Hostal Balcones Muralla

Havana

Vawrw74q
På taget af Hostal Balcones Muralla har de nu indrettet en tagterrasse med en hyggelig bar, El Boby
215185068
Personalet er altid klar med gode råd til seværdigheder og oversete perler og yder service med personlighed og ægte cubansk gæstfrihed
Taqroha1
De 9 værelser på Hostal Balcones Muralla er alle unikke
V3fwnmoi 1
Screenshot 9
215172538
Alle værelser har et unikt og velholdt badeværelse
DSC8969 700X400
Screenshot 2
Screenshot 10
8 af de 9 værelser har desuden adgang til balkon/altan
215174504
Screenshot 5
Screenshot 1
Xxpi3niq
Når I kommer hjem sidst på eftermiddagen, så kan I få en drink eller en kop kaffe i baren og vende dagens oplevelser med personalet og de øvrige gæster
Screenshot 3
For personalet er det en hjertesag at drive hotel, og på den måde bliver de en del af oplevelsen
Screenshot 6
Screenshot 7
Screenshot 8
Vawrw74q
215185068
Taqroha1
V3fwnmoi 1
Screenshot 9
215172538
DSC8969 700X400
Screenshot 2
Screenshot 10
215174504
Screenshot 5
Screenshot 1
Xxpi3niq
Screenshot 3
Screenshot 6
Screenshot 7
Screenshot 8

Hostal Balcones Muralla er et stemningsfuldt lille boutiquehotel, der ligger i hjertet af det gamle Havana. Den gamle bygning fra 1886 er restaureret og sat i stand med stor kærlighed til husets sjæl og historie. Huset oser af stemning, og man forelsker sig hele tiden i nye detaljer. Smukke spanske fliser pryder gulvene, og lysekroner hænger ned fra det rødmalede træloft. Værelser fyldt med smukke møbler og vægge med billeder fra det gamle Havana. Store fyldningsdøre, der åbner op til hotellets 9 unikke værelser og en ny historie. Ingen af værelserne i den gamle herskabsbolig er ens. Hverken i størrelse eller indretning. Det er netop en del af charmen ved at bo på Hostal Balcones Muralla.

For personalet er det en hjertesag at drive hotel, og på den måde bliver de en del af oplevelsen. De giver af sig selv, fortæller historier om livet og dagligdagen, giver gode råd til seværdigheder og oversete perler og yder service med personlighed og ægte cubansk gæstfrihed. De serverer morgenmaden på værelset eller i den lille restaurant på 1. sal, hvor I kan sidde med udsigt til de brolagte gader og dagens eventyr. Og når I kommer hjem sidst på eftermiddagen, så kan I få en drink eller en kop kaffe i baren og vende dagens oplevelser med personalet og de øvrige gæster.

På taget af Hostal Balcones Muralla har de nu indrettet en tagterrasse med en hyggelig bar, El Boby. Her kan I nyde lidt tapas og måske en øl eller et glas vin, inden I skal ud og se på byen om aftenen. Spørg gerne personalet, hvis I har brug for et godt råd til en restaurant eller et hyggeligt spillested.

Sådan bor I

De 9 værelser på Hostal Balcones Muralla er alle unikke. Det gælder både størrelse og indretning. Men det er en del af charmen ved dette hotel. Her er intet som på et standardhotel. Til gengæld får man som gæst en ganske særlig oplevelse, der på mange måder harmonerer med den oplevelse det er at være i det gamle Havana. Det eneste værelserne har til fælles er: aircondition, eget bad og toilet, safetyboks, TV og wi-fi. 8 af de 9 værelser har desuden adgang til balkon/altan. Det eneste værelse, der ikke har er Rosina Room. Derfor prøver vi at undgå dette værelse ved bestilling.

 • Afstand strand
  -

 • Afstand by
  0 meter

 • Fitness
  Nej

 • Pool/Børnepool
  Nej / Nej

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Nej

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  45 min