Cubansk-charme-og-badeferie-HERO.jpg
Cubansk charme og badeferie Pakken inkluderer fly, casas, hotel, 5 nætter med all inclusive og lokal transport
Se galleri

Program & kort

1

Havana

4 nætter:

Kolonitidsbygninger, dollargrin og masser af sjæl

2

Trinidad

4 nætter:

Cubas hyggeligste kolonitidsby og lækker strand

3

Varadero

5 nætter:

Kridhvide sandstrande, afslapning og solskin

Rejseplan

Udgangspunktet for denne rejse er Cubas charmerende og sagnomspundne hovedstad, Havana. Foruden de historiske seværdigheder og spændende museer gemmer gaderne i byens gamle bydel på en række intime spillesteder og små gastronomiske overraskelser. Kolonitidsstemningen præger de brostensbelagte gader i uforglemmelige Trinidad, hvor musikken hver aften overtager det centrale torv og folk samles til dans.

Cuba rejsen rundes af på et skønt strandhotel i Varadero, hvor I har mulighed for total afslapning og en dukkert i det krystalklare vand ved en af de bedste badestrande på Cuba – og naturligvis er opholdet med All Inclusive.

VARADERO - Find en plads i skyggen og se ud over det krystalklare hav.
Varaderos strande hører til blandt Cubas aller bedste.

Rejsen kort:

Denne rejse er perfekt for jer, der vil opleve den cubanske kultur og samtidig have god tid til afslapning ved fremragende strande.

I begynder med 4 overnatninger i Havana, hvor I oplever masser af stemning, liv og historie.

I kolonitidsbyen Trinidad har I også 4 overnatninger, og dermed god tid til at gå på opdagelse i brolagte gader - og til at opleve hvordan musikken hver aften overtager det centrale torv.

Cuba rejsen rundes af på et skønt strandhotel i Varadero, hvor I har mulighed for total afslapning og en dukkert i det krystalklare vand ved en af de bedste badestrande i Cuba – og naturligvis er opholdet med All Inclusive. 

shutterstock_451978522  El Rum Rum restaurant on Empedrado street in the La Habana Vieja.jpg

Ved ankomsten til Havana ud på eftermiddagen, vil I blive mødt i lufthavnen af en kontaktperson fra vores samarbejdspartner på Cuba. I vil få anvist den bil, der kører jer til jeres Bed & Breakfast, der lokalt kendes som casa particulares, i Havanas historiske gamle bydel, hvor værtsfamilien venter på at byde jer velkommen.

På aftentur i den gamle bydel

Brug eventuelt den sene eftermiddag og aften på at gå rundt i nærområdet og få en fornemmelse af Havanas charmerende aften- og natteliv. Restauranter og små caféer ligger spredt ud over den gamle bydel, så det er bare om at kaste sig ud i det.

shutterstock_160699679 The Great Theatre of Havana.jpg

Der er noget ganske særligt over Havana. En næsten magisk atmosfære man ikke finder noget andet sted. Det er svært at sige, om det skyldes beliggenheden ved havet eller de farverige amerikanerbiler, der her triller rundt mellem levn fra revolutionen og smukke bygninger fra den spanske kolonitid. Byens storsmilende og livsglade befolkning samt gademusikanterne har bestemt også noget med det at gøre. Det samme har gnisten, der tændes i Havana, når mørket falder på, og hede salsarytmer siver ud fra de små dansesteder og fylder de charmerende gamle gader med eksotisk musik. Vi har sat 3 dage af til, at I i et roligt tempo kan dykke ind under huden på denne dybt sjælfyldte by og opleve en perlerække af den gamle bydels største seværdigheder.

Vi har givet vores forslag til spændende oplevelser I kunne få i Havana her

shutterstock_165040445 Astonishing dancers performing in Tropicana in Havana,.jpg

I har en hel dag til rådighed i Havana - og mulighederne er mange.

I kan udforske Havanas gadeliv, se nogle af de smukke pladser, besøge Hemmingway og meget mere. 

Få inspiration til mange flere oplevelser i Havana her.

shutterstock_392267488HAVANA, CUBA - APRIL 1, 2012 Teenagers swimming in Caribbean sea near Moro castle.jpg

Stå tidligt op, nyd morgenmaden, og tag så afsted til Havanas største marked, Mercado de Cuatro Caminos. Markedet har eksisteret i næsten 200 år, og her kommer bønder fra landbrugskollektiverne for at sælge deres afgrøder. Det er et livligt og farverigt marked, hvor tusindvis af lokale hver dag handler de daglige fornødenheder. Her er simple boder med madvarer, tekstiler og isenkram samt et leben uden sidestykke, men kun ganske få turister.

