VivaCuba-desktop.jpg (1)
HAVANNA - de imponerende gamle amerikanerbiler på gaden udenfor det historiske Garcia Lorca teater, Check Point Travel
HAVANNA - private restauranter, paladars, har været med til at hæve standarden og kvaliteten på maden i Havanna og andre byer, Check Point Travel
rumba havana.jpg
shutterstock_386036362 Church Saint Francis of Assisi, now a Museum of fight against bandits..jpg
shutterstock_551401681 Trinidad, Cuba - December 18, 2016 People in the main square of Trinidad.jpg
PLAYA GIRON - lån en af vores cykler gratis og besøg nogle af de skønne strande omkring byen, Check Point Travel
shutterstock_600107501 Trinidad, Cuba -March 8, 2016 Casa de la Musica.jpg

Viva Cuba!

 • På opdagelse i Havanas historiske bydel
 • Krigshistorie i Svinebugten og cykelture i Playa Giron
 • Tag på naturvandring og snorkelture i Playa Giron
 • Musik og stemning i Cubas smukkeste by, Trinidad
 • Strandhotel med All Inclusive ned til Det Caribiske Hav
 • Inkl. fly, hoteller, bustransport og flere måltider

15 dage fra kr. 10.200,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 02. okt 2019

Rejseplan

Viva Cuba er den perfekte rejse, hvis I ønsker lige dele afslapning og oplevelser. For denne rejse er tilrettelagt, så der er tid til begge dele.

Rejsen kort

Viva Cuba er den perfekte rejse, hvis I ønsker lige dele afslapning og oplevelser. For denne rejse er tilrettelagt, så der er tid til begge dele. De første dage går med at udforske de snørklede gader i Havana, hvor nye eventyr oplevelser venter om hvert et hjørne. Med bus går turen til Playa Giron, hvor I finder autentisk cubansk stemning og landsbyliv tilsat smukke strande, god snorkling og krystalklart vand.

Herefter har I seks nætter på skønne Playa Ancon på hotel med All Inclusive og direkte adgang til stranden og Det Caribiske Hav. Fra hotellet er der kun en kort køretur til Trinidad, der er en yderst charmerende by fra den spanske kolonitid, hvor I kan udforske restauranter og spillesteder.

Turister i Havannas gamle gader

I rejser fra Danmark og ankommer om aftenen til Cubas hovedstad, Havana. I lufthavnen i Havana venter chaufføren på at køre jer til jeres Bed & Breakfast - på Cuba kaldet et ”casa particulares”, der ligger i den gamle bydel. Her indlogeres I for tre nætter i dobbeltværelse med morgenmad. Værelserne er fine og med eget bad og toilet. Disse casas drives af private cubanere, der smil og gæstfrihed vil gøre deres bedste for, at I får et godt ophold. Og så er det for den rejsende en unik mulighed for at komme tæt på de lokale og få deres beretninger om livet på Cuba og gode råd til, hvad man skal opleve eller hvor man skal spise.

Cuba.JPG

Der er noget ganske særligt over Havana. En nærmest magisk atmosfære, som man ikke finder noget andet sted. Det er svært at sige, om det skyldes byens beliggenhed ved havet, eller om det er synet af de gamle amerikanerbiler, der holder parkeret i gader, der kantes af huse fra den spanske kolonitid. Er det i virkeligheden den oprigtige livsglæde man mærker hos cubanerne, der trods svære betingelser altid synes at kunne finde noget at smile ad – og som får os andre til at smile? Eller er det den gnist, der springer i Havana, når mørket sænker sig over byen og tænder liv i alle de små salsabarer i den gamle bydel?

Måske er det en blanding af det hele. Under alle omstændigheder er det svært ikke at forelske sig i Havana. Det vil I erfare allerede i dag. For lige uden for jeres Bed & Breakfast ligger den gamle bydels stemningsfulde gader og venter på at blive udforsket.

Læs mere her om de spændende oplevelser I kan gøre jer i Havana

shutterstock_204192301 Old classic American maroon car rides in front of the Capitol.jpg

Når I har fået morgenmad er det tid til nye eventyr i Havana. Fra jeres Bed & Breakfast er der ikke langt til Revolutionsmuseet, Museo de la Revolución, der giver jer historien om Fidel Castro og hans vej til magten. Museet har til huse i den tidligere diktator Fulgencio Batistas præsidentpalads, og foran museet står båden ”Granma”, som i 1956 fragtede Che Guevara, Fidel Castro og en mængde andre revolutionære fra Mexico til Cuba. Båden er i dag et nationalt klenodie.

