VivaCuba-desktop.jpg (1)
shutterstock_160699679 The Great Theatre of Havana.jpg
shutterstock_209254996 La Bodeguita del Medio in Havana, Cuba, the birthplace of Mojito.jpg
rumba havana.jpg
shutterstock_386036362 Church Saint Francis of Assisi, now a Museum of fight against bandits..jpg
shutterstock_551401681 Trinidad, Cuba - December 18, 2016 People in the main square of Trinidad.jpg
shutterstock_329763167 Bay of Pigs, Playa Giron in the southern coast of Cuba.jpg
shutterstock_600107501 Trinidad, Cuba -March 8, 2016 Casa de la Musica.jpg

Viva Cuba!

 • På opdagelse i Havanas historiske bydel
 • Krigshistorie i Svinebugten og cykelture i Playa Giron
 • Tag på naturvandring og snorkelture i Playa Giron
 • Musik og stemning i Cubas smukkeste by, Trinidad
 • Strandhotel med All Inclusive ned til Det Caribiske Hav
 • Inkl. fly, hoteller, bustransport og flere måltider

kr. 13.640,-

15 dage fra kr. 13.140,-

Pris pr. person ved 2 voksne

Afrejse: København d. 10. mar 2019

Rejseplan

Viva Cuba er den perfekte rejse, hvis I ønsker lige dele afslapning og oplevelser. For denne rejse er tilrettelagt, så der er tid til begge dele.

Rejsen kort

Viva Cuba er den perfekte rejse, hvis I ønsker lige dele afslapning og oplevelser. For denne rejse er tilrettelagt, så der er tid til begge dele. De første dage går med at udforske de snørklede gader i Havana, hvor nye eventyr oplevelser venter om hvert et hjørne. Med bus går turen til Playa Giron, hvor I finder autentisk cubansk stemning og landsbyliv tilsat smukke strande, god snorkling og krystalklart vand.

Herefter har I seks nætter på skønne Playa Ancon på hotel med All Inclusive og direkte adgang til stranden og Det Caribiske Hav. Fra hotellet er der kun en kort køretur til Trinidad, der er en yderst charmerende by fra den spanske kolonitid, hvor I kan udforske restauranter og spillesteder.

Turister i Havannas gamle gader

I rejser fra Danmark og ankommer om aftenen til Cubas hovedstad, Havana. I lufthavnen i Havana venter chaufføren på at køre jer til jeres Bed & Breakfast - på Cuba kaldet et ”casa particulares”, der ligger i den gamle bydel. Her indlogeres I for tre nætter i dobbeltværelse med morgenmad. Værelserne er fine og med eget bad og toilet. Disse casas drives af private cubanere, der smil og gæstfrihed vil gøre deres bedste for, at I får et godt ophold. Og så er det for den rejsende en unik mulighed for at komme tæt på de lokale og få deres beretninger om livet på Cuba og gode råd til, hvad man skal opleve eller hvor man skal spise.

Cuba.JPG

Der er noget ganske særligt over Havana. En nærmest magisk atmosfære, som man ikke finder noget andet sted. Det er svært at sige, om det skyldes byens beliggenhed ved havet, eller om det er synet af de gamle amerikanerbiler, der holder parkeret i gader, der kantes af huse fra den spanske kolonitid. Er det i virkeligheden den oprigtige livsglæde man mærker hos cubanerne, der trods svære betingelser altid synes at kunne finde noget at smile ad – og som får os andre til at smile? Eller er det den gnist, der springer i Havana, når mørket sænker sig over byen og tænder liv i alle de små salsabarer i den gamle bydel?

Måske er det en blanding af det hele. Under alle omstændigheder er det svært ikke at forelske sig i Havana. Det vil I erfare allerede i dag. For lige uden for jeres Bed & Breakfast ligger den gamle bydels stemningsfulde gader og venter på at blive udforsket.

