Varadero (8).jpg
Havana og badeferie i Varadero - Adults Only Pakken inkluderer fly, transport, casa med morgenmad i Havana og hotel med all-inclusive i Varadero
Se galleri

Program & kort

1

Havana

3 nætter:

Kolonitidsbygninger, dollargrin og masser af folkesjæl

2

Varadero

7 nætter:

Kridhvide sandstrande, hav og solskin

Rejseplan

Først får I 3 nætter i Havana, hvor I oplever stemning og folkelivet i Cubas charmerende hovedstad. Herfra går turen til Varadero, der har nogle af de smukkeste strande på Cuba. I indlogeres for 7 nætter på et lækkert 4-stjernet strandresort – KUN for voksne. Nu venter en dejlig badeferie med hvide sandstrande, all inclusive og adgang til banerne i Varadero Golf Club.

Melia Las Americas (1) (1)

Oplev Cubas stemningsfulde hovedstad Havana og nyd en badeferie i Varadero på et lækkert 4-stjernet resort – KUN for voksne. 

På denne rejse til Cuba tilbringer I først 3 nætter i Havana. En by med masser af stemning og atmosfære. Her er brolagte gader, der kantes af huse fra den spanske kolonitid. Torvepladser, hvor de lokale spiller kort og domino foran den lokale kirke. Farverige markeder med tøj- og grøntsagsboder. Hyggelige restauranter indrettet i gamle herskabslejligheder og små spillesteder, hvor salsamusikken trækker både lokale og turister på dansegulvet. Snup en svingom og en tur i en gammel amerikanerbil langs med den berømte strandpromenade. Tag på byvandring med en stedkendt lokalguide, der kan vise jer byens ”hemmeligheder” og give jer historien om Fidel og revolutionen. I bor på et hyggeligt minihotel i hjertet af Havana og har eventyret lige udenfor døren.

Fra Havana går turen til jeres strandresort på Varadero-halvøen. Her indlogeres I for 7 nætter på det 4-stjernede Melia Las Americas. Det er et Adults Only-resort med All Inclusive og en fantastisk beliggenhed helt ned til en af de flotteste strande på Cuba. Sandet er nærmest kridhvidt, og havet skifter fra klar lyseblå til dyb mørkeblå i horisonten. Den helt rigtige udsigt, når man ligger i parasollens skygge og lige kigger over kanten af sin bog.  For de aktive er der et væld af aktiviteter og faciliteter på hotellet, og spiller I golf, så har I mulighed for at spille på banerne i Varadero Golf Club.

Havanagade.jpg

I rejser fra Danmark og har en enkelt mellemlanding på flyrejsen til Havana. I ankommer samme dag og modtages af vores lokale repræsentant i lufthavnen. Herfra går turen til jeres hyggelige minihotel, der ligger i hjertet af Havanas gamle bydel. Her bor I med de brolagte gader og eventyret lige udenfor døren. Hotellet er indrettet i et af de historiske huse, der har både charme, sjæl og patina. . Ingen værelser er ens, men alle værelser har aircondition samt eget bad og toilet. I indlogeres for 3 nætter, hvilket giver jer god tid til at opleve den fantastiske stemning i Cubas hovedstad, Havana.

Lidt afhængigt af hvilket flyselskab I rejser med, ankommer I enten sidst på eftermiddagen eller hen på aftenen. Så måske har I lyst til at gå lidt på opdagelse allerede på ankomstdagen. En mojito på en tagterrasse eller en kold øl på en lille restaurant er måske en meget god måde lige at ankomme på.

Havana (4)

Der er noget ganske særligt over Havana. En nærmest magisk atmosfære man ikke finder noget andet sted. Det er svært at sige, om det skyldes byens beliggenhed ved havet eller om det er synet af de gamle amerikanerbiler, der triller ned ad strandpromenaden med Atlanterhavet på den ene side og afskallede huse fra den spanske kolonitid på den anden. Er det den oprigtige livsglæde man mærker hos cubanerne, der trods svære betingelser altid synes at kunne finde noget at smile ad – og som får os andre til at smile? Eller er det den gnist, der springer i Havana, når mørket sænker sig over byen og tænder liv i alle de små salsabarer i den gamle bydel? Måske er det en blanding af det hele. Under alle omstændigheder er det svært ikke at forelske sig i Havana. Det vil I erfare allerede i dag. For lige udenfor hotellet ligger den gamle bydels stemningsfulde gader og venter på at blive udforsket.

Vi har givet vores forslag til spændende oplevelser I kunne få i Havana her

Melia (2)

Så er dagen kommet til, at I skal tage afsked med Havana. Det er måske en smule vemodigt. Man har det lidt som om, at man har oplevet noget unikt. Noget, der måske er på vej til at forsvinde. Fra Havana rejser I med turistbus af høj kvalitet til Varadero. Halvøen strækker sig nærmest som en lang finger ud i havet, og er især berømt for sine smukke strande. Busturen tager omkring 4 timer inkl. et stop undervejs, hvor man lige kan strække ben og købe sig en kop kaffe eller en sodavand.

Vel fremme indlogeres I for 7 nætter med all inclusive på det 4-stjernede strandresort Melia Las Americas. Hotellet får flere steder 5 stjerner, men vi er lidt mere konservative og vælger at kategorisere hotellet, som et 4-stjernet resort.

Hotellet har skønne værelser, gode faciliteter, flere dejlige pool-områder og en fantastisk strand. Sandet er nærmest kridhvidt og havet skifter farve fra gennemsigtig lyseblå i strandkanten til dyb mørkeblå i horisonten. En udsigt, der føles som en belønning, når man ligger i parasollens skygge og en gang imellem lige kigger hen over kanten af sin bog. Og så er der aldrig langt til hotellets barer og restauranter, hvor jeres All Inclusive giver jer adgang til alskens drikkevarer, måltider og snacks.

Hotellet har fitnesscenter, tennisbaner, katamaraner og cykelbåde. De arrangerer en række forskellige aktiviteter i dagtimerne, og flere aftner om ugen er der dans, musik eller shows, som man kan deltage i, hvis man har lyst.

Og som gæst på Melia Las Americas har man desuden adgang til Varadero Golf Club, der har en 18-hullers bane (Par 72). I den forbindelse byder hotellet på en række services som gratis shuttle service, reservation af tee time, bestilling af og rabat på green fees etc. Vi kan også være behjælpelig med at formidle jeres ønsker videre til hotellet allerede ved rejsens bestilling.

Melia Las Americas (7)

Vi har arrangeret privat transport for jer på hjemrejsedagen. Chaufføren kommer og henter jer på hotellet på det aftalte tidspunkt, og fra hotellet går turen nu til lufthavnen i Havana. Flyrejsen er med en enkelt mellemlanding undervejs – og der flyves hen over natten, så I ankommer til Danmark næste dag.

Melia Las Americas (1) (1)

Så er I hjemme igen efter en fantastisk rejse til Cuba, hvor I har oplevet den fascinerende hovedstad Havana og nydt en skøn badeferie i Varadero.