Melia Las America

Varadero

Melia Las Americas (5)
Melia Las Americas er et 4-stjernet hotel kun for voksne.
Melia Las Americas (3)
På Melia Las Americas er der et dejligt poolområde, der indbyder til afslapning.
Melia Las Americas (6)
På de to udendørsrestauranter er der et bredt udvalg af frokostretter, mad tilberedt på grill og lækre salater.
Melia Las Americas (7)
Hotellet har en dejlig placering lige ved en stor golfbane.
Screenshot 5
Hotellet har en dejlig placering lige ved en stor golfbane
Melia Las Americas (4)
Melia Las Americas har en dejlig atmosfære, direkte adgang til en 18-hullers golfbane og en fantastisk beliggenhed helt ned til den hvide sandstrand og det lyseblå hav.
Melia Las Americas (2) (1)
I skal bo i et dejligt Classic Room med All Inclusive.
79952681
Melia Las Americas (1) (1)
Udsigt over området
Mad1
Snup en lækker frokost med udsigt over det dejlige poolområde
Screenshot 1
Gorgeous View
Natur
Har du lyst til en siesta efter frokost, så er der under palmerne udspændt hængekøjer, hvor man kan få sig en lur i skyggen eller bare slappe af med en god bog.
Pool4
Pool2
Pool
Photo8jpg
Melia Las Americas (2)
Screenshot 2
Melia Las Americas (5)
Melia Las Americas (3)
Melia Las Americas (6)
Melia Las Americas (7)
Screenshot 5
Melia Las Americas (4)
Melia Las Americas (2) (1)
79952681
Melia Las Americas (1) (1)
Mad1
Screenshot 1
Gorgeous View
Natur
Pool4
Pool2
Pool
Photo8jpg
Melia Las Americas (2)
Screenshot 2

4-stjernet all inclusive hotel kun for voksne

Melia Las Americas er et skønt 4-stjernet resort med All Inclusive, og så er det KUN for voksne. Hotellet har en dejlig atmosfære, direkte adgang til en 18-hullers golfbane og en fantastisk beliggenhed helt ned til den hvide sandstrand og det lyseblå hav.

Der er en skøn og nærmest fredfyldt atmosfære på Melia Las Americas. Det fornemmer man, så snart man træder indenfor i hotellets lobby. Og det er tydeligt, at hotellet holder en høj standard. De cubanske myndigheder har da også tildelt hotellet 5 stjerner, men hos Check Point Travel ”nøjes” vi med 4 lysende stjerner.

På Melia Las Americas bliver I forkælet med god service og all inclusive i smukke omgivelser. Udenfor er hotellet delt op i 4 mindre områder, der har hver sin charme, stemning og swimmingpool. En sti fører jer gennem en palmelund ned til den kridhvide sandstrand og det lyseblåhav. Her er der liggestole og parasoller nok til, at alle kan få en plads i strandparadis. Har man lyst til en siesta efter frokost, så er der under palmerne udspændt hængekøjer, hvor man kan få sig en lur i skyggen eller bare slappe af med en god bog.

Hotellet har en rigtig god buffetrestaurant, hvor der serveres morgenmad, frokost og aftensmad. Der er to flotte a la carte restauranter. Den ene er italiensk, og den anden er japansk. Vi anbefaler, at man bestiller bord i god tid i a la carte restauranterne. Derudover har hotellet to udendørsrestauranter, der ligger tæt på pool-områderne og derfor er populære i dagtimerne. Her er der et bredt udvalg af frokostretter, mad tilberedt på grill og lækre salater.

Der er spa, hvor I kan lade jer forkæle med en massage. En frisør, hvis lokkerne skal sættes. Et fitnesscenter og tennisbaner for de aktive, og en mulighed for at lære at dykke med hjælp fra hotellets dykkerinstruktører. Der arrangeres hver dag forskellige aktiviteter for hotellets gæster, som man kan deltage i, hvis man har lyst. På stranden er der mulighed for at sejle med katamaran eller prøve kræfter med vindsurfing, og om aftenen er der musik og underholdning i Salon Rio. Får I lyst til at drage lidt på opdagelse, så tag et kig på udbuddet i hotellets udflugtsskranke.

Endelig er Melia Las Americas det eneste hotel med direkte adgang til Varadero Golf Club, der har en 18-hullers golfbane. Hvis I bor på Melia Las Americas, så har I adgang til rabat på green fees og kan benytte hotellets tee time reservation.

Sådan bor I

På Melia Las Americas indlogeres I som udgangspunkt i et Classic Room på 30 m2 med egen terrasse eller balkon og udsigt til haven. De lyse værelser er elegant indrettede med tekstiler i varme farver. Her har I aircondition, telefon, et sofahjørne og et skrivebord, safetyboks, køleskab med minibar, strygejern og strygebræt, elkedel til kaffe og te samt TV med satellitkanaler. Badeværelset er udstyret med bruser, badekåber, hårtørrer og diverse toiletartikler.

Hvis I har lyst til at opgradere til havudsigt, så er det naturligvis også en mulighed. Det koster lidt mere, men udsigten er virkelig flot.

Melia Las America benyttes på følgende rejser:
 • Afstand strand
  0 meter

 • Afstand by
  8 km

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Restauranter
  5

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Ja

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  2 timer