Start ved Parque Central

Begynd med de store seværdigheder omkring pladsen Parque Central. Her finder I Gran Teatro de la Habana, der er ramme om klassiske koncerter, ballet og teaterforestillinger. Og lige i nærheden ses Capitolio med den marmorhvide kuppel. Bygningen, der i mange år husede landets nationale forsamling, blev opført i 1920'erne og er en nøjagtig kopi af Det Hvide Hus i Washington. Bag Capitolio, i Calle Industria 520, ligger en af landets ældste cigarfabrikker Partagás. Her kan I komme indenfor og se, hvordan tobaksarbejderne rutineret ruller de brune tobaksblade til kostbare cigarer. Der er åbent på hverdage fra 09.00 til 14.00, og der skal betales omkring 10 CUC pr. person for en guidet rundvisning på engelsk. (Bemærk at cigarfabrikken Partagas pt. er flyttet til en anden lokation i byen, da fabrikkens lokaler er under renovering. Billetter til fabrikkens nye adresse kan købes på flere af byens hoteller).

Udforsk den gamle bydel

Herfra begiver I jer ind i den gamle bydels labyrint af brolagte gader, der kantes af huse fra kolonitiden og elegante palæer i malerisk forfald. På de rustne smedejernsbalkoner hænger vasketøj til tørre. Små grupper af skolebørn i bordeauxfarvede uniformer ses på vej til eller fra skole. Og uden for husene sidder beboerne på trappesten og vakkelvorne træstole og læser avis, spiller skak, og får en sludder med naboen, mens radioen kører i baggrunden med rytmisk cubansk musik.

Stemningsfulde Plaza de la Catedral

Gå gennem de stemningsfulde gader til Plaza de la Catedral, der er en af Caribiens smukkeste pladser. Træd indenfor i katedralen og oplev stemningen, inden I fortsætter til en anden af byens berømte pladser Plaza de Armas. Her er der liv og leben omkring boderne med antikvariske bøger og kunsthåndværk, hyggelige caféer og mulighed for at besøge Havanas bymuseum, Museo de la Ciudad, der har til huse i byens gamle guvernørbolig. Om aftenen indtages Plaza de Armas af danseglade lokale, der kommer for at få sig en svingom til tonerne fra et af byens salsaorkestre. Så her kunne I overveje at spise middag en aften.

I Hemingways fodspor

Dagens frokost kan I indtage på en af bydelens hyggelige fortovsrestauranter med udsigt til livet på torvepladserne. Det kunne for eksempel være Café La Mina på Plaza de Armas, der har gode retter til rimelige penge. Herfra er der ikke langt til den gamle spanske fæstning Castillo de la Real Fuerza. Fra toppen af murene er der en flot udsigt til Havanas havneindsejling.

På turen tilbage til jeres Bed & Breakfast kan I overveje at lægge vejen forbi La Bodeguita del Medio i Calle Empedrado. La Bodeguita del Medio var efter sigende Ernest Hemingways favoritbar. Af samme grund er det en populær bar, som en del turister lægger vejen forbi. Men baren har nu alligevel masser af charme, så træd ind i de historiske rammer og bestil en mojito ved samme disk, som Hemingway, Harry Belafonte, Salavador Allende og selveste Fidel Castro har stået ved.
Om aftenen kan I gå en tur ned ad Calle Obispo, der har masser af restauranter og små hyggelige barer med levende musik.

shutterstock_204192301 Old classic American maroon car rides in front of the Capitol.jpg

Når I har fået morgenmad er det tid til nye eventyr i Havana. Fra jeres Bed & Breakfast er der ikke langt til Revolutionsmuseet, Museo de la Revolución, der giver jer historien om Fidel Castro og hans vej til magten. Museet har til huse i den tidligere diktator Fulgencio Batistas præsidentpalads, og foran museet står båden ”Granma”, som i 1956 fragtede Che Guevara, Fidel Castro og en mængde andre revolutionære fra Mexico til Cuba. Båden er i dag et nationalt klenodie.

