Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Varadero (8).jpg
Havana og badeferie i Varadero - Adults Only Pakken inkluderer fly, transport, casa med morgenmad i Havana og hotel med all-inclusive i Varadero
Se galleri

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Havana & Badeferie i Varadero - Adults Only

 • Charmerende Havana og badeferie med all inclusive
 • 3 nætter i Havana på hyggeligt minihotel
 • Brolagte gader, musik og stemning i det gamle Havana
 • 7 nætter i Varadero på 4-stjernet strandresort KUN for voksne
 • Lækker badeferie, all inclusive, hvide sandstrande og golfbane
 • Inkl. fly, hoteller, transport og all inclusive på stranden

Kontakt os for pris

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

Rejseplan

Først får I 3 nætter i Havana, hvor I oplever stemning og folkelivet i Cubas charmerende hovedstad. Herfra går turen til Varadero, der har nogle af de smukkeste strande på Cuba. I indlogeres for 7 nætter på et lækkert 4-stjernet strandresort – KUN for voksne. Nu venter en dejlig badeferie med hvide sandstrande, all inclusive og adgang til banerne i Varadero Golf Club.

Varadero 6.bmp

Oplev Cubas stemningsfulde hovedstad Havana og nyd en badeferie i Varadero på et lækkert 4-stjernet resort – KUN for voksne. 

På denne rejse til Cuba tilbringer I først 3 nætter i Havana. En by med masser af stemning og atmosfære. Her er brolagte gader, der kantes af huse fra den spanske kolonitid. Torvepladser, hvor de lokale spiller kort og domino foran den lokale kirke. Farverige markeder med tøj- og grøntsagsboder. Hyggelige restauranter indrettet i gamle herskabslejligheder og små spillesteder, hvor salsamusikken trækker både lokale og turister på dansegulvet. Snup en svingom og en tur i en gammel amerikanerbil langs med den berømte strandpromenade. Tag på byvandring med en stedkendt lokalguide, der kan vise jer byens ”hemmeligheder” og give jer historien om Fidel og revolutionen. I bor på et hyggeligt minihotel i hjertet af Havana og har eventyret lige udenfor døren.

Fra Havana går turen til jeres strandresort på Varadero-halvøen. Her indlogeres I for 7 nætter på det 4-stjernede Melia Las Americas. Det er et Adults Only-resort med All Inclusive og en fantastisk beliggenhed helt ned til en af de flotteste strande på Cuba. Sandet er nærmest kridhvidt, og havet skifter fra klar lyseblå til dyb mørkeblå i horisonten. Den helt rigtige udsigt, når man ligger i parasollens skygge og lige kigger over kanten af sin bog.  For de aktive er der et væld af aktiviteter og faciliteter på hotellet, og spiller I golf, så har I mulighed for at spille på banerne i Varadero Golf Club.

Havana (3)

I rejser fra Danmark og har en enkelt mellemlanding på flyrejsen til Havana. I ankommer samme dag og modtages af vores lokale repræsentant i lufthavnen. Herfra går turen til jeres hyggelige minihotel, der ligger i hjertet af Havanas gamle bydel. Her bor I med de brolagte gader og eventyret lige udenfor døren. Hotellet er indrettet i et af de historiske huse, der har både charme, sjæl og patina. . Ingen værelser er ens, men alle værelser har aircondition samt eget bad og toilet. I indlogeres for 3 nætter, hvilket giver jer god tid til at opleve den fantastiske stemning i Cubas hovedstad, Havana.

Lidt afhængigt af hvilket flyselskab I rejser med, ankommer I enten sidst på eftermiddagen eller hen på aftenen. Så måske har I lyst til at gå lidt på opdagelse allerede på ankomstdagen. En mojito på en tagterrasse eller en kold øl på en lille restaurant er måske en meget god måde lige at ankomme på.

shutterstock_1260943384.jpg

Der er noget ganske særligt over Havana. En nærmest magisk atmosfære man ikke finder noget andet sted. Det er svært at sige, om det skyldes byens beliggenhed ved havet eller om det er synet af de gamle amerikanerbiler, der triller ned ad strandpromenaden med Atlanterhavet på den ene side og afskallede huse fra den spanske kolonitid på den anden. Er det den oprigtige livsglæde man mærker hos cubanerne, der trods svære betingelser altid synes at kunne finde noget at smile ad – og som får os andre til at smile? Eller er det den gnist, der springer i Havana, når mørket sænker sig over byen og tænder liv i alle de små salsabarer i den gamle bydel? Måske er det en blanding af det hele. Under alle omstændigheder er det svært ikke at forelske sig i Havana. Det vil I erfare allerede i dag. For lige udenfor hotellet ligger den gamle bydels stemningsfulde gader og venter på at blive udforsket.

