shutterstock_386036362 Church Saint Francis of Assisi, now a Museum of fight against bandits..jpg
Viva Cuba! Pakken inkluderer fly, casas, hotel, morgenmad, 6 nætter med all-inclusive og transport
Se galleri

Program & kort

1

Havana

3 nætter:

Kolonitidsbygninger, dollargrin og masser af sjæl

2

Playa Giron

3 nætter:

Historie og fantastisk snorkling

3

Trinidad

6 nætter:

Lækker strand og Cubas hyggeligste kolonitidsby

4

Havana

1 nat:

Kolonitidsbygninger, dollargrin og masser af sjæl

Rejseplan

Viva Cuba er den perfekte rejse, hvis I ønsker lige dele afslapning og oplevelser. For denne rejse er tilrettelagt, så der er tid til begge dele.

Lisbeth fra Check Point Travel på besøg i Trinidad

Rejsen kort

Viva Cuba er den perfekte rejse, hvis I ønsker lige dele afslapning og oplevelser. For denne rejse er tilrettelagt, så der er tid til begge dele. De første dage går med at udforske de snørklede gader i Havana, hvor nye eventyr oplevelser venter om hvert et hjørne. Med bus går turen til Playa Giron, hvor I finder autentisk cubansk stemning og landsbyliv tilsat smukke strande, god snorkling og krystalklart vand.

Herefter har I seks nætter på skønne Playa Ancon på hotel med All Inclusive og direkte adgang til stranden og Det Caribiske Hav. Fra hotellet er der kun en kort køretur til Trinidad, der er en yderst charmerende by fra den spanske kolonitid, hvor I kan udforske restauranter og spillesteder.

Turister i Havannas gamle gader

I rejser fra Danmark og ankommer om aftenen til Cubas hovedstad, Havana. I lufthavnen i Havana venter chaufføren på at køre jer til jeres Bed & Breakfast - på Cuba kaldet et ”casa particulares”, der ligger i den gamle bydel. Her indlogeres I for tre nætter i dobbeltværelse med morgenmad. Værelserne er fine og med eget bad og toilet. Disse casas drives af private cubanere, der med smil og gæstfrihed vil gøre deres bedste for, at I får et godt ophold. Og så er det for den rejsende en unik mulighed for at komme tæt på de lokale og få deres beretninger om livet på Cuba og gode råd til, hvad man skal opleve eller hvor man skal spise.

Cuba.JPG

Der er noget ganske særligt over Havana. En nærmest magisk atmosfære, som man ikke finder noget andet sted. Det er svært at sige, om det skyldes byens beliggenhed ved havet, eller om det er synet af de gamle amerikanerbiler, der holder parkeret i gader, der kantes af huse fra den spanske kolonitid. Er det i virkeligheden den oprigtige livsglæde man mærker hos cubanerne, der trods svære betingelser altid synes at kunne finde noget at smile ad – og som får os andre til at smile? Eller er det den gnist, der springer i Havana, når mørket sænker sig over byen og tænder liv i alle de små salsabarer i den gamle bydel?

Måske er det en blanding af det hele. Under alle omstændigheder er det svært ikke at forelske sig i Havana. Det vil I erfare allerede i dag. For lige uden for jeres Bed & Breakfast ligger den gamle bydels stemningsfulde gader og venter på at blive udforsket.

Læs mere her om de spændende oplevelser I kan gøre jer i Havana

shutterstock_204192301  Old classic American maroon car rides in front of the Capitol.jpg

Når I har fået morgenmad er det tid til nye eventyr i Havana. Fra jeres Bed & Breakfast er der ikke langt til Revolutionsmuseet, Museo de la Revolución, der giver jer historien om Fidel Castro og hans vej til magten. Museet har til huse i den tidligere diktator Fulgencio Batistas præsidentpalads, og foran museet står båden ”Granma”, som i 1956 fragtede Che Guevara, Fidel Castro og en mængde andre revolutionære fra Mexico til Cuba. Båden er i dag et nationalt klenodie.

Bliv inspireret til flere oplevelser i Havana her

 

shutterstock_353817056 Fisherman's cottage by the sea in Playa de Giron, Cuba..jpg

Fra Havana kører I mod Playa Giron, der ligger ved udmundingen af Svinebugten. 