Revolutionspladsen og Cementerio Colón

Fortsæt til Plaza de la Revolución, der er en af verdens største pladser. Det var her den karismatiske præsident Fidel Castro i sine velmagtsdage holdt de berømte maratontaler i overværelse af hundredtusinder af landsmænd. Ikke langt herfra finder I en af Havanas mere særprægede seværdigheder Cementerio de Cristóbal Colón, der med næsten en million grave er en af verdens største kirkegårde. Det er som en hel by, hvor velhavende cubanske familier gennem tiden har forsøgt at overgå hinanden i prægtige mausoleer og smukke gravmæler. At gå rundt her er som at vandre rundt i landets seneste 150 års historie. Her hviler en række af nationens mest berømte forfattere, skuespillere og sportsstjerner mellem faldne helte fra revolutionen og kendte musikere.

El Malecón

Praj en cykeltaxa og bed chaufføren køre mod Havanas strandpromenade El Malecón. Bed ham om at køre ad Calle 23 ned forbi Coppelia Ice Cream. Det er Havanas mest berømte isbar med is til næsten ingen penge – og af samme grund uendeligt lange køer. Men at stå i kø er en del af oplevelsen, og de lokale benytter ventetiden til at hyggesnakke med folk omkring sig.

Overvej om I vil stille jer i kø til en af de eftertragtede is eller fortsætte ned til havet, hvor gamle amerikanske dollargrin tøffer op og ned ad den kilometerlange strandpromenade El Malecón. Her ses ældre mænd med lange fiskestænger og blikket vendt mod Atlanterhavet, knægte der bader fra klipperne, og kærestepar der går hånd i hånd. Stå af cykeltaxaen og gå en tur ad malecon'en i retning af den gamle bydel. Spis frokost undervejs og kig indenfor i det nyligt restaurerede San José Pakhus på Avenida del Puerto, der nu huser byens store marked for cubansk kunsthåndværk.

Gå på restaurant

Efter et hvil og et forfriskende bad på jeres Bed & Breakfast kan I runde dagen af med en lille perle. Bed eventuelt jeres værtsfamilie om (gerne dagen i forvejen) at bestille bord på La Divina Pastora. Restauranten ligger på den anden side af bugten som nabo til den store fæstning El Morro og med en fantastisk udsigt til det gamle Havana. Menukortet er alt godt fra havet.

shutterstock_353817056 Fisherman's cottage by the sea in Playa de Giron, Cuba..jpg

Fra Havana kører I mod Playa Giron, der ligger ved udmundingen af Svinebugten. Når man nærmer sig byen, kan man langs med vejkanten se mindesmærker, der hylder de faldne i forbindelse med amerikanernes fejlslagne invasion i Svinebugten i 1961 og markerer hvor langt invasionsstyrkerne nåede ind i landet, inden de blev stoppet.

Fremme i Playa Giron

Fremme i Playa Giron indlogeres I på jeres lokale Bed & Breakfast, hvor værtsparret byder jer velkommen og fortæller lidt om huset og mulighederne for eventuelle ekstramåltider udover morgenmaden. Det kan være en rigtig fin oplevelse at få et hjemmelavet måltid. Vi har selv spist her og kan varmt anbefale det. Vi har desuden doneret en stribe cykler til vores B&B-ansvarlige i Playa Giron. Det betyder, at I gratis kan låne en mountainbike og køre en tur til stranden eller tage lidt på opdagelse i området. Der findes en del lokale restauranter, som glimrer med fremragende seafood, hummer, fisk, rejer mm. Prøv eventuelt Restaurant El Butte. Har I lyst til at tage på udflugt, så sig det endelig til værtsfamilien. De er godt kendt med området og kan for små penge arrangere både snorkelture og spændende naturvandringer.

2015 01 29 Cuba 2153 Nikon_5339.jpg

For de historieinteresserede kan det anbefales at besøge Mueso de Playa Giron. Det lille museum giver jer indsigt i, hvordan cubanerne oplevede og sidenhen udnyttede den mislykkede amerikanske invasion i Svinebugten. Et spændende kapitel i Cubas historie fra tiden omkring Den Kolde Krig.