Vi har givet vores forslag til spændende oplevelser I kunne få i Havana her

Melia (2)

Så er dagen kommet til, at I skal tage afsked med Havana. Det er måske en smule vemodigt. Man har det lidt som om, at man har oplevet noget unikt. Noget, der måske er på vej til at forsvinde. Fra Havana rejser I med turistbus af høj kvalitet til Varadero. Halvøen strækker sig nærmest som en lang finger ud i havet, og er især berømt for sine smukke strande. Busturen tager omkring 4 timer inkl. et stop undervejs, hvor man lige kan strække ben og købe sig en kop kaffe eller en sodavand.

Melia Las Americas (4)

Vel fremme indlogeres I for 7 nætter med all inclusive på det 4-stjernede strandresort Melia Las Americas. Hotellet får flere steder 5 stjerner, men vi er lidt mere konservative og vælger at kategorisere hotellet, som et 4-stjernet resort.

Hotellet har skønne værelser, gode faciliteter, flere dejlige pool-områder og en fantastisk strand. Sandet er nærmest kridhvidt og havet skifter farve fra gennemsigtig lyseblå i strandkanten til dyb mørkeblå i horisonten. En udsigt, der føles som en belønning, når man ligger i parasollens skygge og en gang imellem lige kigger hen over kanten af sin bog. Og så er der aldrig langt til hotellets barer og restauranter, hvor jeres All Inclusive giver jer adgang til alskens drikkevarer, måltider og snacks.

Melia Las Americas (6)

Hotellet har fitnesscenter, tennisbaner, katamaraner og cykelbåde. De arrangerer en række forskellige aktiviteter i dagtimerne, og flere aftner om ugen er der dans, musik eller shows, som man kan deltage i, hvis man har lyst.

Og som gæst på Melia Las Americas har man desuden adgang til Varadero Golf Club, der har en 18-hullers bane (Par 72). I den forbindelse byder hotellet på en række services som gratis shuttle service, reservation af tee time, bestilling af og rabat på green fees etc. Vi kan også være behjælpelig med at formidle jeres ønsker videre til hotellet allerede ved rejsens bestilling.

Vi har arrangeret privat transport for jer på hjemrejsedagen. Chaufføren kommer og henter jer på hotellet på det aftalte tidspunkt, og fra hotellet går turen nu til lufthavnen i Havana. Flyrejsen er med en enkelt mellemlanding undervejs – og der flyves hen over natten, så I ankommer til Danmark næste dag.

Så er I hjemme igen efter en fantastisk rejse til Cuba, hvor I har oplevet den fascinerende hovedstad Havana og nydt en skøn badeferie i Varadero.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark- Havana t/r
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Turistvisum gyldigt i 30 dage
 • Privat transfer fra Havana lufthavn til minihotel i Havanna
 • 3 nætter i Havana på minihotel Hostal Balcones Murallai dobbeltværelse med morgenmad
 • Bustransport fra Havana til hotellet i Varadero
 • 7 nætter i Varadero på Melia Las Americas**** (Adults Only) i Classic Room med all inclusive
 • Privat transfer fra hotellet i Varadero til Havana Lufthavn

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Enkeltværelsestillæg
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Visum til Cuba er inkluderet i rejsens pris. Husk at jeres pas skal være gyldige i mindst tre måneder efter udrejse af Cuba. Bemærk: Ved mellemlanding i Canada kræver eTA. Dette er ikke inkluderet i prisen. (Pris: 7 CAD)

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Cuba eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
airport

Tilpas ferie

Pakkens samlede pris
Fortsæt
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
VARADERO - Find en plads i skyggen og se ud over det krystalklare hav.
HAVANNA - Udforsk de stemningsfulde gader og oplev det cubanske hverdagsliv.

Inspiration

HAVANNA - de imponerende gamle amerikanerbiler på gaden udenfor det historiske Garcia Lorca teater, Check Point Travel
Gadeliv, stemning og charme
HAVANNA - farvestrålende kvinder med kæmpecigarer tjerner til dagen og vejen ved at lade sig fotografere, Check Point Travel
Høj cigarføring
VARADERO - På denne rejse har I god tid til at nyde nogle af Cubas smukkeste strande
Se vores yndlingsstrande
Se alle rejser til:
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os