Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Fra Erice har I den mest fantastiske udsigt
Essensen af Sicilien Prisen inkluderer fly, transport og ferielejlighed i Trapani
Se galleri

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Essensen af Sicilien

  • Skøn ferielejlighed i hjertet af Trapanis gamle bydel
  • Tæt på svævebanen til middelalderbyen Erice
  • Mulighed for at opleve vinmarker og saltsletter ved Marsala
  • Tag på øhop til Favignana og oplev øen på cykel
  • Besøg antikkens Segesta eller nyd en dag på stranden
  • Inkl. fly, transport og ferielejlighed

7 dage fra kr. 5.500,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: Hamborg d. 09. nov 2023

Rejseplan

Trapani er et destillat af Sicilien. På en ferie i den stemningsfulde, gamle havneby får I mulighed for at opleve det hele: Snørklede gader med autentisk folkeliv og farverige vasketøjsguirlander. Aftner i skjorteærmer på hyggelige fortovsrestauranter med god mad og vin. Eventyrlige middelalderbyer og templer fra antikken. Afslapning på stranden og sejlture til øer, der bedst udforskes på cykel. Trapani er essensen af Sicilien.

Hvis I drømmer om at opleve essensen af Sicilien på blot en uge, så er det denne rejse, I skal vælge. For Trapani og omegn har det hele.

 

МИНИАТЮРА 9

Den charmerende havneby på Siciliens vestkyst er en overset perle. I bor i en dejlig ferielejlighed i hjertet af den gamle bydel, der er en labyrint af brolagte gader med delikatessebutikker, konditorier, restauranter, forretninger og små caféer. Om aftenen summer strøggaden "Corso Vittorio Emanuele" af liv, og folk mødes på fortovsrestauranterne til et glas vin og et godt måltid mad, mens andre er på vej ind til aftenmesse i Cattedrale San Lorenzo.
Trapani har karakter, atmosfære og ægte siciliansk charme.

Erice (4)

Omkring Trapani er der masser af oplevelser. I kan køre med svævebanen op til middelalderbyen Erice eller tage båden til øen Favignana, der er berømt for sine vilde klippelandskaber og smukke strande. Lej en cykel og tril rundt på øen i jeres helt eget tempo. Tag på vandretur i naturreservatet Zingaro, besøg saltsletter og vingårde ved Marsala eller lej en bil for en dag og oplev grækernes Segesta, der gemmer på et af Siciliens smukkeste templer og et amfiteater, der ligger med bjerge, marker og hav som bagtæppe.

Adobestock 43459769
På en bakketop ved det græske tempel i Segesta ligger dette vidunderlige amfiteater

Hvis I har lyst til at slappe lidt af mellem oplevelserne, så tag en tur på stranden eller nyd en eftermiddag på tagterrassen med en kølig drink, en god bog og udsigt til byens tegltage.

I rejser fra Danmark til Palermo Lufthavn på Sicilien. Vi har sørget for transport til jer fra lufthavnen til jeres lejlighedshotel i Trapani. Det er en køretur på knap 1 time. Badia Nouva Apart Hotel ligger i hjertet af den gamle bydel, så den sidste lille bid hen til hotellet foregår til fods gennem de smalle gader.

Skøn ferielejlighed i den gamle bydel

I indlogeres i en dejlig ferielejlighed med let adgang til den historiske bydels labyrint af brolagte gader. Lejlighederne er udstyret med køkken, så I kan proviantere lidt til ugens løb i de lokale delikatesseforretninger og købmandsbutikker. De har alt det, I får brug for.

DSC3063

Badia Nouva har tagterrasse med udsigt

Badia Nouva er et hyggeligt, familiedrevet lejlighedshotel, hvor personalet servicerer gæsterne med smil og personlighed. De har en glimrende restaurant, hvor I kan få morgenmad (bestilles og betales i receptionen) og nyde en god middag. Oppe på taget har Badia Nouva en stor møbleret terrasse med en fantastisk udsigt til den gamle bydels kirkekupler og røde tegltage. Det perfekte sted at slappe af med en kølig drink, når I vender hjem efter en dag fyldt med oplevelser – eller bare lige vil slukke tørsten efter en afslappende dag på stranden.