Dykning og snorkling

Udover områdets historiske betydning er Playa Giron kendt for fremragende dykning og snorkling, så brug eventuelt dagen på at udforske livet under havets overflade. Det gøres let med maske og snorkel, hvor man kan ligge i vandoverfladen tæt på kysten og nyde synes af koraller og farverige fisk. En tyst og fascinerende verden. Der kan også arrangeres fisketure med nogle af de lokale fiskere, hvis I kunne have lyst til at komme ud på havet med en fiskestang.

shutterstock_599174480 Trinidad, Cuba -March 8, 2016 Very popular street corner in Trinidad.jpg

Fra Playa Giron går med bus til Trinidad. Byen er et absolut højdepunkt på enhver rejse til Cuba. Trinidad er en af Latinamerikas bedst bevarede byer fra den spanske kolonitid og vel nok Cubas smukkeste by. I Trinidad indlogeres I for seks nætter med all inklusive (morgenmad, frokost, aftensmad, lokale drikkevarer og snacks) på enten Hotel Brisas Trinidad del Mar eller Hotel Costa Sur. Hotellerne ligger lidt uden for byen, helt ned til de hvide sandstrande ved Det Caribiske Hav. Hotellerne har swimmingpool, restaurant, bar og fine værelser. Spring en tur i bølgerne og spis en let frokost på hotellet, så er der tanket energi til en eftermiddag med eventyr.

Udforsk Trinidad

Tag en taxa ind til Trinidad og gå en tur gennem de brolagte gader, der kantes af lave pastelfarvede huse med smedejernsgitre og røde tegltage. Udenfor sidder de gamle koner med deres håndarbejde og følger med i livet på gaden, nikker og smiler til naboer og fremmede – og skæver til mændene, der sidder rundt om i små grupper og spiller domino, diskuterer de seneste baseball-resultater og får en sludder om løst og fast. Der er næsten ingen trafik, og man har en følelse af, at tiden har stået stille i Trinidad.

Smukke Plaza Mayor

Følg gaderne til Plaza Mayor, den centrale plads i Trinidad. Rundt om pladsen ligger storslåede palæer og fornemme huse opført af spanske sukkerbaroner i kolonitiden. Dengang Trinidad var en af Cubas mest velhavende byer. Hvis I har lyst til at se palæerne indefra, så er Museo Historico Municipal og Museo Romantico bestemt et besøg værd.

Afro-cubansk kultur

Ikke langt fra Plaza Mayor ligger Casa Templo de Santería Yemayá, der er et tempel for den afro-cubanske religion Santería. Indenfor er der et alter for havgudinden Yemayá, som de lokale bringer alle mulige offergaver til. Bliv ikke forskrækket, hvis en af stedets præster pludselig dukker frem. Han vil sikkert prøve at forklare, hvad det hele handler om – og som oftest på spansk.

Nyd udsigten

Tag herfra til det tidligere kloster San Francisco de Asís, der i dag er indrettet som museum for de af byens indbyggere, der faldt i revolutionskampen mod Batista eller under krigen i Angola. Fra museet er der adgang til det store klokketårn, der knejser højest af alle i Trinidad. Fra tårnets top er der en enestående udsigt over byen og det omkringliggende landskab.

Pirater og rom

Nede på jorden igen venter et nyt spændende kapitel i byens historie. I 1700-tallet vrimlede Det Caribiske Hav med pirater, der hærgede og plyndrede. Rygterne om Trinidads rigdomme pirrede de lovløses griskhed, og de ankrede ofte op i bugten ud for Trinidad og gik på plyndringstogt i land. Følg i piraternes fodspor til deres stamværtshus La Canchánchara, som stadig serverer piraternes foretrukne drik, ”Canchánchara“. Drikken indeholder naturligvis en god sjat rom.

Levende musik og dans

Hvis Plaza Mayor er stille om dagen, så er der til gengæld masser af liv og atmosfære på de små listige barer og i de hyggelige restauranter om aftenen. Så overvej om I skal returnere i aften og følge efter de lokale til byens Casa de la Trova, hvor der er levende musik hver aften. Et andet fint sted er Palenque de los Congos Reales, en hyggelig lille gård med dans og musik under åben himmel.

shutterstock_616479641 El Nicho is located inside the Gran Parque Natural Topes de Collantes.jpg