Fremme i Playa Giron indlogeres I på jeres lokale Bed & Breakfast, hvor værtsparret byder jer velkommen og fortæller lidt om huset og mulighederne for eventuelle ekstramåltider udover morgenmaden. Det kan være en rigtig fin oplevelse at få et hjemmelavet måltid. Vi har selv spist her og kan varmt anbefale det.

Der findes en del lokale restauranter, som glimrer med fremragende seafood, hummer, fisk, rejer mm. Prøv eventuelt Restaurant El Butte. Har I lyst til at tage på udflugt, så sig det endelig til værtsfamilien. De er godt kendt med området og kan for små penge arrangere både snorkelture og spændende naturvandringer.

TRINIDAD - stemningen er afslappet på Ancon stranden lige udenfor hotellet, og bliver det for varmt kan man blive kølet af i  Det Caribiske Hav, Check Point Travel

For de historieinteresserede kan det anbefales at besøge Mueso de Playa Giron. Det lille museum giver jer indsigt i, hvordan cubanerne oplevede og sidenhen udnyttede den mislykkede amerikanske invasion i Svinebugten. Et spændende kapitel i Cubas historie fra tiden omkring Den Kolde Krig.

Læs mere om Playa Giron her

shutterstock_599174480 Trinidad, Cuba -March 8, 2016 Very popular street corner in Trinidad.jpg

Fra Playa Giron går med bus til Trinidad. Byen er et absolut højdepunkt på enhver rejse til Cuba. Trinidad er en af Latinamerikas bedst bevarede byer fra den spanske kolonitid og vel nok Cubas smukkeste by. I Trinidad indlogeres I for seks nætter med all inklusive (morgenmad, frokost, aftensmad, lokale drikkevarer og snacks) på enten Hotel Brisas Trinidad del Mar eller Hotel Costa Sur. Hotellerne ligger lidt uden for byen, helt ned til de hvide sandstrande ved Det Caribiske Hav. Hotellerne har swimmingpool, restaurant, bar og fine værelser. Spring en tur i bølgerne og spis en let frokost på hotellet, så er der tanket energi til en eftermiddag med eventyr.

Trinidad byder på en masse oplevelser - læs mere her om hvilke vi anbefaler

shutterstock_616479641 El Nicho is located inside the Gran Parque Natural Topes de Collantes.jpg

I har fem hele dage til at nyde stemningen i Trinidad, bade i Det Caribiske Hav og udforske egnen omkring byen. 

Trinidad er en fantastisk stemningsfuld by - oplevelserne står i kø. I kan udforske Trinidad på egen hånd eller lade jer inspirere af vores bedste anbefalinger til oplevelser i Trinidad.

shutterstock_165040451 Astonishing dancers performing in Tropicana, Havana.jpg

I afhentes på hotellet på det aftalte tidspunkt og kører i bus tilbage til Havana. Her indlogeres I på Bed & Breakfast i den gamle bydel. Hvis I har lyst til, at der skal ske noget særligt denne sidste aften i Havana, så kan I overveje at besøge byens legendariske natklub, Tropicana. Natklubben åbnede i 1939 og har præsenteret en lang række internationale og cubanske stjerner gennem tiderne. Stedet er berømt for det farverige og stort opsatte cabaretshow med mere end 200 dansere. Middagen kan I indtage i forbindelse med showet. Bed eventuelt jeres værter om at ringe til Tropicana og bestille bord. Ellers er der jo masser af hyggelige restauranter og spillesteder i den gamle bydel.

I afhentes tidligt om morgenen og køres til lufthavnen. Hjemrejsen til Danmark kan begynde.

I lander i Danmark efter en fantastisk rundrejse på Cuba.

Gademusikanter i Havannas gamle bydel

Viva Cuba! er en individuel rundrejse på Cuba, hvor transporten mellem byerne foregår i gode airconditionerede busser. I afhentes i lufthavnen ved ankomst til Havana og køres til jeres casa particulares. I både Havana og Playa Giron bor I privat hos de gæstfrie cubanere, og ved Caribiske Hav har I seks nætter på et lækkert strandhotel med all inclusive. Programmet er uden rejseleder, men det er fyldt med forslag til byvandringer, sightseeing og attraktioner, der gør det let at fylde dagene med oplevelser og indhold. Den dag I påbegynder hjemrejsen afhentes I på jeres casa i Havana og køres til lufthavnen.

Læs om aktuelle arrangementer, kulturliv, restauranter og meget andet i Havana på LaHabana.com

Køber I jeres rejse til Cuba hos os, så er visum inkluderet i rejsens pris.