krystalklare hav.
HAVANNA - Udforsk de stemningsfulde gader og oplev det cubanske hverdagsliv.
Se alle rejser til:
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os