I har fem hele dage til at nyde stemningen i Trinidad, bade i Det Caribiske Hav og udforske egnen omkring byen. En mulighed kunne være en udflugt til Sukkermøllernes Dal, der ligger lidt udenfor byen. Her i de store sukkerrørsplantager tog spanierne hurtigt livet af de indfødte indianere. Siden hentede de slaver hertil fra Afrika og skabte en sukkerproduktion, der gjorde Trinidad til en af Cubas rigeste og smukkeste byer. De lokale guider vil fortælle om slavehandlen, sukkerbaronerne og den afrikanske kulturarv på turen til Sukkermøllernes Dal, hvor I blandt andet besøger ruinerne af den gamle plantageejendom Manaca Iznaga. Turen dertil kan gøres med bus eller med det næsten 100 år gamle damplokomotiv, der er blevet sat i stand og i adstadigt tempo pruster sig vej gennem det grønne landskab.

Tag ud i naturen

Overvej en tur til nationalparken Topes de Collantes, der ligger i bjergene bag Trinidad. Her kan I komme på vandretur i smukke landskaber med udsigt til vandfald og bjergsøer, hvor man kan tage en svalende dukkert. Eller hvad med en sejltur til en af de små øer ud for kysten? Mulighederne er mange.

Slap af ved pool og strand

Endelig kan I jo fortsætte udforskningen af Trinidads snørklede gader, besøge et af byens markeder eller slappe af på stranden eller ved hotellets pool. Og så er der som bekendt stemning, musik og dans om aftenen i Trinidad.

shutterstock_165040451 Astonishing dancers performing in Tropicana, Havana.jpg

I afhentes på hotellet på det aftalte tidspunkt og kører i bus tilbage til Havana. Her indlogeres I på Bed & Breakfast i den gamle bydel. Hvis I har lyst til, at der skal ske noget særligt denne sidste aften i Havana, så kan I overveje at besøge byens legendariske natklub, Tropicana. Natklubben åbnede i 1939 og har præsenteret en lang række internationale og cubanske stjerner gennem tiderne. Stedet er berømt for det farverige og stort opsatte cabaretshow med mere end 200 dansere. Middagen kan I indtage i forbindelse med showet. Bed eventuelt jeres værter om at ringe til Tropicana og bestille bord. Ellers er der jo masser af hyggelige restauranter og spillesteder i den gamle bydel.

I afhentes tidligt om morgenen og køres til lufthavnen. Hjemrejsen til Danmark kan begynde.

I lander i Danmark efter en fantastisk rundrejse på Cuba.

Gademusikanter i Havannas gamle bydel

Viva Cuba! er en individuel rundrejse på Cuba, hvor transporten mellem byerne foregår i gode airconditionerede busser. I afhentes i lufthavnen ved ankomst til Havana og køres til jeres casa particulares. I både Havana og Playa Giron bor I privat hos de gæstfrie cubanere, og ved Caribiske Hav har I seks nætter på et lækkert strandhotel med all inclusive. Programmet er uden rejseleder, men det er fyldt med forslag til byvandringer, sightseeing og attraktioner, der gør det let at fylde dagene med oplevelser og indhold. Den dag I påbegynder hjemrejsen afhentes I på jeres casa i Havana og køres til lufthavnen.

På nogle afgange kan I se frem til at flyve med Air Canada, der flyver fra København via Toronto til Havana. På udrejsen er der kun et ganske kort stop i Toronto, inden I flyver videre til Havana. På hjemrejsen er der, på nogle af afgangene, et stop i Toronto på ca. 8 timer. På disse afgange ankommer I om formiddagen og skal først af sted sidst på dagen igen. Det åbner mulighed for, at I at kan tage en tur ind til Toronto og opleve byen. Der går tilmed et tog fra Toronto Lufthavn til Toronto centrum, hvilket betyder, at I kan komme fra lufthavnen til downtown Toronto på omkring 20 minutter. Bagagen skal I ikke tænke på. Den er tjekket ind hele vejen til København. Toronto er en spændende by, der bestemt er værd at opleve, når I nu alligevel er der. Derfor har vi lavet denne lille folder, der fortæller om de mange muligheder. Læs folderen her.