Bliv inspireret til flere oplevelser i Havana her

 

shutterstock_353817056 Fisherman's cottage by the sea in Playa de Giron, Cuba..jpg

Fra Havana kører I mod Playa Giron, der ligger ved udmundingen af Svinebugten. 

Fremme i Playa Giron indlogeres I på jeres lokale Bed & Breakfast, hvor værtsparret byder jer velkommen og fortæller lidt om huset og mulighederne for eventuelle ekstramåltider udover morgenmaden. Det kan være en rigtig fin oplevelse at få et hjemmelavet måltid. Vi har selv spist her og kan varmt anbefale det.

Der findes en del lokale restauranter, som glimrer med fremragende seafood, hummer, fisk, rejer mm. Prøv eventuelt Restaurant El Butte. Har I lyst til at tage på udflugt, så sig det endelig til værtsfamilien. De er godt kendt med området og kan for små penge arrangere både snorkelture og spændende naturvandringer.

TRINIDAD - stemningen er afslappet på Ancon stranden lige udenfor hotellet, og bliver det for varmt kan man blive kølet af i Det Caribiske Hav, Check Point Travel

For de historieinteresserede kan det anbefales at besøge Mueso de Playa Giron. Det lille museum giver jer indsigt i, hvordan cubanerne oplevede og sidenhen udnyttede den mislykkede amerikanske invasion i Svinebugten. Et spændende kapitel i Cubas historie fra tiden omkring Den Kolde Krig.

Læs mere om Playa Giron her

shutterstock_599174480 Trinidad, Cuba -March 8, 2016 Very popular street corner in Trinidad.jpg

Fra Playa Giron går med bus til Trinidad. Byen er et absolut højdepunkt på enhver rejse til Cuba. Trinidad er en af Latinamerikas bedst bevarede byer fra den spanske kolonitid og vel nok Cubas smukkeste by. I Trinidad indlogeres I for seks nætter med all inklusive (morgenmad, frokost, aftensmad, lokale drikkevarer og snacks) på enten Hotel Brisas Trinidad del Mar eller Hotel Costa Sur. Hotellerne ligger lidt uden for byen, helt ned til de hvide sandstrande ved Det Caribiske Hav. Hotellerne har swimmingpool, restaurant, bar og fine værelser. Spring en tur i bølgerne og spis en let frokost på hotellet, så er der tanket energi til en eftermiddag med eventyr.

Trinidad byder på en masse oplevelser - læs mere her om hvilke vi anbefaler

shutterstock_616479641 El Nicho is located inside the Gran Parque Natural Topes de Collantes.jpg

I har fem hele dage til at nyde stemningen i Trinidad, bade i Det Caribiske Hav og udforske egnen omkring byen. 

Trinidad er en fantastisk stemningsfuldt by - oplevelserne står i kø. I kan udforske Trinidad på egen hånd eller lade jer inspirere af vores bedste anbefalinger til oplevelser i Trinidad.

shutterstock_165040451 Astonishing dancers performing in Tropicana, Havana.jpg

I afhentes på hotellet på det aftalte tidspunkt og kører i bus tilbage til Havana. Her indlogeres I på Bed & Breakfast i den gamle bydel. Hvis I har lyst til, at der skal ske noget særligt denne sidste aften i Havana, så kan I overveje at besøge byens legendariske natklub, Tropicana. Natklubben åbnede i 1939 og har præsenteret en lang række internationale og cubanske stjerner gennem tiderne. Stedet er berømt for det farverige og stort opsatte cabaretshow med mere end 200 dansere. Middagen kan I indtage i forbindelse med showet. Bed eventuelt jeres værter om at ringe til Tropicana og bestille bord. Ellers er der jo masser af hyggelige restauranter og spillesteder i den gamle bydel.

I afhentes tidligt om morgenen og køres til lufthavnen. Hjemrejsen til Danmark kan begynde.

I lander i Danmark efter en fantastisk rundrejse på Cuba.

Gademusikanter i Havannas gamle bydel

Viva Cuba! er en individuel rundrejse på Cuba, hvor transporten mellem byerne foregår i gode airconditionerede busser. I afhentes i lufthavnen ved ankomst til Havana og køres til jeres casa particulares. I både Havana og Playa Giron bor I privat hos de gæstfrie cubanere, og ved Caribiske Hav har I seks nætter på et lækkert strandhotel med all inclusive. Programmet er uden rejseleder, men det er fyldt med forslag til byvandringer, sightseeing og attraktioner, der gør det let at fylde dagene med oplevelser og indhold. Den dag I påbegynder hjemrejsen afhentes I på jeres casa i Havana og køres til lufthavnen.