APERITIVO NETTUNO

Autentisk siciliansk charme i Trapani

Når I har fået pakket ud, så gå lidt på opdagelse i gaderne i Trapanis gamle bydel. Find en fortovsrestaurant og nyd stemningen. Trapani er en skøn by med autentisk siciliansk charme og atmosfære, og derfor er det en oplevelse i sig selv bare at følge med i folkelivet.

Har I lyst til at se et par af seværdighederne i nærheden, så bed pigerne i receptionen om et kort over byen og et par tips. Så slår de nogle krydser på kortet – også ved et par af de gode, lokale restauranter.

Det skinner måske lidt igennem, at vi er vilde med Trapani. Byen virker som en velbevaret hemmelighed, der tilsyneladende kun er kendt af italienerne. Det giver byen en ægthed og en charme som er svær at stå for. Og derfor bør I også sætte tid af til bare at nyde stemningen og gadelivet i Trapani.

Corso Vittotio Emanuele Strøggaden I Det Gamle Trapani
Der er liv i gaden om aftenen på Corso Vittorio Emanuelle i Trapani

Tag til aftenmesse i Cattedrale San Lorenzo

Der er mange fine små oplevelser i den gamle bydel, der blandt andet rummer to smukke kirker, som I ikke må gå glip af. Den ene er Chiesa del Purgatorio. Den anden er Cattedrale San Lorenzo. Sidstnævnte kan I overveje at besøge under en aftenmesse. Dørene står åbne, så I kan altid liste ud igen. Men det er meget stemningsfuldt.

Fiskemarked, brolagte gader og aftenhygge på Corso Vittorio Emanuelle

I de tidlige morgentimer er der fiskemarked nede i fiskerihavnen, og hen ad formiddagen finder de første vej til stranden på solskinsdage. Køb lidt drikkevarer og et par gode sandwich og sæt jer på kanten af strandpromenaden Mura di Tramontana  i den gamle bydel og nyd udsigten. Gå på opdagelse i de brolagte gader og forkæl jer selv med lidt shopping på Corso Vittorio Emanuelle. Om aftenen summer strøggaden af liv, og folk mødes på fortovsrestauranterne til et glas vin og et godt måltid mad, mens andre er på vej ind til aftenmesse i Cattedrale San Lorenzo, hvor de enorme døre står på vid gab og præsten tager imod på trappen.

Dagene forsvinder let i Trapani, så I skal måske planlægge lidt, hvis I ikke blot skal lade jer indfange af stemningen. Der er nemlig en række fine oplevelser, der er let tilgængelige, når I befinder jer i Trapani.

Adobestock 167767619

I kan tage svævebanen op til middelalderbyen Erice. Løse billet til den båd, der sejler til Favignana. En ø, der er berømt for sine vilde klippelandskaber og smukke strande. Og hvor det er muligt at leje cykel – både almindelig og el-cykel, så I kan udforske øen i jeres helt eget tempo. Besøg vingårde og saltmarker ved Marsala eller lej en bil for en dag og kør til Segesta og se det antikke græske tempel og det imponerende amfiteater. Naturelskere vil holde af en vandretur i naturreservatet Zingaro, og skal rejsen smage lidt af ferie, så overvej en dag på stranden i den nordlige del af Trapani, hvor der er nogle skønne beach clubs, der lejer liggestole og parasoller ud på dagsbasis – og tillige har frokostrestaurant og bar, når sulten og tørsten melder sig.

Tag På Vandretur I Zingaro Reservatet Og Nyd En Dukkert Istock 979020696

Når tiden er inde hentes I på hotellet, og chaufføren kører jer til lufthavnen i Palermo. Herfra går turen tilbage til Danmark. I vil se tilbage på rejsen og undre jer over, hvor meget det er muligt at opleve på blot en uge.