OBS: For danskere er der ikke noget krav om visum i Canada, men når I flyver via Canada, skal der for udrejser efter 1. marts 2016 udfyldes en eTA registrering – pris CAD 7 (ca. DKK 35,-) se mere på følgende link.

Læs om aktuelle arrangementer, kulturliv, restauranter og meget andet i Havana på LaHabana.com

Køber I jeres rejse til Cuba hos os, så er visum inkluderet i rejsens pris. 

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og vælg flere værelser.

Juster antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Din rejse

(Viva Cuba!)
Gem tilbud
Klik her og få et tilbud på rejsen tilsendt på mail.
Eller
Bestil rejsen nu
Klik her, hvis du er klar til at bestille rejsen.
Sender oplysninger...
Der skete en fejl under generering af din ordre

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Vi skal bruge de mest almindelige informationer om dig, så vil du efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København / Aalborg / Billund - Havana t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Turistvisum gyldigt i 30 dage
 • Privat transport fra Havana Lufthavn til Bed & Breakfast i Havana
 • 3 nætter i Havana på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad
 • Bustransport fra Bed & Breakfast i Havana til Bed & Breakfast i Playa Giron
 • 3 nætter i Playa Giron på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad og cykelleje
 • Bustransport fra Bed & Breakfast i Playa Giron til hotel i Trinidad
 • 6 nætter i Trinidad (Playa Ancon) på Hotel Brisas Trinidad del Mar***, Ancon*** eller Costazur*** i Standard Room med All Inclusive
 • Bustransport fra hotel i Trinidad til Bed & Breakfast i Havana
 • 1 nat i Havana på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Bed & Breakfast i Havana til Havana Lufthavn

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Enkeltværelsestillæg
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Visum er inkluderet i rejsens pris. Husk at jeres pas skal være gyldige i mindst tre måneder efter udrejse af Cuba.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Cuba eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åbent alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig.

Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning
Babyer er som hovedregel gratis at have med. Husk dog at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Læs mere.
shutterstock_266624357 Havana, salsa..jpg
Cubanerne elsker musik, og dans i gaderne er et almindeligt syn.
shutterstock_329763167 Bay of Pigs, Playa Giron in the southern coast of Cuba.jpg
Rejsen rundes af med afslapning på en skøn strand.

Mere om rejsen

Viva Cuba er den perfekte rejse, hvis I ønsker lige dele afslapning og oplevelser. For denne rejse er tilrettelagt, så der er tid til begge dele. De første dage går med at udforske de snørklede gader i det gamle Havana, hvor nye eventyr oplevelser venter om hvert et hjørne. Bland jer med de lokale på et af byens store markeder eller på dansegulvet på et af de mange spillesteder, der vågner til live, når mørket falder på. Få historien om Fidel Castro på Revolutionsmuseet, se byen fra en amerikanerbil, spis en middag på en af byens gode private restauranter og nyd en kold øl på El Malecon med udsigt til Florida-strædet og livet langs med havnepromenaden.

Fra Havana går turen med bus til Playa Giron. Her finder I autentisk cubansk stemning og landsbyliv tilsat smukke strande, krystalklart vand og fine naturoplevelser. I indlogeres på vores lokale Bed & Breakfast med cykler til fri afbenyttelse og mulighed for at tage på natur- og snorkelture i området. Bed dem endelig om at lave aftensmad til jer. I bliver glædeligt overrasket.

Siden følger 6 dage i Trinidad, der uden sammenligning er den mest charmerende og stemningsfulde by på Cuba. En perle fra den spanske kolonitid med brolagte gader, lave pastelfarvede huse i malerisk forfald, torvepladser og kirker, hyggelige restauranter og små spillesteder. I bor på hotel med All Inclusive og direkte adgang til de smukke strande og Det Caribiske Hav. I finder også alle vores rejser til cuba lige her.

shutterstock_252314458 Old classic American cars rides in front of the Capitol..jpg
shutterstock_209254996 La Bodeguita del Medio in Havana, Cuba, the birthplace of Mojito.jpg
Fandt du ikke lige hvad du ledte efter?
Så ring endelig på 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os