Læs om aktuelle arrangementer, kulturliv, restauranter og meget andet i Havana på LaHabana.com

Køber I jeres rejse til Cuba hos os, så er visum inkluderet i rejsens pris. 

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og vælg flere værelser.

Juster antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Din rejse

(Viva Cuba!)
Gem tilbud
Klik her og få et tilbud på rejsen tilsendt på mail.
Eller
Bestil rejsen nu
Klik her, hvis du er klar til at bestille rejsen.
Sender oplysninger...
Der skete en fejl under generering af din ordre

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Vi skal bruge de mest almindelige informationer om dig, så vil du <br />efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København / Aalborg / Billund - Paris / Amsterdam - Havana t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Turistvisum gyldigt i 30 dage
 • Privat transport fra Havana Lufthavn til Bed & Breakfast i Havana
 • 3 nætter i Havana på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad
 • Bustransport fra Bed & Breakfast i Havana til Bed & Breakfast i Playa Giron
 • 3 nætter i Playa Giron på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad og cykelleje
 • Bustransport fra Bed & Breakfast i Playa Giron til hotel i Trinidad
 • 6 nætter i Trinidad (Playa Ancon) på Hotel Brisas Trinidad del Mar***, Ancon*** eller Costazur*** i Standard Room med All Inclusive
 • Bustransport fra hotel i Trinidad til Bed & Breakfast i Havana
 • 1 nat i Havana på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Bed & Breakfast i Havana til Havana Lufthavn

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Enkeltværelsestillæg
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Visum er inkluderet i rejsens pris. Husk at jeres pas skal være gyldige i mindst tre måneder efter udrejse af Cuba.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Cuba eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åbent alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig.

Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning
Babyer er som hovedregel gratis at have med. Husk dog at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Læs mere.
KULTUR - en rejse til Cuba vil altid blive ledsaget af salsa musik og dans. Alle kan være med, så spring ud i det, Check Point Travel
Cubanerne elsker musik, og dans i gaderne er et almindeligt syn.
PLAYA GIRON - lån en af vores cykler gratis og besøg nogle af de skønne strande omkring byen, Check Point Travel
Rejsen rundes af med afslapning på en skøn strand.

Mere om rejsen

Viva Cuba er den perfekte rejse, hvis I ønsker lige dele afslapning og oplevelser. For denne rejse er tilrettelagt, så der er tid til begge dele. De første dage går med at udforske de snørklede gader i det gamle Havana, hvor nye eventyr oplevelser venter om hvert et hjørne. Bland jer med de lokale på et af byens store markeder eller på dansegulvet på et af de mange spillesteder, der vågner til live, når mørket falder på. Få historien om Fidel Castro på Revolutionsmuseet, se byen fra en amerikanerbil, spis en middag på en af byens gode private restauranter og nyd en kold øl på El Malecon med udsigt til Florida-strædet og livet langs med havnepromenaden.

Fra Havana går turen med bus til Playa Giron. Her finder I autentisk cubansk stemning og landsbyliv tilsat smukke strande, krystalklart vand og fine naturoplevelser. I indlogeres på vores lokale Bed & Breakfast med cykler til fri afbenyttelse og mulighed for at tage på natur- og snorkelture i området. Bed dem endelig om at lave aftensmad til jer. I bliver glædeligt overrasket.

Siden følger 6 dage i Trinidad, der uden sammenligning er den mest charmerende og stemningsfulde by på Cuba. En perle fra den spanske kolonitid med brolagte gader, lave pastelfarvede huse i malerisk forfald, torvepladser og kirker, hyggelige restauranter og små spillesteder. I bor på hotel med All Inclusive og direkte adgang til de smukke strande og Det Caribiske Hav. I finder også alle vores rejser til cuba lige her.

HAVANNA - historiske amerikanerbiler, slidte gamle kolonitidsbygninger, hyggelige caféer er medvirkende til at give byen en helt særlig stemning, Check Point Travel
HAVANNA - private restauranter, paladars, har været med til at hæve standarden og kvaliteten på maden i Havanna og andre byer, Check Point Travel

Inspiration

TRINIDAD - de brostensbelagte gader flankeres af pastelfarvede huse hvilket er med til at skabe en helt særlig stemning, Check Point Travel
Farvestrålende Trinidad
IMG_2160.JPG
Bed & Breakfast i Cuba
KULTUR - en rejse til Cuba vil altid blive ledsaget af salsa musik og dans. Alle kan være med, så spring ud i det, Check Point Travel
Video - Få inspiration
Fandt du ikke lige hvad du ledte efter?
Så ring endelig på 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os