Se flere oplevelser i Havana her

TRINIDAD - Gå på opdagelse i de brolagte gader.

Fra Havana fortsætter rejsen med bus til Trinidad ved Det Caribiske Hav. Trinidad er en af Latinamerikas bedst bevarede byer fra den tidlige spanske kolonitid. Det er også en af de smukkeste og mest stemningsfulde. Byen er præget af fornemme gamle pastelfarvede huse med røde tegltage og brolagte gader, hvor kvinderne sidder og broderer hvide duge og mændene fletter de karakteristiske stråhatte. Man har en følelse af, at tiden har stået stille i Trinidads gamle gader og skyggefulde gårdhaver. Følelsen forstærkes af, at biler stort set er forment adgang til byens centrum. På den centrale plads, omgivet af storslåede palæer opført af fortidens rige sukkerbaroner, går livet sin vante gang.

Læs om flere oplevelser i Trinidad

TRINIDAD - I Trinidad får i kolonitidsstemning og masser af historisk charme.

Trinidads charmerende gamle bydel ligger lige udenfor døren og opleves hel klart bedst til fods, så snør skoene og gå på opdagelse i gaderne, der strækker sig ud fra Plaza Mayor. Små interimistiske butikker sælger lokalproduceret håndarbejde og gadehandlere tilbyder grøntsager, papaya, mango og andre eksotiske frugter. Gallerier med interessante lokale kunstnere har ligeledes fundet vej til nogle af de smukke gamle huse, så vær opmærksom på de små skilte. Der er ligeledes små markedsgader og pladser spredt ud over byen, hvor der vil være mulighed for at købe hæklede duge og flettede stråhatte, der kan være et virkelig godt køb i varmen.

Få inspiration til flere oplevelser i Trinidad

PLAYA ANCÒN - Stranden der ligger cirka 15 minutters kørsel fra Trinidad er blandt landets mest indbydende.

Efter en dag til fods gennem Trinidads snørklede gader og en lang aften med intensiv salsa dans, kan det være I vågner med lidt ømme fødder. Fortvivl ikke for lige syd for byen ligger den skønne Ancon-strand, hvor I har mulighed for en forfriskende dukkert i det azurblå Caribiske Hav. Turen fra jeres Bed & Breakfast i Trinidad og ud til stranden tager cirka 10-15 minutter med taxa. Det bløde sand og de mange palmer skaber det perfekte udgangspunkt for nogle timers afslapning.

Fra Ancon udgår ligeledes en del af områdets sejlture, hvor I blandt andet kan besøge øen Cayo Blanco og se de farverige koralrev og fisk iført snorkel og maske. På land kan I nyde jeres frokost sammen med en koloni af nysgerrige øgler.

TOPES DE COLLANTES - Ikke langt fra Trinidad finder I naturparken Topes de Collantes.

Trænger I til at være aktive kan vi anbefale, at I benytter muligheden for at låne en cykel og tager på opdagelse i området omkring Trinidad. Check Point Travel stiller et begrænset antal cykler gratis til rådighed for vores rejsende, som kan afhentes og afleveres på vores kontakt-Bed & Breakfast. Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at cyklerne er til rådighed for jer. Omkring byen ligger små hyggelige landsbyer og en utrolig smuk natur.

VARADERO - Strandene ved Varadero er muligvis de smukkeste i Cuba.

Fra Trinidad går det med bus mod den nordlige kyst og det populære strandområde, Varadero. Fremme i Varadero bliver I indlogeret på jeres all-inclusive strandhotel for de næste 5 nætter, og herefter kan I begynde at slappe af – måske starte med en dukkert i det azurblå vand og en gåtur i det kridhvide sand langs med stranden.

VARADERO - På denne rejse har I god tid til at nyde nogle af Cubas smukkeste strande

I har 4 hele dage til at slappe af på stranden, nyde en kølende dukkert i havet eller poolen og måske få en kølig mojito eller to, men skulle I blive rastløse, er der gode muligheder for at arrangere en lang række spændende udflugter fra Varadero. Der er ture til nogle nærliggende hulesystemer, sejlture med mulighed for rigtig god snorkling samt ture til nationalparker i området. Disse bestilles nemmest på hotellet i Varadero.

VARADERO - Kridhvidt sand og blå himmel over stranden i Varadero.

Der er tid til en sidste dukkert i det azurblå hav og lige nyde solens stråler en sidste gang, inden det er tid til at checke ud og køre mod lufthavnen. I vil være fremme i god tid inden hjemrejsen, så alle formaliteter kan blive ordnet stille og roligt.

Efter en skøn rejse med kultur og strand i Cuba lander I i Danmark.